Dag 1 - presentera mig själv

hej, jag heter linnéa och är alkoholist. HEJ LINNÉA.
Men nej, skojade bara (är rätt bra på det) men heter ju Linnéa.. men aja. Jag är 17 jahre alt (är rätt så bra på tyska) och är jävlit skoltrött på hösten och vintern. Hatar november, december, januari och februari. jul, nyår, valborg och sånnadär saker är verkligen ingenting jag ser fram emot eller något jag vill fira speciellt mycket. (midsommar är ganska mysigt men ÄNDÅ). jag går i 2an på kunskap och är inte så asbra på att skriva sammanhängade texter..Läser samhäll/ekonomi och är inte så jättenöjd. jag läser matteC och tyska2. Jag har inga favoritämnen men hatar en hel del, t.ex. geografi, matteC, rättskunskap och svenskaB. Något jag är jävlit grym på är att skjuta upp saker och göra det imorgon... eller nästa dag efter det... eller nästa. MEN försöker få bort det.. det går sådär vaaa.
tränar på friskis&svettis när jag känner för det och rider en gång i veckan. Ibland har jag kämpa-ihjäl-mig veckor i skolan och satsar allt, ibland inte (t.ex den här veckan. är bara stressad och irriterad)

VAD SKA MAN MER SÄGA????? jag har jättemånga syskon och en hund och två föräldrar och är jävlit rik på kärlek (och mat). trivs i husvagnen på sommaren (hahahahahahahahaha DRIVER. en natt HÖGST klarar jag där). Äter mycket och ofta och har jättefina vänner och ja... längtar tills jag blir morsa/mamma/mor. Ajustdet, mitt favoritprogram är VAR ensam mamma söker (tills dom skulle välja.. vafan, hade jag väntat på det där i 11 avsnitt VA?)

aja, de va jag. om ni undrar något så fråga inte för ni kommer inte få svar. TACK Å HEJ



KOM PÅ VÄRSTA GREJJEN

ÄRLIGT, kom typ på världens bästa grejj nu, har fixat en lista som jag ska hålla på med nu, ASROLIGT. här är den

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kyss
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – Mina rädslor.
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 6 – Min första fylla
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Min första kärlek.
Dag 10 – Det här saknar jag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Förstört något för att betala mindre
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 – Det här får mig att gråta.
Dag 22 – Det här stör mig.
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Det gulligaste jag gjort


driver...... tog den från emelie eller nån annan. men hade iaf tänkt att göra den. kan väl bli rätt så skojsigt. vet inte när jag börjar SÅ HÅLL UTKIK (hahahahahahahahahahahhahaha)


jhnfdslöfksö

orka att det hänt nått med min text här också.................... sugit

2010

när tar det här helvetesåret slut??? P A L L A

18 dagar kvar till jullovet....



1:a advent firades med.... nehe. OJ. INGENTING!! Vad skönt.
sista ensam mamma söker sög också.





h a t a r  2 0 1 0

Saknar min fina Maria. Saknar saknar saknar. Det går inte att beskriva. Hoppas du har det bra där du är nu. I minnena lever du kvar


10-11-27

När man inte får någon sömn i veckorna så får man väl la ta igen det på helgerna. somnade i soffan idag igen i 1½ h. och vad ska jag göra nu?

hennes&mau


allt från hennes&mau.

har lekt ute i snön med mina småsystrar. tackat nej till varm choklad och kollat skor å kläder på internet. vad mer kan man göra? ta en dusch och duka lite fint till familjen + mormor&morfar. aaa, det är väl de enda.

aha


ph: felicia BY:ME

är hon ente fejn tjejan

har tråkigt idag, skulle ju ha träffat jullan ikv men NEEJJJJJE, blir inte så. SÅ WHAT TO DO. lyssnar på e-type idag och jaa, har tröttnat på julmusiken, KUL eftersom att det inte ens är december än, men aja, ja lever vidare trots allt. jag har pluggat, ätit chips, druckit läsk och ätit mat. vad mer gör man?
blir asjobbigt att fixa nya kateogorier till 2011 sen kom jag på.  P A L L A

<3


L O V E

HAHAHAHAHAHAHAAH


JÄÄÄVLIT ful
i onsdags så var vi ju i kyrkan, jag och emelie. det var rätt kul och vi har kommit fram till att vi (eller jag) är så jävla tävlningsinriktade OCH att vi hatar fjortisar:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D men aja, nu måste jag skynda mig lite, mina fans ville träffa mig vid 9.15 men ne, behövde lite mer tid kände jag. ny ska jag bara bry mig om mig själv HEJHOPP




aha....

Duschade, när jag kom tillbaka till datorn blinkade det massor från msn... alla hade sagt "hejdå, syns på provet imorgon" eller "hejdå bästis" eller "hahaha hade glömt det, men klart jag stannar *logga ut*" eller bara "aja, hörs sen kanske, hejdå"
O K E J . . . . . . .


hejdå

GLAD TJEJ


Lämnade plugget för ett tag och sprang 2 km, gjorde 20 armhävningar, 25 situps och 15 upp med rumpan. Är jävlit stolt att jag ens gick ut i snöovädret. Men dras tydligen till lite sämre väder. Sprang ju i söndags i regn osvosvosv. Men ajaaaa, glad över att jag gjorde det. NU- duschen.
Imorgon: EMELIE, besök på ektorp och senare kyrkan. (tur att jag inte har pms/mens/ägglossning för då hade jag väl säkert börjat tjuta på bara tanken av att gå till dom ställena som var mitt andra hem under 3 resp 2 år!)(lite vuxet att skriva "resp" va hahaha_hhahahaha)
men aaa, som sagt- DURREN (mitt nya namn på duschen då) väntar

10-11-23

Idag har jag 
1. pluggat 7 h och 15 minuter i skolan 
2. fortsatt plugga hemma
3. inte ridit som jag brukar göra på tisdagar
4. mailat norrköpings kommun men inte fått svar
5. mailat statsbiblioteket + fått ett svar
6. druckit varm choklad
7. chillat lite
8. ätit 10 plättar (brukar äta 21)
9. struntat i matten, nu går de verkligen inte bra
10. bråkat lite med porten

on and on and ooooonnn

Har pratat i skype jättelänge och nu är klockan dyngmycket och jag skulle ha sovit för 2 timmar sen. Men aja, lite rebellisk får man väl vara. Lyssnar på låten som finns i inlägget under, har lyssnat hela dagen och mm rätt så grym är han ju. Och söt. Har förresten kommit på att det inte finns så många jag tycker är snygga, typ bara Mikael Persbrandt och Janne i EMS. WHAT DO TOOOOOO.... MÅSTE SOVA NU.. VERKLIGEN INTE KUL NÄR MAN INTE ÄR TRÖTT LÄNGRE. Tror att sömntåget precis lämnade mig............ palla
MEN JUSTDET, höll på att glömma: SPRANG JU TRE JÄVLA KILOMETER FÖRUT!!!! DET ÄR REKORD. plus att det regnade plus att skorna satt åt för mycket och plus att jag trodde jag skulle spy


G-R-Y-M


GRATTIS


Idag fyller den finaste mamman på hela jorden 39 år!!! GRATTIS MAMMA. JAG ÄLSKAR DIG!

Lillasyster har väl fått ett slag i huvet för nu för tiden ska vi sjunga på engelska... happy birthday to yooou... det är ju härligt. Sov till halv två idag,SKÖNT! Mormor, morfar, kusiner osv kommer hit lite senare och aa, jag måste nog ta en dusch. MMMMMM. men pallar nog inte att göra det.
Är jättesugen på att se National treasure 1 och 2, men mm.. ikväll äre ju EMS!!!!!!! (YEEES) och BECK, Den japanska shungamålningen, har för mig att den inte är så superbra. Kanske ska plugga lite idag med, men gör antagligen inte det.

25 dagar kvar till jullovet!

10-11-20

Hahaha, har läst igenom några gamla konversationer med folk och jag är ju asdum egentligen. Och dryg och så. Hahaha, men jaaaaja, what do tooo. Man blir som man umgås... (julia.....)

HALV 8


Annisen hade skrivit jättefina lappar till bordsplaceringen :). Först åt vi förrätt- baugett med pesto och soltorkade tomater.

När Anna fixade varmrätten så tönta vi oss. SOM VANLIGT ALLTSÅ. hahaha. ärligt, finns så jävla fula bilder som verkligen inte får visas.........


Varmrätt- ruccola, pastapesto och kyckling (eller qourn då) med mozarella och parmesan. verkligen supergott!.


MEN efterrätten var väl den bästa av alla!!!! FYTUSAN VAD GOTT DE VAR! vitchoklad mousse med jordgubbssås och krossad choklad och jordgubbe! HERREGUD. man ville inte att det skulle ta slut alltså haha. såhär i efterhand ångrar man ju att man inte åt upp hela hahahaha..

Aja, väldigt lyckad kväll om jag får säga de själv. NI ÄR BÄST.

halv 8 hos Skärlund!

kärleks/hjärt-tema. ska till stan och möta Ciccin nu, kommer hem .. aa lite senare. hej hopp gummisnopp


10-11-18


Lång dag i skolan idag och väldigt lån plugg-fika med Julia. på 4 h blev Julia ett matteproffs. HÄRLIGT! Julia är bäst INGEN PROTESTTTTT. Love

imorgon: kort skoldaq, 8:15-9:15!
imorgonkväll: HALV ÅTTA HOS SKÄRLUND!! äntligen... haha ;-)

JULAVSLUTNING



NU::: SOOOOOOOVAAAA. 
sovmorgon imorgon <33333333333333333333 fika med jullan efter skolan också. NAJS                                                   

MAJ 2009

haha verkligen ingen bra pluggkväll idag. kollar igenom massor gamla texter jag skrivit och dom mesta handlar om att jag är bäst och den jag skriver om är sämst. precis som de ska va. rätt så mycket svordomar och ibland är jag sämst och "river sönder" mig själv och väldigt många texter säger emot allt, typ NU är jag stark men jag var aldrig stark. man ba: ahaaaa, men då fattar jag precis....
här är iaf en text från typ maj 2009 


Jag vet att det är sant, för jag har frågat. Jag frågade och jag fick ett äckligt ärligt svar. och det svider. fyfan. vad det svider. att veta. jag vill inte veta. Det blev ju inte bättre. men det trodde jag att det skulle bli.
Jag är så äcklig mot mig själv, för jag vet att jag inte borde göra så här. Allt är emot mina lagar. jag klarar inte det här, för jag vet hur det blir. jag går tillbaka till samma plats som jag var på innan jag började orka.
Fast jag orkade aldrig.
Jag började aldrig orka, för jag var för stark.
Jag tog sönder mig själv, jag dödade mitt inre och slog på min själ.
Jag visste att inners inne skulle jag inte klara av det.
Jag ville klara av det. Jag ville så jävla mycket. ändå misslyckades jag.


10-11-17

Går rätt dåligt att plugga för att 1) det känns som fredag, 2) jag äter en apelsin samtidigt, 3) jag tänker på hur ful jag är när jag skalar en apelsin 4) jag är trött och 5) okoncentrerad.

update 19:21- kom på en till sak varför det går dåligt att plugga: Jag har inget mål!!!!!!!!!!!!! ingen tidsbegräning och har inget att längta till heller. något bra på tv kl åtta kanske?


BEHÖVER EMELIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (http://emelied.webblogg.se)

ONSDAG


Idag hade vi tema-dag i skolan, och eftersom min basgrupp höll i allt så slapp vi klä ut oss. SKÖNT. men var nog en rätt så lyckad dag iallafall, roligt att alla tog det så seriöst. eller ALLA hahaha... 3:3orna sammarbetade ju rätt så bra... alla var hemma och "sjuka" BRA! ;-) Aja, slutade tidigt och Sarisen följde med hem och så gjort vi kladdkakemuffins och drack hallonsoda och såg på Tomten är far till alla barnen för typ femte gången. sen chilla vi ba lite, som vanligt alltså (haha. NOT). inget plugg- AMÄZING. men nu blir det iallafall ett besök på toaletten (HHEHEHEH) och sen geografi-plugg. SUUUUUUG

10-11-15 20:45


pluggade i över 2 h hos jullan förut. EFFEKTIVT. fick mycket gjort, men har mycket kvar. bäst jag kör igång nu direkt, ska bara byta om till äkta plugg-kläder först hehehehehe.

mm

har matte nu

(tidsinställt)

mat

äter förhoppningsvis nu, det är potatismos och korv DYNGGÖTT

(tidsinställt)

10-11-15


jag behöver L O V

är skitseg idag, gick upp kl 8, åt frukost, gick och la mig och läste, somnade, gick upp kl 10. och nu måste jag snart springa till spårvagnen. men känner ba: ÅHH SKITSAMMA om jag kommer lite sent, har ändå bara PH och brukar vara 10 min förtidig varje gång.
så aa, tar en senare spårvagn.
måste boka tid hos frissan, har inte varit på ett år då mitt här blev svart... kul. så nu ska jag byta frisöööör, mamma gick till nån asbra, hade tydligen fredagsmys varje fredag (kaffe, mörkchoklad, vin). VEM Tackar nej? 

nu ringer alarmet GÅ på mobilen. så måste väl dra antar jag

TA HAND OM VARANDRA

NÄSTA KÖP

Chailatte-pulver
Solkort
Friskis&svettiskort

1 kapitel av 7 avklarat i rättskunskapen. 6 kvar. tar lätt 3 till innan jag lägger mig. 1 imorgonbitti och 2 på kvällen. funderar på en plugg-fika. NÅGON??? HALLÅÅÅÅÅ!!!! megaprov på tisdag som sagt. kul att man är ute i god tid å så

update 21:55- 2 kapitel klara!

FARS DAG


försöker lära mig kameran lite och det går inte frammåt om man säger så. PALLLLLA. vill ju kunna sakerna direkt. aja, har iaf köpt ett par asfina fodrade stövlar idag. mormor och morfar är här och fikar nu. pappa fick ett sms och kalsonger (som han fick betala själv) i farsdag present för er som undrar. Längtar till EMS ikväll och BECK!!! Någon som vet vilken det är? (är medveten om att jag inte kommer få någon kommentar)
aja, bara så ni vet så kollade jag upp det själv. advokaten, kan hela utantill. verkligen inte läskig.

Nu: GRÄVA mig ner i plugget.. haha. Än så länge vet jag bara att vi har seminarium imorgon i rättskunskap och sen ett megastort rättskunskapsprov på tisdag. ROLIGT....

ÅHHHH

Först var jag lite irriterad, eller mycket, trött på allt och stressad SEN KOM JAG PÅ ATT DET ÄR ENSAM MAMMA SÖKER IKVÄLL!!!!!!!!!!! ÅHHHh hela min värld blev mycket bättre!!!

HELDAG I STALLET




Emma och jag åkte ut till stallet vid 11 och hjälpte till att mocka, städa hela sadelkammarn och puttsa grimmor och saldar, blev suuuuupppperfeeejjnt. sen red vi lite barbacka (typ första gången i mitt liv!!!! plus blev lite biten av en häst också men kom undan lätt med lite mindre skråmor! haha nejdå. är hel i skinnet. HAHAHA Eller hur fan säger man. aja. blev knytisen hos Leena sen, SUPERGÖTT!! och trevligt såklart. var lite trött bara.. och ganska mycket allgerisk men jag klarade mig. Såklart. sen kom vi hem vid nio så en heldag i stallet- SKÖJJ!! :D

äter gårdagens godis och chips och dricker läsk. nice lördag! ska antagligen se grease sen, förbereder mig lite nu med låtarna från filmerna. TRIVS

uhfdöoöjkjlökh

erik och julia kom hit, vi åt chips


sen så bråkades det en hel del


men dom pallade inte efter ett tag


rätt så smart ändå, (orkade inte gå ner och ställa läsken i kylskåpet.. öppnade fönstret och ställde den där istället!!! fem av fem toasters)

michelle pfeiffer

SÅ JÄVLA SNYGGGGGGG ÄRLIGT TALAT



kollar på grease 2 och är riktigt trött efter kvällen... erik och jullan drar ju på krafterna HEHEHEH

10-11-11

Har pluggat rättskunskap i en timme, två uppgifter klara! 2 kvar! Nu ska jag ta på mig kläder, läsa i svenskaboken och läsa igenom tyskan och se om jag kanske kanske kan den helt utantill. bäst jag rör på påkarna.... HEJS

10 SAKER

SKULLE VILJA
VILA
FÅ MASSAGE
LÄGGA MIG I ETT VARMT BAD
LÄSA EN BRA BOK
VARA LEDIG

MÅSTE GÖRA
TYSKA
RÄTTSKUNSKAP
GEOGRAFI
MATTE
LÄSA SVENSKABOKEN

Lägger mig i ett bad. ett varmt. (som om man brukar ta kalla bad?) och läser lite. i min svenskabok som inte är superdålig men verkligen inte bra. HEJDå


pluttesnutteElin som äter en asgod apelsin


10-11-10 17:45


PLUGGAR OCH ÄTER godis!!!! Livet leker...?? Börjar kl 11 imorgon, så himla himla himla skönt! Har massor att göra imorgon så det passar superbra. tyskan går helt okej men blir inte längre än 01:23 och man ska prata i helst 2-3 minuter. Vad finns de mer att säga om friskis och svettis än att man kan träna medel,bas,intesiv,step osv, vad det kostar, vad man behöver (tärningskläder, skor, toffs, vatten, träningskort) vad man börjar med och vad man gör under passet och hur många man är under ett pass. SÄG TILL OM NI KOMMER PÅ NÅTT MER. (justdet, man kan ju skriva lite om gymmet med!! bäst jag gör det) Redovisningen imorgon så det krisar lite! Aja, hej hopp gumminsnopp!!!

MAT


så himla gött!!!!! kan lova att jag åt mer än det där dessutom!! ;-) KVINNOR SKA ÄTA. REJÄLT. ska de va så ska de va


MMM


nu börjar clementinerna smaka jul. Julia fattar vad jag pratar om. SÅ JÄVLA GÖTT iallfall!! ska snart lägga upp en bild på maten jag åt förut. så himla gott de vaaa!!!!! tyvärr hade vi ingen efterrätt. det hade varit pricken över i:t!


10-11-09


PHBY:ME!

AMMEN kul att det är kramsnö IDAG.. idag när man har 9 ton plugg och verkligen inte har tid för att gå ut och göra snögubbar eller ha snöbollskrig ELLER NÅNTING...... AJA what to do.. bara att dyka ner i rättskunskapen igen. YES. kul förresten att man kommer hem kl fem och det första man måste göra är att plugga och det sista man gör innan man går och lägger sig är att plugga. fritid? va? vad är det?


HANNAOJOHN

Vet inte hur många sidor bak jag har läst hannaojohn:s blogg (eller bloggar...)
http://hannaojohn.blogg.se och http://hannaojohn.streetstyle46.se/ 
båda två är ju så jääääävla snygga!!! ärligt talat. blir as avensjuk!!

bästa är ju alla utomlandsresors-bilder. eller bilderna överhuvudtaget iof. men inget slår de förstnämda. LOVELOVELOVE


bild: http://hannaojohn.streetstyle46.se/

ofkdjafhjajdfas

åhhhhh när det är så mycket plugg så vet man inte var man ska börja typ så istället sitter man vid datorn ochhar panik och funderar på att chilla lite

palla förresten att alla ska va så snygga jämt då. spelar ju ingen roll om dom gör sig fula, är ju snygga ivarjefall.
ska kanske röra på arslet och sätta mig i sängen istället. Chillar ju somsagt

10-11-08

redo för engelskaredovisning imorgon.. TYP
har kollat lite på tyskan.. In meiner Freizet Studieren ich.
pallar inte mera nu............. ska läsa lite sen också. men klockan är ju bara halv sex. SKÖNT!!!!!!! ska äta PAJ sen, gu'va gött

kollar lite lookbook.nu och Yeeeppp, det är det jag gör. har druckit asmkt choklad med grädde. tog jag kort? klart jag gjorde. det är jag och kameran nu... jag och kameran.DOCK inget namn?? vad ska den heta??? Tänkte först Lillan. men palla. Lillan??? haha. men ändå Linnéa och Lillan! passar ju


v45


Engelskaredovisning, tyskaredovisning, svenska-bok-prat, rättskunskapinlämning och geografiprov den här veckan! Men okej.. de e lugna puckar....
vet inte hur detta kommer sluta...... vill jag ens veta??? (VG på första matteC provet iallfall! YEEEEES. de lönar sig att plugga;))

men alltså
BARA ATT SÄTTA IGÅNG IGEN DÅÅÅ!!!! (tur att jag satte alarm imorse, annars hade jag väl sovit till nu....)(har jag ens gjort nått vettigt idag?) har plågat igenom 60 sidor i Singoalla iallafall.. bara 110 kvar. dom tar jag väl lätt ikväll.... haha...
ska göra mig fetaste koppen med choklad nu. (åt mat förut)

hejhopp gummisnopp

8 november

idag
- läsa svenskaboken
- rättskunskap
- hemmaplan (FALL JAG PALLAR)
ahh, de va allt.
eller ska nog göra mig en stor kopp choklad nu i min nya kopp jag fick av SAra när jag fyllde år!!!! dyngbra ju!

köpte ett par uggs förut. fult men skönt. men mina var rätt fina faktiskt. en knapp på sidan å ahhh. fulfina är dom.

ät korv me brö!!



199 kr på skopunkten. har för mig att jag sett exakt likadana på scorett.. men för kanske 1000 kr mer. Ajaaaaa, går dom sönder så går dom sönder!!


eller ska jag ta nått att äta istället???? åhhhhhhh vennneeeee.  hatar sånt här. när man inte kan bestämma sig alltså

update 2 min senare: är skitsugen på att göra om bloggdesignen lite. juldesignen kommer den 1 dec. men aa, fram tills dess då??? min är ju skittråkig med skitfula färger på länkarna å det


22:55


Snacka om att de kommer bli asmkt bilder från och med nu!!!
KOllar på Beck som snart är slut, inte ens läskig film ju......... ska snart sova.
IMORGON?? FOTA!!! Haha.
Man känner sig ju asproffsig bara man skaffar sig en systemkamera. eller är det en systemkamera jag har? skitsamma. EN KAMERA IVILKET FALL.det är ju inte jhag som tar bra bilder, det är ju kameran hahahaha.
AJA, NATTINATTI!

10-11-07

Lite som är bra

FÖRSTA BILDEN


PH:JAG!

NÖJD


Canon G11an ÄR MIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TJOLAHOPP TJOLAHEEJJJJj
Läser (för en gångs skull) bruksanvisningen... men tror jag klarar mig rätt bra utan den ändååå. fast visst tusan blir man lite osäker när det står "Förvara den på ett säkert ställe så du kan använda den i framtiden" (boken alltså). ÄSH, den behöver inte jag inte!!!!
Får testa kameran halv åtta då batteriet har laddat klart!

Ikväll: läsa svenskaboken, pizza, Ensam mamma söker(!!!!!!!!!!!!!!!<333333333333333333333333) och BECK<33333333.
imorgon: STUDIEDAG!!!!!!! FYtuuusan vad skönt!


(älskar söndagar)
och att göra utropstecken tydligen

är förresten på asmkt Melissa Horn-humör så aaa, lyssnar på henne rå. Så GUDOMLIG HON E!!!!!!!!!!!!! (hahah utropstecken)

jaaaa, sa jag att de va studiedag imorgon? det gjorde jag va.  STUDIEDAG!!!!!!! BAJS va skönt

7

Bon Jovi – Bed Of Roses

Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture
The moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka
Is still lodged in my head
And some blonde gave me nightmares
I think that she's still in my bed
As I dream about movies
They won't make of me when I'm dead

With an ironclad fist I wake up and
French kiss the morning
While some marching band keeps
Its own beat in my head
While we're talking
About all of the things that I long to believe
About love and the truth and
What you mean to me
And the truth is baby you're all that I need

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Well I'm so far away
That each step that I take is on my way home
A king's ransom in dimes I'd given each night
Just to see through this payphone
Still I run out of time
Or it's hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to you
I'll just close my eyes and whisper,
Baby blind love is true

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
And she's giving me the eye
I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died

Now as you close your eyes
Know I'll be thinking about you
While my mistress she calls me
To stand in her spotlight again
Tonight I won't be alone
But you know that don't
Mean I'm not lonely I've got nothing to prove
For it's you that I'd die to defend

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses


6 NOVEMBER

Idag är dom här kortena 2 ÅR gamla!!

haha


GRATTIS TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17 ÅR!!!!!
ett år kvar till ICA-kortet och ford fiestan!!!!

5 to do





bilder: google.se

Bus4you is bus4me

Ligger i världens skönaste busssäten påväg hem från stockholm. Det var väl det bästa på hela resan! Bästa bussen!!!! ♥♥♥ gratis internet, eluttag, kaffe/choklad-maskin, jävlit bra säten. Är så glad! Sara med. Nu ska vi sova ett tag, HEJHOPP :D Justdet, bästa var väl att vi inte betalade någonting heller;)

3

åhhhhhhhhhhhhhhhh blev astörstig nu..... orkar jag ens gå ner??





Imorgon åker jag och Sara till Stockholm!!!!!! Woooooho!




ps. hatar richte i Välkommen åter..  haha

<3

Idag skulle våran fina Maria ha fyllt 17 år!! Vi firade genom att göra det Maria älskar att göra mest, RIDA! Såg du det Maria? Såg du hur duktig Ida var eller? Hon har ju aldrig klappat en häst tidigare ens.. Herregud!! väldigt impad.
Synd att du inte var med.. men om jag känner dig rätt Maria, så red du nog också, fast där du är. Med Sluggo.
Fina fina Maria, hoppas du får världens bästa födelsedag.

Jag, Ida och Sara ska till din plats sen, tända några ljus och prata lite med dig.

Jag saknar dig så.


931103 - 100924

Love, L. ♥

2

Har varit på IKEA hela dan typpppp, blev en sväng till elgiganten med, ärligt, blir så jävla lugn och harmonisk med alla mobiltelfoner, kameror, tv;s OSVOSV, skulle kunna vara där i evighet (eller helst media markt. men aja). Köpte bara en data-platta på IKEA, så datorn inte ska bli så varm men vill ha en sån där som kan andas typ men aa, det får någon annan köpa till mig, den här kostade bara 39 kronor ;-)

Ska till hästarna om en halvtimme så ADJÖSSSSS


1

Lyssnar på sarek. blir nog buspatrullen ikväll, HELT OKEJ. försöker få med en femte medlem men ae går inte så bra, aja, det är ju trotsallt bara dom bästa som får vara med.

ska ner och dricka lite pucko nu och äta en smörgås.
JAG (eller mamma..) HAR HITTAT MINA SVARTA JEANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOM HAR VARIT BORT SKITLÄNGE. var lite skitiga, men äsh, drog på mig dom iallafall. FYFAN vad underbart det känns!!
ae men nu fick jag lite bråttom.. ska möta jullan om en timmeeee.

HEJHOPP GUMMISNOPP

Sitter på en parkbänk med jamp.blogg.se i ...

dsc01639 (MMS)

Sitter på en parkbänk med jamp.blogg.se i ektorp, påväg till Erik men har gått jättemycket vilse.... Men aja, vi klarar väl oss... Eller det är klart vi gör med tanke på att vi klarade oss igår. ;) haha, vad klarar vi inte liksom....?!


!!!!!!



WOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHOOOOOO


den här bilden la jag upp 1a november förra året också.
oj, är det glödet från pennorna i annteckningsblockena jag ser??? eller?

nu ska jag springa till spårvagnen, vi börjar november med lite lovskola vaaaaa haha.. sen LUNCH med jullan <3 puss och kram skumbanan

RSS 2.0