-----------/


TISDAG VA?

okeeej.. något riktigt jävla äventyrligt vill jag göra nu!!! lite drama, lite bus, lite allt möjligt, FAN LITE ÄVENTYR VA VAVAVAVAVVVAAAA. Älskar att lovet är här nu och att imorgon är jag nästan helt ledig och att uppdraget är så gott som klart, (mamma läser igenom det nu och sen ska jag läsa en gång och dö kanske lite och imorgon - LÄMNA IN DET. FUUUUUFUFANANANA)
dåligt ikv - ingen grey's
bra - jag kan sova tidiiigit (kanske?)

iphonnennn...... ajlavju. kommer snart å hämtar dig. lovar ♥


naeeee men titt va ja hittade. en olåst iphone för 8500:- . värt det? Mmhhh, som faaaaan.
plus att jag är klar med solidaritetsprincipen nu.. fanns inte möe info alls så de fick räcka med 77 ord. yeppueppepepepe. från 1000 ord till 3000. det är brahah vaaa. plus imorn. detta fixar vi anna. KAN VI KLARA DET???? - KLAAAART VI KAN!!!!!! Shit fick ett sånt jävla sug till att se A walk to remember.. tjuta lite å allt va de hör till nivet. in love with the iphone btw <3 Måste ha den. ALLVARLIGT.

Puss på fina Sarah down finer/malmen/poodie/sara/bästis osvosvosv. du är så fin min vän. otroligt fin. Snhahahart primark & pizza hut i 4 dagar. FYRA HELA JÄVLA DAR. fattar duuuuu? så jävla fränt faktiskt. i love you, ten years togheter, mamma mia, i don't know how i orkar dig????????! or how you orkar mig? serislyyy? (i love my engelska) lilla vännen. du är på topp tre tillsammans med Emäliee och jullannnnn. lovar. älskar dig. älskar osssss. älskar att vi är så klockrena. JÄMT.

 


ÄLSKLING

Förrut var jag skitglad på allt och speciellt vädret men nu suger det messsstha.. plus att om man ska gå på lovskola måste man gå alla tre dagar, tis, ons & torsdag.. allvarligt. det vill inte jagggggg.g.g.g. Då äre nästan att jag hellre läser om matteB-kursen (HAHAHAHA. NAE. DRIVER. HAHAHAHA. går hellre på lovskola hahahahhahaha)

Och lilla fina puttenutt hjärtegull.. Kom till mig då. Du är ju miiiin. (snart)

(http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/mobiltelefoner/IP3GS32WHTNS/iphone-3gs-32-gb)

Och FAAAAAN vad jag har skrattat idag hahaha, helt sinnes. vilka otroligt jävla otroligt extremt OTROLIGA jävligt jävligt in i helvetes otroligt fina vänner jag har!!!!!!!! hahahah. det är obeskrevligt alltså. och om jag skulle försöka mig på att skriva allt vi skrattat åt idag så skulle det inte gå, så jag försöker inte ens...
Men neeeheeeeee, nu ska jag se om jag hittar lite info om solidaritetsprincipen. (finns inte ens i NE!?!?!?!?!). Tråkigt avslut på ett fint inlägg.

Hej.


uppning 2min senare: Såg precis att telefonen är telenor låst... bara att leta vidare..... bajs.

HÄR VARE GLEST NI

Allvarligt, lovet kommer så jävla passande men det brukar ju alla lov göra så jag är inte förvånad. 2½ skoldag kvar innan jag får chilla rejält och veta att det inte är NÅGON SKOLA PÅ EN HEL VEEECKA!!!!!! Finns väl typ ingen bättre känsla vaavaaava? Ska chilla tills jag dör, äta tills jag inte orkar äta mera och sova som om jag aldrig blundat förrut. Serri, detta ska bli så jävla skönt slapparlov (men måste typ till skolan för att ha matte. (hej ig)). Men sen dåååååh? JOOO, sara och jag åker ju till London om nästan exakt 25 dagar. och när vi kollade på nån karta eller nått så typ svimmade vi. PRIMARK OCH PIZZA HUT - BREVID VARANDRA. Fyfan så jävla klockrent, titta bara


Jo, och så är det ju det där med matten dåå.. borde kanske inte gå i snabb-matten. Men jag skulle ha klarat det galant fall vi inte hade haft en jävla praktikant!!!! Allvarligt. jag tänker inte läsa om hela kursen pågrund av honom. nu gäller det att ligga i!

JAJA. Nu ska jag dyka (haha inte) ner i matteboken och göra åtminstonde nåra tal. (inte konstigt om jag får icke godkänt om jag inte jobbar. hehehehehe)(ne. men skärpning Linnéa)

3 FOTON BA OCH LITE MUSIKbytte tebax till fina orangea bloggen serni va. och på köpet: 3 foton från precis just nu. yes. ska träffa sara och julia idag. typ nu. de blir nice.

Måste bara säga att igår när jag gick till spårvagnen så gick jag inte på någon snö alls, jag gick på grus och ibland inte ens det, när jag svängde förbi alla garage så hörde jag musik. Redan då började jag smile som ett jävla as och när jag fortsatte gå så blev de ba högre å höger = jag smilade mer och mer. Och när jag hörde vilken låt det var började jag nästan flyga fram och inte på tala om när jag såg vem det var som lyssnade heller. En gammal tant i en blå bil på parkeringen med öppet tak-fönster och med verkligen svinhög volym. Allvarligt. jag började nästan skratta högt och gråta samtidigt!!! 

Russell Watson – Time To Say Goodbye (spotify)

Quando sono sola
sogno all'orizzonte
e mancan le parole,
si lo so che non c'è luce
in una stanza quando manca il sole,
se non ci sei tu con me, con me.
Su le finestre
mostra a tutti il mio cuore
che hai accesso,
chiudi dentro me
la luce che
hai incontrato per strada.

Time to say goodbye.
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso si li vivrò.
Con te partirò
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono più,
it's time to say goodbye.

Quando sei lontana
sogno all'orizzonte
e mancan le parole,
e io si lo so
che sei con me con me,
tu mia luna tu sei qui con me,
mio sole tu sei qui, con me,
con me, con me, con me.

Time to say goodbye.
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso sì li vivrò.
Con te partirò
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono più,

con te io li rivivrò.
Con te partirò
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono più,
con te io li rivivrò.
Con te partirò.


vilken fin morgon det var alltså!!! åh.

men nu - ut å möta fina Sara.
LIVET LEKER. TJARÅ

HA HA HA AHAHAA

felicia 7 år: får jag läsa det du skriver?
jag: nae
felicia: vad gör du då?
jag: säger åt dig att du måste gå här ifrån
felicia: jaha.. hur då? strängt eller?

lite senare


felicia: har ni rast?
jga: aa. men vi måste typ plugga
felicia: VAAAAAAAAAAAAA. då ska man ju leka.....
jag: aah. men vi gör inte sånt
felicia: ... .och skuttaHEHE

ville bara tala om att maten i skolan var god idag.
yepp. det var väl det enda. tja

GRATTIS

Grattis till min fina pappa som fyller 50 idag!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS ♥


MHM

Åkte till skolan.. var där i 20 minuter. Åkte hem....
Feber... igen. Börjar bli riktigt trött på detta och imorgon är det fredag och allt!!!! har typ aldrig varit sjuk såhär länge...........................................

WRONG PAPER

Nu har det gått en timme till. 2 jävla timmar har jag försökt jobba med recensionen... och jag insåg för 10 minuter sen att jag hade fel papper att utgå ifrån. Så jävla ohärligt

ALLVARLIGT


JAG KOMMER INGENSTANS PÅ DENNA ÄCKLIGA JOBBIGA TRÅKIGA BOKRECENSION!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har suttit här aslänge nu och bara... inte gjort någonting. fattar inte ens vad jag ska göra. Sånna här lägen som man borde vara frisk och gå till skolan och få massor av hjälp och jag har inte ens ätit frukost än för att det här är "viktigare", (vad är viktigare än mat?).... seriöst... vill typ bara sjunka ner och dö lite. Min mage bara kurrar och kurrar å det finns så mycket annat roligt som jag skulle vilja göra, men nu är jag ju sjuk till på köpet, halsen är jätte uppsvulnad och när jag gäspar (som jag gör typ hela tiden av syrebrist & för att detta är så in i helvetes tråkigt) så gör det sjuuukt ont.... Haha, fyfan vad jag tycker synd om mig själv.

Men, men. Åter till arbetet
(om jag inte skriver här nått mer så har jag bara dött av tråkig- och jobbighet)

Mannen myten legenden.
/Linnéa

23:19

Nu är bloggen svart och tråkig men DE FÅR VA. (lovar att ja kommer ändra tillbaka till den färgglada hahaha)(jag är så jävla styrig jämt. oavsett vad det handlar om)(sånt man får leva med. helt enkelt)

Slocknar snart. Ska upp klockan åtta imorgon för att vara effektiv. Har ju lovat.. så attehhhh aaaaaaa.
Börjar måå mycket mycket bättre men det gör fortfarande förjävla ont att svälja, men ja behöver inte handduken längre som jag spottat av allt dreggel på hahahaha,så jävla ofräsch. JAJA.
GODNATT NUVA.

mannen. myten. legenden.
/orhagen


EFFEKTIV...

Tralalalal. Jag som tänkte vara döeffektiv idag och plugga asmycket på engelskan. Jag har inte gjort ett skit förutom typ bestämt vad jag ska skriva.. men så måste jag göra om allt till engelska också.. (mardrömmen........). Men effektiv kan man lungt säga att jag inte har varit.
Ska till skolan imorgon vid halv tre för att då jobba JÄVLIT effektivt med anna på uppdraget!!!!!!! som är riktigt roligt faktiskt, speciellt när man jobbar med en jävla bra vän (bra pluggvän har vi kommit fram till också;)).

jajajaja.
imorgon ska jag iaf vara döduktigt.. lovar.

VÄRT ETT FÖRSÖK??


Borde kanske köra Dessie-dieten? 1 naturdiet + 1 frukt OM DAGEN....

HAHAHAHHAHA NAE
STÖRSTA SKÄMTET HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
hon kan ju inte mena allvar?????? blir helt förvirrad hahaha

har precis slukat en pizza <3

SUG

Allvarligt.... Nu måste jag se på lotto, trav, joker, ekonominyheter osvosv BARA för att jag inte har någon fjärrkontroll till min tv.................. och jag är väl den sista på jorden -KANSKE I HELA UNIVERSUM- som har en fetto-tv.... livet är bedrövligt.


HE HE HE

Felix (lillebr0r): ska du vara hemma imorgon?

jag: jag venne.. mamma sa att jag kändes varm så jag tog det som ett "du borde nog vara hemma imorgon"

William (lillebror2): åh... så säger hon aldrig till mig.....

VARNING - FULA BILDER


jag. har. super. duper. mega. äckel. tråkigt. Tror. jag. har. feber. igen. kul. va.

Björn Gustafson – Hokus Pokus, Alfons Åberg!
TV Themes Songs Unlimited

sitter bara i soffan och gör ingen nytta alls. kunde väl iallafall ha gjort lite på engelska reccensionen som ska vara inlämnad på fredag. men ickeicke. inget bra gör jag och nu är klockan redan halv fyra och alla har kommit hem och ikväll ska vi äta pizza och jag borde ta mig en dusch för jag har inte duschat sen i söndags (fall ni ville veta). hejssvejs.


(lovar att jag gör lite på reccensionen.... sen)

KONFIRMATIONSLÄGRET I STEGEBORG MARS 2008


ÅHHHHHHHHHHHHHH JAG SAKNAR :(:(:(

och när jag tänker efter...
mina nya fred perry skor på ett konfirmationsläger.. hur smart?
och mina älskade lacost i ett stall.. i två veckor.. hur smart? ... var tvungen att slänga dom sen.
hahaha. jag ska bara trotsa allt jämt.


är hemma idag också... kanske imorrn med....

FÖDA

proviant idag
6 vita rostade mackor med mycket smör
3 glas oboy
2 alvedon som smälter i munnen
några vindruvor
1 tallrik yoghurt
1 skål chips

vill så gärna träna. är jag galen?

++++

okeeeeej.. jag vill liksom skriva nått här för att.. ja, bara för att jag vill helt enkelt, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. eller var jag ska börja överhuvudtaget... men ja drar väl nåra meningar om .. ingenting

festen i fredags var klockren, men det var väl mest för att jag är med såna underbara människor och för att alla kan garva åt allt, fast kanske inte om nån drar nått tråkigt skämt å ba "haha, Linnéa, hörde du vad jag sa eller?" för att jag ska garva, eftersom ingen annan gjorde det. jag skrattar åt allt. eller iallafall åt det mesta. och själva festen var riktigt rolig (hörde massor som tyckte att den sög å blablabla, men de blir ju va man gör de till!) .. ibland försvann sara.. haha, men då kunde man leta efter "Tjeeeena jag heter Limpaan". för han var där sara var. lilla svansen ;) haha. men ja.

har halsfluss för tillfället och dörren är öppen och jag lyssnar på regnet, det är mysigt. inte halsfluss alltså. men regnet. annars då? joooo.. jag å Sara åker till London i april. allt är bokat å klart :D kommer bli klockrent, har nationella dagen efter vi kommer hem också - i engelska. men det är väl inget minus direkt, träna engelska i fyra dar i London är ju skitbra ;)

neheeee.. men aaaaaaaaaaaaaahh.. fall man skulle.. typ... beställa en pizza råh?


LINNÉA LINNÉA LINNÉA.....

..... är sjuk

det är inbördeskrig i min hals

MISS-YA


tappade mitt armband i fredags........


POK


/orhageN

LÖR-20MARS-DAG

Nu? väntar på att lasagnen ska bli klar. Sen? Promenad med fina Julia. Igår? kkkkk-k-k-k-k-klockrentmannen.myten.legenden

IMORRN-KÖR-VI-IGEN


jävla länge sen nu!
men imorrn då jävlar ;) wooooooohoohohohoh

SJUKSTUGA

Hela familjen är hemma och är sjuka idag, den enda som har klarat sig är Felicia! (och jag typ. eller. mjo, de går upp å ner) känner mig inte som världens fräschaste, har mjukisbyxor&mjukiströja på mig och ska snart till skolan för att ha ett förjävla stort naturkunskaps-prov (VILLL INTEEEEEEEEEEE)(buhuuuuuuuu). Men de känns bättre fall jag får de gjort å blabalba.. tråkigt..

aja. allt för mig.
hej.


KUNG I BAREN

jag lyssnar på magnus uggla och ska snart till skolan efter en jäkla lång helg ;) höhö.
morgonen kan allvarligt inte ha börjat bättre än såhär fan. eller haha jooooooo klart den skulle. vaknade förövrigt kl 4 inatt och kände den där YES-känslan. Så här kände jag "YEES!!! klockan är bara 4. TVÅ hela timmar kvar!!!! UNDERBART!!!" typ så.. sen gick det fem minuter -kunde inte sova. tio minuter - kunde inte sova. 15 minuter - kunde inte sova. 20 minuter - kunde inte sova. men sen så somnade jag ju eftersom jag vaknade av alarmet kl 6. men jag snoozade bara två ggr och sen gick jag upp och tog på mig ett par svarta jeans och en blå/vitrandig tröja från monki och ett rött diadem med en rosett på och sen gick jag ner och åt knäcke (<3) med stekt ägg (finns typ inget godare)(förutom knäcke med hårdkokt ägg och saltgurka. däää ääähh gött höörrrnniiii) och nu sitter jag här i min säng, klockan är 07:28 och snart ska jag åka till skolan. men innan det ska jag borsta mina tänder med min nya eldrivna spiderman-tandborste.

de kan ente va bättreehh än så här. nene.

/Mhannen.

1:A GÅNGEN

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
(Snart är den dagen här)
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär

ÄLSKAR LIVET osv.

Hhhhhhhär vare glest ja, men jag har inget att säga förutom att jag är så glad och att jag ÄLSKAR LIVET och allt är så underbart osvosv. Igår hade ja studiedag och idag var jag sjuk, ojoj vad jag har hostat å nyst.. Har varit lite överallt idag vaavava, hos mormor&morfar, hos Benny, på skarphagsskolan, på Haga (för att köpa biljett OCH FÖR ATT TRÄFFA MIN FINA BF-KLASS!!!!!!!!! åhhååååå, vad jag hade saknat eeeeeeeeeeeer. KRAMKRAMKRAM) och a, hemma. ätit. jobbat med naturkunskap så mycket att jag tillslut spydde. (inte seriös)(brukar inte vara seriös i mina blogginlägg)(det kan hända. men väldigt väldigt sällan).
Naturkunskapen skriker efter mig, men cool som jag är står jag emot. så jävla frän frän frän. är astaggad för haga/kunskap-festen på fredag!!!!! WOHOOOOOO.

BRA SPELNINGLISTA
UGGLA

FÖRJÄVLA BRA LÅT
Magnus Uggla – 1:a gången


/orhagääään
mannen.myten.legenden.

LEV VÄL OCH MYCKET.
kom ihåg: ät lax så ofta ni har tid.

FRISKIS

keeej...

15:00 - är på friskis tillsammans med Jhulia
16:00 - mesigaste bas-passet börjar.
16:04 - kan inte koncentrera mig.
16:06 - meddelar Julia att vi MÅSTE gå ut härifrån
16:07 - vi går ut. och garvar åt att vi var på ett bas-pass med 60+ åringar.
16:07 - 17.45 - vi hänger/chillar på friskis och spelar döcoola.
17.45 - 19:00 - dör på ett skiv-pass
19:00 - 19:30 - dusch + bastu

sammanfattning:
gå aldrig mera på ett bas-pass
att hänga på friskis är coolt


/orhagen. jävlit frän

mannen. myten. legenden.

?!?!??????!!!!!!!!!?!?!?!?

Jag satt på helspänn i 2 jävla timmar, för att jag absolut inte ville att Darin skulle vinna. och jag var stensäker på att antingen skulle Erik gå till norge eller fina undebara Salem. ingen av dom. INGEN. vad är det för skit? uppgjort. är. det. blir ghaaaaaaaaaaalen. Så fult. så dåligt. så illa. så arg. GAAAAHH typ så fast mycket mer.


:

det började väl i sjuan, då när vi lärde känna varandra. vi var crazy och fan vad folk hatade oss, ha. men vi var lyckliga och levde loppan. skolan tog vi inte seriöst förns i slutet av nian, kanske inte ens då. vilket slöseri tyckte vi. yes. vi levde istället, plugget la vi åt sidan och istället så njöt vi av glass, sol, skolkdagar, fotodagar, lan, musik, prat med skolsyster/kurator/vad som helst för att få slippa NO. smarta var vi. är vi. Finns inte många som är lika bra som du. den enda som trodde på mig in i det sista, den som stöttade mig från början, den som sa att detta kommer lösa sig, oavsett hur lång tid det tar. Du som alltid alltid alltid har funnits. i fyra år. herreJÄVLAR vad snabbt det har gått. men alltså. det är du och jag. vi. vi. bff. föralltid som vi har sagt, som ska hålla. inget emellan oss. det har vi lovat. du är så äkta. och du har jättefina händer också. och en förjävla dålig humor haha. EvL. det är så det ska vara. du är en sån jävla bra vän. DeVetDu. DVD. yes. ska vi dra ett slut här och så kan jag kanske avsluta alltsammans med att Jag älskar dig.http://emelied.webblogg.se 

/orhagen
kom ihåg: små stjärnor lyser också i mörkret.

!!!!!!!!!! MARS. älskar. m. a.a .a.a.a..a.rs.

börjar detta inlägg med: WOOOOOOOOOOOOOOOHHHO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är så glad, så taggad, så peppad, så konstig, så jävla BALL!. Igår var jag jättenere, saknade en pojkvän och en ben&jerrys. Jag har en stor jävla fet toblerone brevid mig och jag njuter som fan av livet och det är inget annat än underbart. vill göra nått. måste göra nått. jag skrev på min FB:status att jag fick panik på att ja satt inne en sån här fin dag och att nu, NU SKULLE JA UT. gick jag ut? ne. fastnade i säng-jävlen (love u) och glodde på en förbaskat bra film (10 thing i hate about you), grät lite, skrattade lite, grät lite till. JAG LEVER. jag är inte deppig, vad fick mig att tro det? Jag har målat mina naglar så dom är rosa nu, eller typ rosa/lila eller a, det är fint. somrigt. vårigt. fint helt enkelt. solen lyser på mig och jag förstår inte varför ja inte är där ute och tar del av allt fint, knoppar. barfota utan strumpor och skor osvosv. Snart i varjefall, snön ligger ju fortfarande kvar å ba jävlas å jävlas.

Igår var det nån jävel som var innutimig och skrek och skrek och skrek, jag skrek också (fråga Anna). men idag är det nån/några jävlit in i helvetes skitglada jävlar som skrattar. dom ler. och är förjävla lyckliga. även att folk svälter, isbjörnar dör och att världen snart går under, jag kan inte må dåligt! undrar en sak, undrar hur många(hur några) det är som egentligen läser alla mina konstiga och oförståeliga inlägg?!?! kan ju inte vara kul. men en polare sa till mig en gång att man blir glad av mig. och en tant jag pratade med på bussen påväg hem från stockholm sa att jag har en jävla bra inställning på livet och att jag kommer lyckas jävlit bra oavsett vad jag gör. och så sa hon att jag skulle resa mycket (JHARÅ, LITA PÅ DET!!) och ta körkort. yesyesyes. klart som fan.
borde dra på mig ett par skor och nån jacka (eller räcker det med en tröja?!?!) och gå en promenad åtminstonde. själv. kanske. igår kände jag att jag ville vara själv hela helgen. ibland säger jag saker utan att tänka efter före. men det tar vi nån annan gång. nu ska jag upptäcka världen/norrköping. HEJDÅ.


mannen. myten. legenden /orhagen.
kom ihåg: det som kommer från hjärtat - går till hjärtat.

FRIDAY, IM IN LOVE WITH YOU

Jahaja.. så sitter jag här igen (som jag ioförsig har gjort sen jag kom hem från skolan vid 15) jävla onödig dag idag och jag saknar en pojkvän som jag kan äta ben&jerrys tillsammans med på fredagskvällar som denna. Önskar lite ibland att jag är 18, lite tatueringar, lite gör-vad-fan-du-vill, lite krogen, lite studenten osvosv ni fhhahattar. Men ibland är det kanske ba skönt att vara 16 men ibland hade det nå varit mucho skönare att vara typ 19 månader eller något liknande. sova i en vagn och bara kunna säga hej, tack, mamma, där, den och jacka. Men så är inte läget, jag är 16 och snart är jag 18 och snart flyttar jag hemifrån. woho.

let's dance är igång på tvn och jag har ätit en endaste godis idag och druckit 2 glas läsk. tankarna i mitt huvud lyder typ såhär "orkar jag gå upp vid 9 imorrn för att träna vid 11?" jag tror ja bestämmer det sen/lite senare/imorgon/kanske glömmer det. ja venne än. hejar fortfaranade på Claudia och hon-han-dansar-med. Förövrigt så har min mobil varit avstängd i 6 h nu och jag dör inte, helt otroligt!!!
mmmmm. aaa.. hejhejdå.
men glöm ej: jag saknar en pojkvän. och en ben&jerrys (borde ja skämmas för att ja aldrig ätit de?!?!!!

FINA-DAGAR

I detta ögonblick, kl 10:12, denna fredag i mars, sitter jag i ett bås i skolan tillsammans med Annapanna. Vi räknar timmar... mmmmhmmhmhm....


fåtogräf e ingen annan ännnnnnnn CICCI/RYDDE/BETTAN/GRENEN/COOLING/HAHA/CECILIA .

idag snöar det och det här tangetbordet suger abbabbaababahjkshdka man måste typ slå på det. låter som 20 elefanter ungefärrrrr. NU SKA JAG TILL TYSTA för att hava basgrupp. FAN VILKET JOBBIGT TANGETBORXC!!!!!½! JA DÖÖÖÖÖÖR ÅJHHHHGIJODM

JAG VAR PÅ FÖRELÄSNING IGÅR:

'

haha gissa med vilket ämne hahahahah

CRAZzzzZzzzzZZZZZzzzY

okeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag vill skriva nått. typ hur de känns att vara kär. men det är väl nästintill omöjligt.. men eftersom jag är så jävla f**king cool på allt så kan jag väl la klara en sån enkel sak som att förklara hur det känns att vara kär. okej, here we go:

man blir helt psykad. helt störd. helt crazy. helt jävla skitglad. man kan hyperblablabla-vaddetnuheter. man kan få feber å bli sjuk. man kan helt plötsligt få skitbetyg i skolan..

men det kanske inte ba va hur det KÄNNS. nu skrev jag ju fördelar och mest nackdelar också. kom precis på att jag suger på det här. med kärlek å det alltså hahaha. jag har varit kär .... 2 ggr under hela min livslängd. ÅHH ÄR JA PATETISK??? HAHA. men nu e jag kär igen och det är nog drf jag är så jävla glad jämt (kan bero på att våren är på G och att solen lyser nästan varje dag och att det är Mars och jag älskar Mars!!!(månaden mars. inte godiset)) men mest kanske det beror på att jag är kär. och just nu, i detta ögonblick känner jag mig förjävla fräsch också för ja kommer precis från duschen med nyrakade ben och bodylotiad(XD) över hela kroppen!!! nagellack som saknas nu ba, men de får vänta tills imorrn.
mitt glada humör kan också bero på att jag ska på Winnerbäck snart med en otroligt fin vän, julia. och då är det sommar och skolan är slut och jag kommer sääääkert ha minst 5 skolarbeten att göra under lovet å allt haha, men nu jävlar har ja faktiskt börjat skärpa till mig lite och det är vädrets förtjänst. och the love.

alltså. det är så fint med kärlek tycker jag. hångel är det bästa som finns. bra. tack för mig.

snart åker vi till månen.du å jag. eller ivarjefall till london. blir lika bra


MONKI - NI ÄR GUDARUNDRA HUR MAN ÄR NÄR MAN ÄR KÄR?!?!
CRAZY IN LOVE ÄR JAG!!!!!

fina underbara monki. I LOVE YOU

ÅNGERN FYLLER HELA MIN SJÄL

jag åt en glass efter maten.
nu ångrar jag mig

TORS-11/MARS/2010-DAG

OJOJOJ! Vad jag har jobbat! Helt amazing. massor massor engelska och tusentals sidor NATUR! ÄR JAG SJUK ELLER???!?!?
(försovning resluterar i uppskjutna saker och jobb hemma). dör av hunger (ska SNART äta potatisgratäng å schnitzel muguhuhu va gott) å så till skolan vid ett för att ha mathemhätik och nån föreläsning om naturkunskaaaaahap.
träning kl 19 (OM jag hinner)(hoppas inte)(hahah skoja)

NEHE. ska man ta nått å äta kanske (potatisgratäng å schnitzel)
hejs

cool_tjej_singel_93

WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL

ajajaj... borde sovit för längelänge sen... (typ 27 minuter sen.. men iallafall!!) jag är uppe och läser bajs-tyska och pratar om snygga killar på msn med JAMP. riktigt mysigt samtalsämne faktiskt ;) ahh... men iaf. tyskan då. går ju inte sådär skitbra direkt XD men de löser sig nog, Putte/pytte(har inte lärt mig vilket han heter än haha) gillar mig så mycket så de kommer nå bli bra iallafall. :))))


VAR GLAD! LEV LIVET! HAKUNA MATATA! POSITIVITET! YES!!!!


16:03

Jag och söta Cicci/Rydde/Bettan/Grenen/Cecilia/Cooling gick en promenad efter lunchen på skolan och det var huuuur underbart som helst!!! solen stekte och vi blev som pepparkakor, men de blåste som faäääään när vi gick tebax till skolan sen råhh men ahhh.. solen lyste i vilket fall. U N D E ERBART

ibland undrar jag fall ja har nån idol av nått slag.eller förebild kanske man säger.. haha. Jag gillar Carolina gynning, hon är så jävla snygg och så målar hon så bra att tillomed JAG vill slänga upp ett papper på bordet å dra lite streck. Men sen så gillar jag ju, som jag alltid gjort, Markolioo och Magnus Uggla, riktigt fräna typer. och Elin Kling är inte dålig hon heller. Och niotillfem är det ju inget fel på direkt. Men bortsett från sånadär kända jävlar. Så är min fina mamma min förebild.

fina dagar gillar jag, typ som denna dag, eller typ som hela förra veckan, eller som typ en dag för två år sen. åhå jaja. de va länge sen de ja. snart måste jag ta tag i det där med att ha lite tid för mig själv och säga Nej. ibland.
Igår sa jag nej till ett par kompisar som frågade (nästan) om dom fick smaka toblerone. (ahahhaah vad patetiskt) men iallafall och efter de kände jag mig..Så.. elak... why?! .............

Det är ett evigt jävla springades till spånkan varje morgon och snart vill ja ta fram cykeln och CYKLA!!! jävlar vad jag längtar.snart måste jag åka till månen. HEJ


ONSDAGFin onsdag och jag inviger min och mammas nya lilla dator med ett glas juice och 2 chokladbollar till (små). Ska snart dra mig upp te mitt rum för att göra tyskaaaaaaaaaaaaahha. Ahhhhh...

Älskar att denna dator har webcam :D:D wohoooo.. men det tar förjävla lång tid att skriva för ja har ej vant mig vid ett sånt här litet tangetbord än.. mmMMMMen nu flyter de på rätt bra hahahaha. en sekund typ. om ja skulle skriva detta utan att sudda någonting så skulle ja ha stavfel på vartenda ord ba så ni vet. typ såhär skulle de se ut:

Idag var ja i skolan vi redovisade ej för lärarnen kom inte... stört va? mmmh. tycker de va.

hahah, så jävla illa exempel för det enda ja stavade fel på var lärare haha XDXDXD jaja. nu har ja nå babblat klart (återkommer nå snart iallafall hehe).

majen kan dö - ät korv mä brö

HAHAHAHAHAHA

matteprovet idag var ett S KÄÄÄÄ Ä Ä Ä M T HAhaha. har aldrig gjort så dåloigt hahahahaha ae dampar hahaha (jag får KANSKE KANSKE KAAAANSKE ett G haha, men ränkar inte med det haheheheajhehae)

nerå. Men seriöst då: joo, skolan tralalala, den gick snabbt, åt mycket mat och sådär ni vet.. gick på stan med Sara (där har du länken till sara också, EMMA!!! haha)... köpte... 200......... gram.......... t..o...b...l....eron..e ... ehm.. aa..a.a.a SEN gick vi till friskis med Anna och körde järnet/gärnet på ett aerobics styrke pass och jag var helt DÖD efter.. duschade å bastade aaaaaaaaaaslänge och sen åkte ja hem... typ.. åt lite mat.. å sen hehe toblerone och polkagris. BUHU JA E SÅ DÅLIG. (dampar på Cicci just nu också haha, ba för ja e så knäpp)(är inte arg alltså)(bara jävlit störd)


nu kanske ja ska läsa lite om nån organisation som ja ska redovisa imorrn... ha.. haa.


fint väder idag, elle hur


DANCE LIKE NOBODY IS WATCHINGINTERNATIONELLA KVINNODAGEN!!!


jag är förjävla glad (som jag skrev att ja skulle vara idag haha). mitt godis är slut och snart ska jag borsta tänder. jag har inte gjort nån matte och absolut inte någon engelska.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
VILL BARA SKRIKA FÖR ATT JAG ÄR SÅ GLAD :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
ska le skitmkt hela dan idag . jag har träningsverk å är BAJSGLAD! :D

nu ska ja te skolan pusssss :D:D:D:D


/orhagen

lev väl och mycket

DET ÄR KÖRT, DET ÄR SJUKT - INGENTING ÄR SOM FÖRRUT

Noll Disciplin – Idiot (SPOTIFY)

Sara och jag planerar London-resa. Men jag borde egentligen göra matten och lite engelska och dra på mig ett par strumpor. Borde inte äta godis på en måndag och borde gå och borsta tänderna nu. Borde planera in veckan i logg-boken(mitt liv typ, skulle aldrig klara mig utan den<3).
Borde göra allt förutom att sitta vid datorn kan man väl sammanfatta detta med.
Matte. Engelska. Planering. BUHUUUuuhuhuhu.. MEN DET ÄR FINT VÄDER och jag ska ha min skinnjacka idag (om Anna tar sin haha), å så ska jag ha convers utan att frysa om fötterna! och så ska ja vara riktigt jävla apglad idag :D

BUSFABRIKEN

Hahahaha, fyfan. så jäla klockrent vare. hahahahah.
flög som fan på studsmattan också hahahahah  typ såhär: hahahahah. vi garva som as. jag kunde inte andas hahahaha


jag lekte bil med några små söta barn, först var vi(jag) en polisbil å sen glassbilen.. sen kom deras mamma eller nått och ba: åhh va kul att du leker med barnen men bara så du vet så pratar dom inte svenska.
ja ba: what?
mamman: dom pratar norska
jag: jag är en kvarts norsk! *skitstolt*, men ja kan ingen norska.. *springer iväg**iuiuiuiuiiuuuuuuuuuuii*
och så blev vi förföljda av två små ungjävlar (jag gillar barn med aso dom var riktigt apjobbiga hahah).
Sen sprang vi in på Candyland också (drömvärlden typ<3) haha å köpte godis ;)
nu är jag hemma och ska snart iväg å pumpa musklerna med JAMP !!! :D OSUSSSUSUSUSU SHEKJHEKJEHEJKJAG JHAR DAMP IVLA DHAYHAYHAH


I'm only gonna break break your break break your heart

snart ska ja te busfabriken med bianca å leka ihjäl mig (typ) och äta glass tills jag spyr (typ). hörs när (OM) jag kommer hem :D nu ska jag ägna 10 minuter till matten. (prov på tisdag... dieeee.e.e.e.e)
TtttTtTtttTtttttTTTTTttTTt


/orhagen

mannen. myten. legenden


ÄLSKAR KALLE MORAEUS & ORSA SPELMÄN! ♥

Såhär är det typ "Gottar oss med något riktigt gott ikväll - naturgodis" eller "ikväll festar vi till det med dipp och morötter". hur ofta kan man läsa typ "IKVÄLL ÄRE FREDAGSMYS - CHIPS, GODIS, LÄSK, DIPP, GLASS, NU JÄVLAR SKA VI BLI TJOCKA!!!!" .... jag mår dåligt när jag läser att folk äter morötter..... vad gör dom med sina liv?... (bortsett från dig Jennifer, du är allt en bra kvinna du. morötter in your heart typ. haha) men iallafall! ikväll har jag ätit mycket mycket mat, druckit cola (som jag inte ens gillar), ätit massor godis och nu äter jag massor grill-chips och jag mår så bra! I torsdags åt jag 300 gram choklad också. mår inte dåligt för det inte.. mår bara bättre.. fått i mig lite energi å sådär.

Men annars så tränar jag 5 ggr i veckan och har jävlit mkt magrutor (sex-pack<3) ne... men jag tränar iallafall minst två ggr i veckan och jag kämpar med mina magrutor.. ser inte godiset som ett hinder direkt.

längtar som IN I HELVETES jävla apmycket tills imorgon, inte just för att det är söndag och att jag ska till busfabriken klockan 11. utan för att klockan 17.45 befinner jag mig i lilla hallen på friskis och svettis och kär järnet på ett skiv-pass med 12 kg på benen och 10 kg på armarna. FAN VAD JAG LÄNGTAR. ska pumpa som fän. <33333

Synd att inte kalle moraeus & orsa spelmän kom vidare till globen btw.. men jag har det bra här med mitt godis å mina chips iallafall :)


bebisen och jag i somras, Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys ;D

HEJ HALLÅ


jag köpte en vit byrå och 2 filtar, en vit å en grön på IKEA.
snart ska jag fixa lila kuddar, en platt-TV, nya tavlor å sätta upp min spegel på väggen. Detta blir nå bra, spelar RÖJ med lillasyster, ska äta snart och sen äre melodifestivalen :D PUSS

GODMORGON

Morrn morrrrrn.
Jag vaknade ej av mig själv idag och igår fuskade jag med engelskaboken.. jag läste den svenska istället. hahaha men jaja, nu ligger jag inte efter i vilket fall.

ska till IKEA snart, kanske dags att dra sig neråt å äta lite frulle. knäcke å stekt ägg ska jag äta, skriv nerdet :):):):)


LET'S DANCE

Jag föstår inte vad Willy gör i Let's dance?! Visst är det superkul för att han är så söt å gullig osvosv.. men ändå.... han är inte nån värdig vinnare direkt.. (DET ÄR CLAUDIA) ivilket fall - nu stog de mellan Stefan&Malin å så Willy&vadhonnuheter. OCH STEFAN ÅKTE UT!!!! det är sickt. SWEDEN, VAD TÄNKER NI MED .... vad vinner man förresten? äran? pengar? elle vad äre???!?!?!

ska sova nu . klockan 11 imorrn ska ja te IKEA med mormor, morfar å adam ;D PUSS HEJ OCH GODNATT SOV GOTT - DRÖM OM ALLA KRYP DU MÖTT


MIN JÄVLIT VACKRA LILLASYSTER


viktigt igen!

jag har precis haft ett fint långt tack&hejdå tal på bubbleroom.se för jag ska tebax till underbara blogg.se.... fattar inte va som flög i mig när ja bytte te bubbleroom men aaa, nu är ja tillbaka ivarjefall å de ä huvusaken ;) haha.
jag har satt dit en ny header å ja vettefän varför jag skrev PUTTEFNASK hahahahahah. ja tror ja avlider för jag är så dum ibland haha.... .-.-.-.--.-.-. å så är det massor fin färg också för snart är det vår och det är elikamed FÄRGER!!! Woohohoooooo.

Glor på Let's dance nu och det är quickstep och jag har längtat som fan efter det. De enda minuset denna fredag är att ja inte har nått gott att äta (men det är väl la rätt positivt kanske. åt 300 gram choklad igår XD)

RSS 2.0