SISTA JULIdrog ut och träffade ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesus vad jag saknat den kvinnan alltså helt sinnes! vi tog ett varv runt strömmen och stannade vid folkparken och körde lite volleyboll med några... män? haha. nu är ja hemma och mina ögon är astunga för maskaran tynger ner asmycket

KAN INTE BESTÄMMA MIG


Blev 500 kr fattigare förut, men rensa garderoben lite och mamma köpte två tröjor (haha). 100 kr rikare.
Lutar nog åt dom svarta skorna förresten. Lyssnar för ovanlighetens skull på east fm. HAHA.... DÖR....... vad har hänt????!?!?!
Om en timme kommer m&m och lite kusiner för att äta av våran pizzabuffé ;) haha. + fira lillebror som fyllde år för nåra dar sen vaaava. älskar mitt nya nagellack förresten. mörkmörkrött, helt under-bart. ser lite ut som körsbär tror jag, men venne riktigt hur det ser ut.

och TISDAG - ÄNTLIGENÄNTLIGEÄNTLIGEN får jag träffa anna och sara igen. har inte träffat dom på 2-3-4 veckor!!!!! helt sjukt. SAKNARsaknar

mannen.myten.legenden.

++

Jackan fanns inte och jag köpte fel väska (den duger men kanske byter iaf). Fick med mig mörkrött nagellack från isadora och en rosa tunn-tjocktröja från gina.


NATT

Kollar på min jacka som jag ska köpa (eller ivarjefall testa) imorgon. Plus att nu hittade jag en sån jävla snygg väska. jag är totalförälskad verkligen haha. Lyssnar på världens finaste Håkan (du är kär i den fulaste flickan i världen länklänk) och pratar med julia.
är så jävla jävla JÄVLA shoppingsugen!!!!!!!


Heh

ärligt, längtar fakitkst lite till skolan.eller ok, mest för att skolan ligger så nära stan så aslätt att ta en fika på en håltimme elle ba storsa (haha???) runt lite på stan innan nån mattelektion (förstår inte hur ja ska orka med C nu till hösten!=!!??! gaaah). och hur skönt det är att vara "värd en fika" efter ett prov eller en tråkig föreläsning och lite BG med anna och a, längtar helt enkelt.

Nu är det ju ändå ba skitskitdåligt väder så ingen mening med att ha sommarlov. Plus att ja kommit på att jag gillar våren och hösten bäst. Har hittat snyggaste jackan också. Ska nog jobba nästa sommar också. lika bra

+

Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan

finaste låten för tillfället

"Var inte rädd
Jag går bredvid dig
Kom ta min hand
Jag håller i dig
Här i min famn
Kan du våga tro
Sänk dina murar
Jag ger dig ro

För att jag älskar dig
Så som du är
Å jag vill ge dig allting
Jag har
Å låt mig få bära dig
När du är
Svag
För du betyder allting för mig

Va inte rädd
Jag går bredvid dig

Nu är jag din
Och nu kan jag andas
Här blir jag kvar
För här vill ja stanna
Se på oss nu
Livet är vårt
Ser du den framtid
Som vi
Vi kommer få

För att jag älskar dig
Så som du är
Och jag vill ge dig allting
Jag har
Å låt mig få bära dig
När du är svag
För du betyder allting för mig

Ja jag ska älska dig
Så som du är
Å jag vill ge dig allting
Jag har
Och låt mig få bära dig
När hoppet sviker
Du betyder allt för mig
Var inte rädd
Jag står bredvid dig
För du betyder
Allt
För mig
"


Mobilblogg

Sitter i emelies kök har precis tryckt i mig en halv pizza. Så jävla värt!!! Det var asgott verkligen. Är dyngmätt nu. Ska snart hem och äta. Varför har jag ingen mat-kategori?!

DOVER CALAIS

Är hos Emelie och äter dumle och glass och pratar och fixar lite i hennes rum
allt för nu

pok
skolavslutningen 2007

TORSDAG

Är i Gränna och äter 18 polkagrisar och lyssnar på... darin.........
Saknar min säng hemma och saknar sol och klarblå himmel.
Nu? SPÖREGN. Hållt på hela dagen....................................................... Man ba: OKej, tack. snällt. kul:):):):):)

Ångrar lite att jag köpte en w995. vill ju faktiskt från hjärtat ha en iphone (men klarar inte av touch) men man lär sig ju. FAn ångrar asmkt nu


vi hörs när vi hörs


BILEN

Sitter i bilen påväg till Ullared, hela familjen är med och vi ska vara borta i en hel vecka (INTE en vecka i ullared men ahhhh)
Macken som vi stannade på nyss, Gunneryds Grillsrestaurang var skitdålig.............................. Ba så ni vet. stanna inte där..!!

Slår vad om att jag snart mår illa (blir åksjuk) även att bilen för tillfället står still.
Eller okej, nu åker vi. GAHHH*spyr*

vi hörs


AHA

Aha... så jag behövde ba skriva att jag kände mig asäcklig så fick ja några kommentarer. Att jag inte kom på det tidigare.........


-----

känner mig asäcklig idag. ciao

JVdsjinsofdsojdjoäådsföifadoåihgadspåöi

SÅ JÄVLA ÄCKLIGT VÄDER. FAN SKA ALDRIG MERA KLAGA PÅ VÄRMEN (sure)
men ÄRLIGt, jag jobbade 4 jävla äckliga veckor när de var som bäst, 35 grader och NU RÅ?? NÄR JHAG ÄR LEDGIG??? HUR FAN ÄRE DÅÅ?!?!?!?!?! 15 jhävla pissiga grader och REGN OCH MULET OCH aeeee FYFNA ¨'
'ärä så jkväla fittförbannad. vill slå ihjäl nån knmpdgkj kjni frdsf
¨sdnfködsogfdoäå

23:59

HEJ och välkomna tillbaka alla glada och fina läsare (3 st)
IDAG, lördag, 23:59 byter jag tillbaka till den här, (men ska ändra header)(om jag orkar) BECAUSE den här e mkt roligare.
Eller ja venne,..känns som jag skriver bättre här haha. orhagens.blogg.se var ba så jävla seriös. OM man jämför med den här jävlit oseriösa fula äckliga orangea blogg..

RSS 2.0