fruk(t)ost


go frulle. märkte efter ett tag att jag BARA åt massor frukter haha. banan, hallon, ägg och yoghurt i smoothien och melon, vindruvor och grape. tänkte: fan kommer ju inte bli mätt. Men det blev jag hHEHEHEHE. igår satt jag uppe hur länge som helst och kollade massor nya träningsbloggar. har jävlit mycket muskler faktiskt, ba att det inte syns hahaha. har förresten aaaasmycket träningsvärk från igår när jag var på badhuset haha. (JÄTTEGÖTT)

siste januari

YEESSSS, då var januari (TYP) slut RÅÅÅ. Fan va jag längtat haha. börjar kvart i tolv och ska ta en lång och härlig frukost. tror jag

halloj, här sitter vi å har de bra, dricker likör


popcorn, cola och solsidan. julia torkar sig runt munnen med strumpan (säga detta med skånsk dialekt de blir mycket roligare) AAAAA hejdå (blir inte kul med skånsk dialekt så säg hur ni vill)

igår och idag


haha ärligt, goaste bilden på sara å erik. ser ut som att det är en sån där kram som ba: ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEN, ÅHH, VAR ALDRIG BORTA SÅDÄR LÄNGE IGEN!!!! hahaha. aa men ni fattar. rätt go bild på mig å erik med rå såklart:)
igår tränade vi (jag och sara) på FRISKIS som aldrig sviker än (haha). sen gick vi till erik så han fick allt fint vi köpt (typ kuddfodral, kaffe, kaffefilter, tvål (något flytande) och lite körkorts-godis(men han har inte körkort än)).
idag har vi varit på finspångs badhus och fått aaaasmycket skador (KUL) och har verkligen INGA krafter kvar nu men ikväll blire ju milen.... eller hur vare saraahhh df?
nej, ikväll ska jag träffa JULIA (ta med popcorn? eller var är vi ens?) och glo på solsidan! yessssssssssssssssss.



juste, matteprov.. på tisdag..hur mycket kunde jag? nej juste, ingenting. <3

per/pär





SEEEG kväll som avslutades med mc donalds häng i typ två h innan vi tog oss i kragen och åkte hem. AAA. har haft bättre kvällar, har haft sämre. skrattade rätt mycket äå per och pär. hahaha. AEE, något spel nästa?

ÅHHHH

haha ärligt, letade efter den här AAAAAAAAAAAASLÄNGE, skrev typ "flera låtar samma ackord" "olika låtar samma ackord" "4 ackord olika låtar" när jag TYP hade gett upp skrev ja ba "4 ackord" och den kom upp direkt!!! mmm. lyckan! (typ samma lycka som när man hittar sin miniräknare som var borta för andra gången på 1 vecka....)

OKEEEJ, såklart funkar det inte att lägga in film-fan så nu klickar ni HÄÄÄÄR då för i helvete.

FÖRRESTEN, kände ni också FAN JÄVLAR, DET ÄR JU HALVARS-VÄDER/KÄNSLA idag???????? jag och anna gjorde. såååå aaaa, blev lite glass på lindahsl (halvars-skiten har ju inte öppet än). mmm var bara det. kan ju säga att vi kötta som fan på gymmet också. gött

tooooorsdag

har skrivit å skrivit men ingenting blir braaaaa. men aa, romme är bokat och jag är dööötaggad!!! sen kan jag se fram emot bo kaspers orkester OCH sen LONDON!!!

och annars så äre väldigt mycket: ÅHH VAD HAR DU ATT FÖRLORA-snack. men yessss.
lite matte C nu rå. skoj


sugit

HEEEEELT ok dag. sen hände nått. skulle baka en kladdkaka, tog ut den LIIIIITE förtidigt så körde in den på 220 grader i 5 min. den blev kolsvart. bröt ihop. tog en löprunda och sen körde jag så många armhävningar jag orkade på rad (blev ba 30 styckna) och är fortfarande irriterad. när får man sova?


taggar

Dr Bombay – Calcutta 2008 Basshunter Remix

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, matte C nu rååååååå (om en h)................... skoj..............

nån som är med på 20-passet ikväll????? DAHLGREN? PETTERSSON? MALMGREN? SKÄRLUND? NÅN?????!!!!

måndag


det första julia sa (förutom att jag var snygg idag (som jag brukar vara)) var: kolla himmlen.
tog fram kameran direkt. jättefejnt vare ju.
fick väcka ida 10 gånger idag på sista föreläsningen och läste två tidningar på 40 min hos tandläkaren och gick lite tidigare från engelska-FL och följt med sara som hjälpte några nior hehehehe. och träffade emelie som fick sin jättevackra preeeesent!! palla att jag berättar min dag. VEM BRYR SIG?<3<3<3<3<3<3

vill ha grillad körv med bröd ikv 

Carry you home

Fan vad det kan vända. jätteglad -> sitter å stortjuter.

idag är det 4 månader sen maria gick bort. lyssnar på hennes lista. gråter. saknar och får ont i hjärtat.


kom hem

Firework



haha orka att jag tar värsta "outfit-bilderna".... aja. gillar den där sjalen jag fick från saraah DF som hon köpte till mig när hon va i dubai :D
ajaaa, ska åka om en timme och ska göra klart ett arbete, kissa hunden och slå in emelies present såååå a, kommer hem runt fem och förut kom jag på att YESSSSS, jag slutar vid lunch imorgon för att jag inte har nån engelska, sen ba: aaa jussteee, extra hjälp i matten vare ja. skoj!!!!
ikväll då??? träna lite kanske. mmm. plus måste köpa skorna ja la upp. kommer va snyggast på hela friskis (eller HAHA, det är jag ju redan)

MARKOOLIO

taggar skolan med Markoolio – Jag Orkar Inte Mer

Im in love with a... fairytale




jag


söndag


vet inte vad som har hänt men jag gick å lag mig klockan två, tänkte att, aa men sover nog till tidigast ett. vaknar 10.30. HALV ELVA! halv elva, och jag var helt utvilad (HAHAH nu gäspade jag rå men a). har inte gjort så mycket, ätit frukost, ätit tacos, tränat, försökt ta kort på mig själv och putat lite me läpparna och tänkt tanken att "alla är nog sjuka när vi ska till london" ba för nån har magsjukan precis just nu.. (och vi åker om en månad haha). om en timme ska vi åka (spårvagn. det här är världens grej i den här familjen haha) till mina kusiner och fira lillkusinen som fyller 13 (inte så jätte liten) imorgon och ska väl äta mat.. tror jag det va. och efterrätt (hoppas) . vill ba säga att jag köpte chips igår, men jag åt inget. ALLTSÅ, bra gjort eller???

hejhopp gummisnopppppp

lördag

har solat, badat, rakat benen, haft ansiktsmask, fixat naglarna, ätit melon, haft i silvershampo i håret och kollar för tillfället på The holiday och tycker att jag ändå har haft en heeeeeeelt okej lördag med go mat OSVOSV (för palla ha sånnahär dar på söndagar ba, lördag som söndag, spela roll). vet inte varför jag säger det här, men alltså åhh, ge mig någon uppgift att bita i! HAHA (bita i.. dööör haha) nej men ärligt, känns så konstigt när man inte ens kan plugga eller nått. kommer ångra att jag har sagt det här rå men mm.




jävlit jävlit snygga. alltså JÄÄÄVLIT snygga. 899 kr på stadium


och det där. 399 kronor och 699 kronor,.. MMMM snyggt. och en HTC. och en ny TV. Sen är jag nööööjd!


kissen


idag har jag klappat hundar och katter och det är ju kul eftersom jag inte är allergisk eller så. nej men plutte-kissen som mina kusiner fått hem är den goaste katt ja träffat och jag vågade tillochmed hålla i den (var ju tvungen att fotas t-o-m haha). blir jättesugen på en liten kisse men dom är ju så lömska haha och så tål jag ju inte heller ne.
för er som vill veta hur jag mår så mår jag bättre men jag ska inte göra något ikväll. sola ja, men mm. tänka lite på london kanske HEHEE. dricka 5 koppar chailatte och kanske läsa.. nånting. har typ en läsa-alla-böcker-jag-har-period nu (haha fan va jag ljuger<3) önskar ja va lite så. och lite som saraA som vill läsa August strindberg-böcker för att det är fränt att säga att man har gjort det. tänk om man kunde vara lite mer.... som hon. som sara alltså


The Time

Även att jag kände mig 100% lycklig imorse när jag vaknade för fåglarna kvittrade och solen lyste genom fönstret är jag i en jävlit dålig period och har nog inte saknat Maria så här mycket som jag gjort på lovet och de senaste veckorna och jag har gråtit och jag har slagits och jag har inte velat mera och jag har gett upp.
Minns extra mycket en dag i somras när jag gick själv på stan och ser Maria sitta där och hon säljer utländska jordgubbar från Ringstagård och folk blev sura för att de just var det, utländska alltså. Men jag fick en bytta och dom smakade jättegott. Och egentligen hade jag ganska bråttom hem men jag vet inte hur länge vi satt där och pratade och sålde jordgubbar, det var så härligt och vi skrattade så mycket. Och när jag sen går igenom begravningen i mitt huvud så kan jag fortfarande inte tro på det här helvetet och varför det just blev Maria och varför man inte tänker på att ta vara på tiden för man vet faktiskt aldrig när den tar slut.

Vill bara att Maria ska komma hem, att det här aldrig har hänt och att vi tar hand om varandra så som man borde och att man fick uppleva mera saker tillsammans.

Jag saknar dig Maria, inga ord kan beskriva hur mycket och jag vill bara ha dig här. Nu. Snälla


Word

Och det är ju då, då när man börjar säga saker man egentligen inte menar. Som man börjar ångrar sig. Och varför säger man saker man inte menar när man menar en annan sak. När man egentligen är så kär att hjärtat kan brista för minsta lilla ord, men man säger att man inte är det, kär alltså. Är det då man ska börja tänka efter före? Eller, är det då man ska försöka tro på det man säger och sen försöka göra så att hjärtat inte brister och när man sen inte kan andas så ångrar man det man gjort och det enda man vill är att få en kram så att man kanske får tillbaka kroppsvärmen. Eller, ligger man hellre själv i sin kalla säng och försöker sluta gråta. Tårar efter tårar. Kramar efter kramar. Vad väljer man? Och varför säger man saker man inte menar? Inners inne är man ju så kär, så kär att hjärtat brister. Och man vill bara dela säng, natt efter natt.




/textby: linnéa


:(

ÄÄÄÄäääärliiiiigt, får panik när jag vet att några av mina bästa har fredagsmys och säkert pratar om london OSVOSV och jag, JAG SITTER HÄR och mår skitskitdåligt, får verkligen "palla-känslan".. inte en jävel som skriver på msn heller och orkar inte ens äta godis. Fick förövrigt några bonus-grejjer från ICA och en gåva från frödinge, icakortet <3 linnéa.

torsdag/fredag

igår:

tränade, käkade paus med julia, vårskrek lite, åt glass med oboypulver, pluggade och gick och la mig kl 18.00

idag:
vaknar 11.00, sovit i 17 h (nytt person-bästa) är sjuk och klockan är 12 och jag ska sova igen. roligt:)

min söta lilla(?) 94a 17 bast!



drog hem till julia direkt efter skolan och fick äta tacos (åt tre stora bröd. JULIA ÅT fyra........................ men aja, är man 17 så är man ju 17) och sen åt vi cheescake (två stora. julia-tre stora, men som sagt, 17 är 17). jag hade fixat ett ASAFEJNT paket och ritat själv och såntdär, alla blev jätteimpade. sen skratta vi rätt mycket åt skinkmackan (skrattar nu med) och sen var både ja och julia aströtta så drog vid kvart över åtta (TYP exakt) aja, nu ser mamma iallafall mitt fina paket jag ritade och hoppas dom blev lite mer sugna på att åka till böda i sommar! (det är jag och julia som hoppar på bilden med stranden å det, vi har magrutor och jättemycket armmuskler (precis som vi ser ut nu med ja).
NU ska jag sova! gymmet imorgon, är astaggad

tid

IBLAND (ofta) så fattar jag inte varför tiden går SÅÅÅÅÅ snabbt på morgonen. i skolan gåren tick.................................tack................................tick.......................................tack. hemma: ticktackticktack TYP SÅ. alltså jämt. äre. så

HEJDÅ

GRATTIS MIN UNDERBARA VÄRLDENS BÄSTA JULIA!!!!!


PÅ DIN 17ÅRS DAG!!! DU ÄR BÄST!

JAG ÄLSKAR DIG


nästan klumpen

skulle precis börja deppa med glass och oboypulver för att min miniräknare var borta och inte fanns nånstans. sen kommer mamma, hittar den direkt. TUR att jag hade fixat glassen innan.
imorgon = matteprov. jag = kan ingenting

och ni vet, som varje kväll - blir träningssugen. längtar tills man kan gå ut klockan halv tio och det inte är kallt och inte halt och inte mörkt, aja SNART däääär.
åt goaste frukosten imorse förresten, tog tillochmed ett kort. sen tänker jag nog bara på london mest. längtar så mycket tills vi åker!!!! WAHHHHH.

sådärja

visste väl att helvetet inte skulle va så långt borta.. david = sjuk. matteprov = imorgon. steg 4 = kan ingenting. SKÖN-T


där sitter vi och har det bra, tar en öl osv

där sitter vi och har det bra, tar en öl osv

skolan är igång igen, matten går trögt och förstår som vanligt ingenting, internationell ekonomi verkar krångligt och en resa till london med tre av mina favoriter är bokad! och nu ska jag stänga av datorn, börja läsa prinsessans dagbok 7 och njuta lite av tiden innan allting blir ett helvete igen. har det bra helt enkelt. höres och synes OSV

snart så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag

:)

ut till blacka för lite 18års-firande! SUGER visst på att uppa min blogg men aja hejdå

<3


alltså gluggen som ja inte pallat fixa, love <3
var spontana, tog en spontanmacka, fick spontan-kladdkaka, satte oss på första bästa buss, drog spontant till ingelSTAD, köpte spontangodis, spontanåkte buss tillbaka och spontan-gick. mmm, riktigt okej. gött att ja luktar kille med, känns lite som jag snott pojkvännens tröja nivet (HAR INGEN POJKVÄN OCH TRÖJAN ÄR MIN BRORS) men aja, känslan iallafall!!! ska väl äta. sen dra igen. SPONTANT, ELLER????????

härligaste tröjan!!!!!!!



PULLAN


IDAG SKA JAG äntligen få chilla lite med jullanpullan!! var jättelänge sen :( ikv ska vi NOG dra till rock-grejjen. vi är ju så rockiga nivet. (lyssnade faktikst på rammstein imorse och diggade med lite, alltså som om ja lyssnade på måns zelmerlöw eller så!!!!)


kul

vill inte ens nämna svenska eller naturprovet....................................
kom iallafall hem, skulle läsa svenskaboken. somnade efter 10. :) hgihiihih livet leker
förresten så har mina benhinnor hittat tillbaka å stannar nog gärna här ett tag med så kan glömma afron ikväll och kör istället lite styrka här hemma (FALL DET NU ÄR NÅN LITEN ENSAM STACKARS SJÄL DÄR UTE SOM DESPERAT FÖLJER MIN TRÄNING OCH MITT LIV)

emelie 18 bast


har firat emelie hela kvällen. är DÖÖÖÖÖtrött nu, men juste, har ju svenskaprov imorgon kl 8 sååååå aa, ba att börja plugga lite rå. plus MVG-prov i naturkunskap, får lite på mina inre talanger helt enkelt. <3

GRATTIS BFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



STORT STORT GRATTIS TILL MIN FINA BFF EMELIE DAHLGREN SOM FYLLER JÄVLA 18 BAST IDAG!!!!!!!!!!!

JAG ÄLSKAR DIG


dagens

medelpass 60 min
känns att jag körde igår. var helt slut, skakig och blev jätteyr (hahah palla)

aja, imorgn ska jag vila. är ju ledig + emelie fyller 18 bast så ska dit på kvällen (UTAN paket hahah!!)

min och julias dröm (typ)



lyssnar på RIGHT ROUND hahahahaha. AJAAA, det där är drömmen för mig och julia i alla fall (bilderna). ska snart äta tonfisk (längtar)

har inte skaffat mig nått liv. men har plockat lite i rummet, ser golvet nu igen. ska nog läsa naturkunskap till maten sen (kul)(var seriös)


inviger


käkar lite mellis (ascoolt att säga så istället för mellanmål...) och inviger min nya termos (80 kr på åhlens) med smootihe (vaniljyoghurt, jordgubbar och ett ägg). asbra ären iallafall. ska ha den i skolan sen så jag kan käka mellis där med hahaha. MEN AJA, ska ... skaffa ett liv nu (= sitta kvar vid datorn men inte blogga förns ikväll)


update: FYYYYFAN VAD FRÄNT ATT JAG UPPA 10:10:10 RÅÅÅ?? HAHA så jävla fränt! (går ju inte att tidsinställa det vet ni!!!!) HAHA ASFRÄNT. kommer va glad hela dan. ska äta tonfisk till lunch bara därför!!!!!!

zombie




jaha, vad gör man egentligen så här tidigt en tisdag? tränar? pluggar? sover? äter? städar? ja, typ. eller?????

värt

haha värt att gå upp halv sju, åka halv åtta, ha prov klockan åtta. dra 40 minuter senare. YEEEEEEEEES!!!!!!!


.....................................

dagens träning

60 min skiv (DÖÖÖÖÖ) och 55 min yoga
GRYM TJEJ. antingen gymmet eller medel imorgon, kan typ inte bestämma mig haha


böda camping

gick upp lite tidigare för att kunna hinna se sista delen av böda camping. haha man blir helt beroende. ville se alla igår men AAA då blev klockan förmycket rå såklart. julia och jag blev assugna på att åka dit också, men m, de blir säkert inget




6 veckor kvar till lov!!!!

v.2

måndag: skiv + yoga
tisdag: medel
onsdag: EMELIE 18!!!
torsdag: afro
fredag: vila
lördag: medel
söndag: skiv

plus några (100000000) kilo plugg men aaaa, ska väl gå bra


Ps. är inte vaken nu, detta är tidsinställt!


julgransplundring

åt go mat och sen efterrätt hos mormor&morfar förut och sjöng ut granen med Bä bä vita lamm, imse vimse spindel och i ett hus i skogens slut. sen klurade vi ut en varsin färg på rubiks-kub och tjänade 100 kronor


vit chokladmousse och jordgubbssås MMMMMMMMM


JAG ÅT INGEN EMELIE!!!! men gött de ser ut va


klurigt..

<3

When you lose something you cannot replace



Saknar så obeskrivligt mycket.

lördag

när jag hostar så känner jag det i magen!!!! FYFAN vad skönt det är! aja, ägde på gymmet idag i 1½ h med den biffigaste polarn jag har

5 km på löpbandet (ca 35 min. sprang också. låg mellan 7.0 och 10.5)
rodde 2 km (ca 10 min)
100 situps
50 armhävningar
75 rygg-lyft
sen chilla vi borta vid vikterna också men aa tog mest ba kort där. hehehe


fina tröjan


biffig


gymmar

hoppas att jag kör för kung och fosterland nu. tänker säkert på fisken, potatisen och såsen som jag ska få äta när jag kommer hem. det är inte 100 att jag tänker på det såklart, men känner jag mig själv rätt (som jag gör) så kommer jag NOG det. YESSSS! HEHEHE. sen får ni se bild på julias tröja (jättefin)

Ps. gick upp kl 10 idag

!!!!

dagens träning
5 km på löpbandet (7.2 och 10-11)
5 km ro (DÖÖÖÖÖÖÖ fyyyyyyfan)
och 100 situps!

kollar på let's dance nu och är dötaggad till gymmet imorgon också!! och skiv på måndag...

Livin On A Prayer


honungsmelon är ju JÄVLIT gött. känner att jag bara blir töntig i den här bloggen. alltså värre än vad det brukar. så slänger in en cool bild


BRA! DÅ känns det bättre och nu kan ni ju kanske tipsa om nåra bra pepp-låtar till träning OSV (är återigen medveten (tror jag skrev det nån annan gång med) om att jag inte kommer från nån kommentar. men värt ett (till) försök). AJAAA, här är min lista ellefälll SVETTAS OCH VAR EN FRISKIS


nytt


99 kr st för linnena ERKÄNN BRA!!!! och sköna och snygga så att svetten syns. som jag vill ha det. plus 2 svettarmband. STADIUM alltihopa. nu är jag jävlit peppad. funderar på ett par nya skor med, emelie köpte ju ett par idag som var jävlit fejna och bra pris och dom är svarta OCH jag vill ju ha svarta hehehe. anna och jag pratar om mat + mellanmål och träning OSV på msn nu. aldrig förut har alla varit så här peppade haha. FYFAN VAd kul det är och ska bli

motivation

När man känner sådär att FAN VAD GOTT DE SKULLE VA MED GODIS. ELLER PIZZA. ELLER CHIPS.
VAD GÖR MAN DÅ?????????????

då kollar man på det här


här är det nog 0 godis, chips, pizzor osvosv. här är det mat 5-6 ggr per dag och stenhård träning. Sussie heter hon och hade FIA som PT. Och hon gick ner från 70 kg till 58,6 på TIO VECKOR. (sånt ser man väl annars bara på tvn) och även måtten

Axlar: 104cm Axlar: 98cm
Armar: 31cm Armar: 26,5cm
Midja: 73cm Midja: 64,5cm
Stuss: 99cm Stuss: 87cm
Lår: 61cm Lår: 53,5cm
Byst: 88cm Byst: 82,5cm

OKEJ, men då slänger vi godiset och det där onyttiga RÅ och så kör vi!


TORSDAG

jag vet varför jag inte har kunnat plugga. jag har inte planerat!!!!! MEN nu har jag fixat en planering och har bara 4 dagar på mig och lära mig en hel rättskunskapsbok (HATAR HATAR HATAR. aldrig hatat ett ämne så mycket som det. men som tur är pluggar jag till ett slutprov!), kunna på MVG-kvaliteer förklara t-ex bukspottskörteln och även kunna förklara med geografiska begrepp och termer olika artiklar. OCH vet ni mer då? läsa ut en bok till v.3 OCH den boken har inte jag (men ska hämta den idag HEHEHEHE). men aja, klarade att göra ett engelskt reportage på 3 sidor på mindre än 2 h så kommer nog klara det här. sen äre ju faktiskt en ny termin och nya ämnen. SKÖNT!

snart kommer emelie iallfall så ska vi te maxi:D HIHIHIHIH (så fult. men har börjat med det.... palla. och sen "mm". skriver jämt MMMM, men är inte ens dryg eller så. men mm haha..)

Grégoire – Toi + Moi

11-01-05

har inte pluggat nånting idag och börjar få lite panik men aja, allt löser sig ju. får väl köra gärnet imorgon eller.... nån dag framöver..........................
ska iaf köpa svettarmband + pannband (HAHAHA) men ärligt. fatta va skönt + lite snyggt ju. ser lite sportigt ut

typ mellan 50 och 70 spänn tror jag de va. stadium äre i alla fall

FATTA VA OINTRESSANT MEN MMM............

ägde

50 min på gymmet med emelie, rodde 3 km, gick/sprang mellan 7.2 och 10 i 10 min (det var en annan jävla tjej brevid mig på bandet och som hade 5.5 precis som jag hade först och när jag såg det vare typ: JÄVLA H***, DU SKA FAN INTE VA BÄTTRE!!!!! så höjde jag assssmycket haha. tävlingsmänniskan <3), sen stängde det klockan 17 så hann inte så mycket mer. nästa steg är väl att våga gå in på styrkan hahaha. fan vad vi kändes oss små hEHHEh. och ett till steg är väl att försöka sluta äta godis i VECKORNA. helgerna går bra. venne hur många gånger jag sagt sådär. men fan, vill jag ha magrutor SKA jag ha magrutor! ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD NU VILL BA TRÄNA Å TRÄNA HEHEHEHEH (som varje kväll nivet)

friskis&sv


Nya vår-schemana har kommit nu!!! Och jag hoppades av hela mitt hjärta att det skulle va ett pass på morgonen på tisdagar. OCH VAD ÄR DET INTE???? Core kl 7.00. (börjar skolan 10.15) HÄRLIGT. ska ju skaffa magrutor så nu fan gäller det. och sen Core 8.00 på fredagar (börjar skolan 11). superbra att det finns asmånga pass på söndagar med!! (är ju inte ba i lilla hallen MEN AA). nu ska jag till friskis och svettas som fan

hEeheh

tog mig orken att fixa en header och har varit ute på en 30-min power idag och utöver det ska jag plugga, fixa naglarna, gå till biblioteket, gymma med emelie och vänta.... skaffa ett liv. YEEES det var allt. hoppas jag hinner. men det gör jag antagligen inte. ikväll ska jag stänga av datorn senast 02.00. måste gå tillbaka till mina "stänga av datorn kl 22-tider", börjar ju skolan snart igen PALLA

<3


ärligt, finner inga ord <3

tisdag

tog nästan rekordet idag, men vaknade 15:29. AJA.. bättre lycka nästa gång. och jag som tänkte vara lite duktigt idag och ta tag i pluggandet eftersom jag har tre vg-mvg prov när jag börjar på måndag. KUL, men vaknade ju så sent (osis) och har bara hunnit äta frukost (HEHEH) och snart ska vi ju iväg SÅÅÅÅÅÅ. synd, då blev det inget plugg idag. men FAN måste till biblioteket. känns som jag kommer komma efter och vi har inte ens börjat igen :-) ska träna imorgon med GAHHH, första gången på TYP tre veckor (har ju varit sjuk). aja hej hopp ska nog byta om nu, har klänning på mig men pallar man ha det ??????????????????????



linnéa söker rik norrman
hör av dig


hgehgehejahek

klockan är fan 4. stvar fel på alla ord typ men aa kollar ju på film så

fdsfsdgd

ÖNSKADE ATT NÅN VILLE SKEDA MED MIG MEN AJAAAAAAAA får väl göra det bästa av situationen. ta upp all plats i sängen


HAHAH

ofta mcdonalds är det nya stället för folk då??? ALLA hade jacka på sig, förutom jag och julia, ALLA gick och prata med alla runt borden och sen kom det nån och den kände den och sen vare TYP fullt hahah. aja. hahahahahahahahahahahahahah sen säger julia
Shit shit shit, han kolla på mig
jag ba: va vem?
julia: han där borta!! kolla rå.... eller äh, förresten, nu hånglar han visst med nån annan....
hahaha garvade asmycket och jättefult och aa... sen tog vi kort typ och skämdes lite (vi brukar inte göra det) och jag blev jättesugen på att dansa och sjunga men fick för GUDS SKULL inte göra det... fatta inte varför......

skulle ta kort


slutade såhär. FAN alla blev fula

11-01-03

blev ingen promenad (trodde nån ens på det), istället pomme och vitlökssås. jävlit gött .har letat efter det gamla nintendot har sjungit efter det å allt (sjunger ju så bra) typ: WHERE ARE YOU NINTEEENDOT, WHY CANT I FIND YOUUUUUU...... men aa, hittade det iaf inte.................


tomteblossen jag stajlade med på nyår.


nån som vill skeda?

testar nya datorn


testar nya datorn lite grann hahaha, älskar webben så jag kan ta fula bilder på mig själv. annars så kollar jag mest bara igenom årsresumén och minns lite haha... ska KANSKE ut på en powerpromenad så jag kan nå det där jävla löftet om magrutor nångång hejhopppp

2010 årsresumé

fattar inte hur jag orkar men OKEEEJ har ändå lagt in 10000 bilder nu så kan lika gärna skriva lite å sånt med råååå

JANUARI

seg månad som vanligt, firade erik som fyllde 17 med emelie och eriks jävlit snygga brorsa. åt hembeställd pizza med emelie och åkte sopsäck i kättsättersbacken med kunskapstjejer. okej, rätt bra månad. men hatar ju januari hehehehe.

FEBRUARI

var hemma hos cicci med kunskapstjejerna och hade döskoj och åt pizza (haha). red med sara och cicci på ciccis häst Milke och sen drog jag, Anna och Cicci till Stockholm på sportlovet. HÄRLIGT

MARS (bästa)

glömmer för det första ALDRIG 2 mars, aldrig varit så glad och lycklig i hela mitt liv tror jag (anna och jag är bäst! haha). chillade med emelie och tog fina (heheh) kort och sara testade typ 10000 olika skinnjackor och hon kom tillslut fram att hon typ inte passade i nån. jag och anna HATADE naturkunskap A och visste inte vad vi skulle ta oss till när vi visste att vi skulle läsa B-kursen i 2an. ville ha brillor också för att se smart ut så lånade annas haha.

APRIL

första doppet i glan med julia och cicci som fotograf. firade valborg med sara och cicci och åt godis och tog massor kort. gick till maxi med julia och åt kinder maxi och alla höll på med dom där JÄVLA p-gubbarna. mappen med bilder från maxi och tillbaka heter "drog till maxi .... chillade... gick hem :pPpPppPPPpp" palla. haha. tog fräna kort med cicci en kväll. folk trodde vi hade ritat i paint men ICKE, de hade vi inte. Hängde JÄVLIT mycket med jullanpullan också, våren var liksom våran haha.

MAJ

åt glass med sara direkt ur burken och chillade i värmen. tyckte att det var kul med orientering men inte näre väl gällde FYYYYYFAn vad arga vi var och vad fel vi gick haha, aja. fikade utav ba fan (som alla andra månader). drog hem till anna och badade i hennes pool, det var rätt kallt men vi körde boll-leken såre gick bra haha. Ida, jag och Anna var med i haga-tåget till gymnasielaget men ropade KUNSKAP KUNSKAP KUNSKAP ÄR MAKT när alla andra ropade HAGA HAGA HAGA!! hahaha. haga vann ändå inte

JUNI

softade i wasa med jordgubbar och fina vänner och slutade 1an. chillade i en vecka och sen började jag sommarjobba i 4 jävla veckor och under dem fyra veckorna vare som bäst väder. KUUUL. när jag kom hem från jobbet vare dirr sängen för jag var så trött så missade 4 veckor sommar. men sen firade jag ändå midsommar i skärgårn med dem bästa jag vet och det var jättekul och jag fick äta massor potatis. jag, sara, sara och anna hade världens underbaraste sommarkväll i färgargården och åt chips och skrattade och såg naturliga ut (hahah). sen åkte en del av familjen + sara och pappas polare till mitt absoluta favoritställe (Tyrislöt) och chillade nåra nätter och åt mat och sara och jag tog första äkta doppet i sjön/havet(??????) och tjänade 50 spänn på det.

JULI

slutade jobbet och drog till saras land och åkte båt och sånt där skönt å slappt man vill göra bara. träffade anna sen som jag inte hade träffat sen midsommarhelgen och vi gick till folkparken och spelade volleyboll med killar/MÄN hahahah, var skoj. tog mig friheten att ringa erik och träffa honom som jag då inte träffat sen i februari nångång och julia tog sig även modet till att kissa ute HAHA. sen campade vi, rätt skönt. sen vare jättemycket julia-häng och drog även ut till hennes land med henne syster och pappa. CHILL

AUGUSTI

längtade till skolan och hösten (FATTAR INTE VARFÖR...............). var på rixFM och var jättesjuk och hes och fick även uppleva mitt första äkta slagsmål (på avstånd alltså). det var inte så kul. var hos sara med anna och åt tacos och hade det jättemysigt, sjöng med till allsång på skansen hahahah, jag uppskattade det nog mest. var husvakt med julia hos mormor&morfar och åt DÖgod mat (längtar tillbaka). sen åkte vi till tyrislöt igen och softade. skolan började sen och jag tror jag aldrig pluggat så mycket som jag gjorde. 
 
SEPTEMBER

var med julia och åt pizza hos grön ungdom sen blev vi buspatrullen men pallade inte ta nån bild från det haha.......... skolan tog upp alla vardagar och alla helger och jag gjorde inget förutom att plugga. men sen hände det hemskaste hemskaste jag någonsin varit med om. Maria dog.

OKTOBER

även om jag kollar på bilder från den här månaden så minns jag ingenting förutom den där helvetesbegravningen den 29e oktober. jag orkade ingenting och det enda vi gjorde var att vara i lila arenan och grät och grät och saknade och även att det var så och ingen mådde bra så var vi tvugna att plugga som in i helvete. vi hann knappt sakna. oktober sprang förbi. minns som sagt ingenting förutom våran fina fina Marias död.

NOVEMBER

vi gjorde det Maria älskade mest på hennes födelsedag och red islandshäst (där jag rider förövrigt haha). sen åkte jag till stockholm igen fast med Sara och två dagar senare fyllde jag 17 år och fick en Canon G11 och det finns förresten ÖVER 600 bilder i November-mappen så orkade knappt kolla igenom. pluggade som jag vet inte vad. tjöt för att det gick dåligt på prov men aja..kunskap är kunskap.

DECEMBER

fick ÄNTLIGEN lov och tror nog aldrig jag uppskattat ett lov så mycket även att jag var sjuk i 2 veckor på lovet. julen spenderades hos mormor&morfar som alltid och sen väntade vi bara på att det skulle bli nyår så vi fick börja om och jag tror nog att alla tänkte att "NU FAN ska det blir bra, det kan inte bli sämre än sista delen av 2010". jag hoppas verkligen det blir bra.
Sen måste jag säga att jag ÄLSKAR mina fina underbara vänner, ärligt. ibland blir jag fan klumpen när jag tänker på allt vi går/gått igenom och vad vissa av er andra gått igenom utöver en kompis död. jag tycker att alla är så jävla starka och klarar av att gå vidare. det är helt sinnessjukt. fyfan vad glad jag är över att jag har er. allihopa.

2011 ska bli bra. det ska bli bättre. bäst.


sammanfattning: blev aldrig kär

3 januari

drog SPONTANT till emelie igår kväll rå och vi softa dömkt med fruktsallad (och glass. och cola. och godis) sen somnade vi inte förns typ halv fyra och vi skulle upp halv tio. KUL. alltså älskar när man pratar sådär på natten och TYP inte riktigt vet vad man pratar om hahaha. men aja, sömntåget kom efter ett tag och vi var helt svaga (hahahahahahahah..................)

GÖTT VAAAAAAAAAAAAA

palla

om 2 h ska ett reportage på engelska på 2-4 sidor vara inlämnat OCH JAG HAR INTE BÖRJAT.


chillar lite


16:50 - KLAR OCH INSKICKAD!!! jag äger. blev tillochmed TRE sidor. nu ska jag duscha. snart kommer emelieee

ÄRE OKEJ OM JAG TAR UGGS?!?!?!?!????????????????


började med middag här hemma med tjejerna. sen försökte jag stajla lite med tomteblossen men det gick inte hem men sen kom partypinglan herself (julia) och hennes polare och sen skåla vi lite OCH SÅDÄR!!!!! aja. sov typ 3 h inatt så är jävlit trött. hejhopp

nyårslöften
skaffa magrutor
skaffa pojkvän
vara mer spontan (alla har typ den så kände att AA VAFAN jag måste)

3 h senare: ett till nyårslöfte - inte hålla på å klippa av håret även att nån i mitt huve säger åt mig att göra det.

RSS 2.0