.

hej hopp gummisnopp. hörs om nåra dar. pallar inte trycket längre. förlåt mina 3000 läsare, hoppas ni förstår att det blir jobbigt för mig och speciellt med alla kränkande kommentarer tar jävlit hårt på mig alltså.

okej, hoppas ni fattar att jag driver (förutom det med att vi hörs om nåra dar)

hejdå

HEJ OSKAR

oskar om dfjhaskjgfashfdjae:
cool tjej som slipperkolla ner på tangentbordet då.





aah, men nu skrev jag ju faktikst att jag var tvungen att kolla ner på tangetbordet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUCKO

dfjhaskjgfashfdjae

GODMORGON idag har jag varit stressad hela morgonen. vet typ inte varför. eller jo. det vet jag. och nu fick ja det JÄVLIT stressigt IGEN!!!!!!!!!!!!! OMGGGGG


upp 9 min senare: nu är det inte stressigt längre. Men känns som att det kommer vara såhär hela dan- stressigt, inte stressigt, stressigt, inte stressigt.
och för första gången på jävlit många år måste jag kolla ner på tangetbordet när jag skriver. alltså... jag måste vasra sjuk. skriver bara fel om jag inte kollar ner nu:S:S:S:S:S:S:S:S helt sjukt ju. mår typ illa bara för det här. känner mig assjuk.

SKITJOBBIGT SOM VANLIGT

Step-passet i 75 minuter var dyngjobbigt verkligen. kunde typ inte andas. men har eallefäl ätit lite (haha nej. mycket) pizza och väntar nu på jullan som kommer med godis, ostbågar och pepsi och förhoppningsvis nån idé på vilken film vi kan se.

aaa hej


LINDEX


uhhhhh lindex här kommer jag! BH 99 kr och shorts 299.

är helt slut, har varit på badhuset 3 h och lekt asmkt haha. världens kämpe är jag. Ska snart träffa julia och dra till vårat andra hem (fr&sv).

LÖRDAG

har så jävla goa bilder på min mat som jag åt förut (för typ 4 h sen)(snart ska vi äta igen <3<3<3<3). är helt förvånad över att jag gjorde klart alla 39 naturfrågor förut!!!!! Men de är nåra som är assvåra som jag inte fattar typ hehehhehe. men ÄNDÅ! Jag är (typ) klar!
OCH ikväll intar jag och Sara min sköna säng (men för hennes del: min sköna stol haha) och glor på wallander och äter... något gött hehe.


imorgon: step????!??! come on jullanpullan

puss



PS1. är mest förvånad över att jag pluggade på en LÖRDAG!!! EN LÖRDAG!! Hallå??? man ska vara ledig på lördagar??!??!?!? MEEEEN, positivt: blir mindre plugg imorgon! TJUHUUU haha.

PS2. planerar en egypten-resa med sarahhh ocksårå, och aa med all inclusive såklart. mamma tycker det är pensiovarning. men hallå? hur annars ska vi få mat utan att behöva röra oss?!?

PS3. har hållt i en asmysig bebis idag, superliten (men tydligen inte asliten????!) bara att jag inte kommer ihåg att dom är så små. alltså FY bubblan vad söt han är alltså. här är hans mamma! :D


-

OKEJ! Det är helt otroligt. lyssnar på..... D to the A to the R to the I to the N och jag L to the I to the K to the E I to the T !!!!!!!!!!!!!!!!!
aaa,men iallafall han är ju helt okej.

ska äta min favvo idg, fisk, potatis och kall sås!!!!! maj gad. plus att jag har gjort en asgo sallad och så har vi fetaost också.. mummmmaaa. sen kommer Saraahh hit och vi ska göra natur :D:D:D:D:D:D:D:D

bye so long FUCKERSÖ:LS ddlpfljfskds

FREDAGSMYS


1. ljus. 2. sara och anna. 3. cicci gör "jävla kanin jävel"

Fredagsmys UTOMHUS för kanske sista gången i år??!? Ärligt.. hade leggins, mjukisbyxor, tshirt, tjocktröja, höstjacka, filtar, 2 strumpor, halsduk, vantar och mössa på mig. Och då var det fortfarande LITE LITE kallt. Det är ju augusti........

snart är det september. men gissa vad jag ska göra i helgen?????? ...
mm. PRECIS. naturkunskap. :) materia? vad är det? skitäckelfan.  vill ha nya skor och ny tumvantar (vet vilka <3<3<3)


v35


kommer nån gång nästa vecka ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

väntar för tillfället på maten som serveras OM EN TIMME OCH 15 MINUTER!!!!!!!!!! Är aaaaaaaaaaaashungrig och måste typ.. ha mat nu. var skitäcklig mat i skolan förresten. och är skittrött nu. vill bara sova. MÄÄn ikväll ska jag träffa malmen, skärre, rydde & idde höhöhöhööhhöhöh. orre = tråkigt sällskap?????????? nerå. aldrig. lillebror skjutsar mig förresten (på moppen............... haha) så slipper ta cykelHELVETET (älskar min cykel egentligen)

ENLIGT LARSAN

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel.


Är du man eller kvinna?

Hjärter dams sista sång

Beskriv dig själv:
Ett sällsynt exemplar

Hur känner du dig?
Ingen soldat

Beskriv stället där du bor:
Från kylan in i värmen

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
Köpenhamn och överallt

Hur du helst transporterar dig:
Gå på vatten

Din bästa vän är:
Du min vän i livet

Du och dina bästa vänner är:
Du som reser mig

Hur är vädret?
Över gränsen

Favorittid på dagen:
Innan mörkret faller

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?

Jag fattar ingenting

Hur är livet enligt dig?
Jag får liksom ingen ordning

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
Och det blåser genom hallen

Din största rädsla är:
Brustna hjärtans höst

Ditt bästa råd:
Åt samma håll

Hur du skulle vilja dö?
Fribiljett till himlen

Din själs nuvarande tillstånd:
Hugger i sten

Ditt motto:
KOM IHÅG MIG

LILLA LILA ARENAN

dsc01011 (MMS)

Ligger i lilla lila arenan med august, anna (på bilden;)) och sebastian och sover typ. Är så jävla trötta och borde verkligen plugga. Men först sova lite höhö


HEMMAKVÄLL

BER om ursäkt, (NEJ DET GÖR JAG VERKLIGEN INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!) för att ja uppat dåligt.. hHAHAHA. är iaf SKITTRÖTT, skolan 8-16 och lektioner hela tiden. Eftermiddan är väääääärst EngB 13.15-14.10 NaturB föreläsning 14.15-15.10 Tyska 15.15-15.55. Alltstå TRE lektioner och med 5 minuter mellan dom....... där hinner man ju tamefan inte ens gå på toa, hämta böcker, äta något OCH gå dit lektionen/FL är ..... Smart planerat puckon.
Gick till stan med Erik direkt efter skolan dåråååå, var inne på jack&jones aslänge och när vi ska betala säger han som hjälpt oss asmkt "din tjej kanske ska ge dig det här i paket eller? ;)" öhhh....... vi ba: HAHAHAHAHA VI ÄR INTE TILLSAMMANS!!!!!!!!! HAHAHAHAh SKULLE ALDRIG KLARA AV ATT VARA TILLSAMMANS MED HENNE/HONOM!!!! HAhaha
han i kassan ba: haha.. kul. (han trodde typ inte på oss haha)

blev medlem på HEMMAKVÄLL = 33 kr för ben&jerrys så aaa... har köpt en dårå. ska äta sen när jag gör alla roliga frågor i naturboken. :):):):):):)

NUUU??? MAAAAAAAAAAT. pliiiiiiiis...


ajustde, köpte en sån där mini volymtång. 180 kr på hårvårdsbaren. hoppas den är bra


MÅSTE TYP :|


har TYP bestämt mig för den svarta jackan istället, jag har ju redan en olivgrön/armygrön/SKITSAMMA höst/vår/whatevahh jacka så lite onödigt med en till kanske. men eallefall, måste beställa den tror jag, för vet inte fall den kommer ut i affärn. men OM den nu skulle göra det... NÄR??????????? WHEN??????? orkar inte vänta så mycket på kärleken.. det gör ont i mig. its hörts.
nu ska jag stänga av datorn och sepla lite spel på telefonen och sen sova. a.
(btw- om ni inte nu skulle ORKA skriva ner det här på en lapp, så vet ni att ni can ctrl + a, ctrl + c, öppna word, ctrl v, skitenkelt verkligen)(fall ni nu skulle AV någon anledning spara allt jag skriver)(blir ju känd någon dag så bäst ni passar på nu när jag fortfarade inte är ... aa ... vad ska man säga.... suuuuperkänd än!)

2SAKER


Julia tipsaaaaade om denna från ginat för 129 kr. Vill ju ha med döskallar påååå råh ;)

och en sak till:



ÄLSKAR den där killen!!! Så jävla cool. har kollat MASSOR videos. haha. besatttttttt

SKO------DILEMMA


DOM där äckligt jävla snygga skorna för 499 kr på DinSko TRODDE jag att jag skulle äga i detta tillfälle. Men nej, jag gör inte det. Har testat skorna nåra ggr, får KNAPPT ner foten i 38:orna för att jag har så "hög" fot OCH 39orna får jag också kämpa med lite MEN dom är förstora, hälen åker upp och ner (skoskav.....) och dom är förstora fram också. MEEEEEEEN (typ tionde gången detta inlägg) dom är så jävla snygga. Ärligt. BÖÖÖÖH. Vet inte hur jag ska göra haha.. känns ju inte så asvärt att lägga 500 kr på ett par skor som är förstora eller 500 kr på ett par skor jag måste kämpa med asmkt, typ bli svettig och allt...

KÄNNS JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIT BRA FAKTISKT


Idag har jag fikat två gånger.. typ. först med lite nergerbollar som snälla, söta, sexiga, snygga (har inte blivit tvingad att skriva så) AUGUST sprang och köpte när det typ regnade som mest.. men vad gör man inte för några jävlit ännu snällare, sötare, sexigare och snyggare tjejer? ;) Vavavavavava. sen tog jag och Sara (egentligen ganska tråkig blogg.. eftersom hon aldrig "hinner" skriva...........) en takeaway-chailatte på espresso. Så jävla götttt. Köpte fransk manikyr på hennes&mau och en svart vanlig plånka på accent för bara 149 kronor!!! KAP! pappa skjutsade i alla fall hem mig efter tyskalektionen och nu, en timme senare (skriv upp det. braaaaaaa) sitter jag här. YEEs, och ska göra det ett tag tror jag. sen ska jag fixa naglarna hehehehehehe .
är ni jättegulliga och skriver ner det här och sparar i resten av erat liv. jävlit intressant. iallalfall sen NÄR jag blir känd med 19APRIL. Hhahah

FÖRRESTEN, ang rubriken- känns som att detta år kommer bli RIKTIGT jävla tufft och skitjobbigt. men samtidigt så JÄVLA kul. ska satsa som in i helvete

ESPRESSO-HOUSE


UNDER håltimmarna på ca TRE h så gick jag och .. ska jag säga alla namn? orkar typ inte... jag och några iallafall gick till espresso house och drack lite kaffe/chailatte och FAKTISKT så pluggade vi lite med.. helt otroligt. slutade 16.10, åkte hem. träffade julia. hon åt mat... jag var ashungrig med fick ingen mat.. alltså? gör man så??? fick ta till en nödlögn att ja skulle hem och se på fångarna på fortet (vem ser på det egentligen :S:S:S:S:S:S)... men fick ju iallfall gå hem då. haha driver. åt mat innan. bara så ni vet. ELLER?????

På väg till skolan, 8.00 geografi!

dsc00972 (MMS)

På väg till skolan, 8.00 geografi!


KURIOSA


HADE ju ingen matte råååå, lite irri man blev, kunde slutat direkt efter rättskunskapen ist, men IALLAFALL, gick till Kuriosa med sara och tog en negerboll (vad är chokladboll? cocosboll??? haha...). nästa gång ska jag ta en paj istället, måste lära mig att äta det, ärligt. imorgon ska vi fika igen. (haha, älskar skolan med alla fikor!)

ikväll- fångarna på fortet Tv4 20:00!!!!! och fixa naglarna! (och äta)

Sitter i skolan, har skitlång håltimme och...

dsc00953 (MMS)

Sitter i skolan, har skitlång håltimme och finns typ ingenting att göra ... maC väntar och hoppas att det finns asmycket mat när jag kommer hem för jag är verkligen SKITSKIThungrig (ovanligt)


FRULLE


mmmm FRUKOST. havregrynsgröt med äpplemos och mjölk. honungsmelon och vindruvor! Nice hö????? ska ut med vovven nu hehe, sen ta hojjen till skolan och ha lite PH, BG, rättkunskap och maC (dör)

MÅNDAG

GOOOOOOODMORGON..
börjar kl 11 idag men flög upp (typ) när första alarmet ringde så lika bra att gå upp hehe. ska duscha och sen ska jag äta havregrynsgröt! mmmmmmm.


jag och erik i vintras! ;)


BÄSTA

Det här är typ den bästa kommentar jag NÅNGON sin fått här

julia om LA LALALALALA:

sv:
du jag och gud vad gott! (restaurangen)

LA LALALALALA

Idag är jag så frisk att jag tillomed kan sjunga med i låtar!!!! Wooohooo. träffade Sara förut, 1 h promenad = var helt slut när jag kom hem. Så jävla klantigt att powergå när jag inte ens mår bra.. haha. nu fixar jag lite i rummet iaf, får ju finbesök sen, (sara kommer hit höhöhööh). NÄÄÄE. bäck to wårk.

HENNES&MAU (vad annars?)


99 kr st. den röd/vit randiga finns i svartvit också. Vill helst ha en med döskallar, vet inte var jag hittar nån bara? någon snäll själ som vill hjälpa mig?? (i stor risk och väldigt medveten om attt inte få en endaste kommentar ever)

!!!!VIKTIGT!!!!

Hallåå??? nån i norrpan som sett dom här ringarna från hennes&mau eller????

varje gång jag är på stan/maxi kollar jag efter dom direkt... börjar bli lite rädd att dom inte kommer in i affärn alltså :( bööh.
Måste annars beställa dom!!!!


ÄNDÅ HELT OK


inget schema i världen slår väl förra terminens schema men detta ser helt ok ut ändå. jävlit synd att jag bara har en sovmorgon. skulle vilja haft en på tisdagen också så jag hade kunnat köra core på morgonen. Den planen sprack. + lite jobbigt med värsta håltimmarna mellan geA och nkB på tisdagar och mellan BG och ty2 på onsdagar! eller OKEJ, segt med håltimmar på fredagar också. men som sagt- helt ok. eller vafan, håltimme och håltimme är det ju trotsallt inte, WS = gå och fika, gå på stan, chilledilla, prata sönder, dricka thé, ligga i sofforna på red3 och göra ingenting. nej, egentligen inte. WS = plugga sönder. får väl göra det denna termin. eller a, detta år. verkar ju som att de måste göras.. NaturB, hur ska detta sluta??? och maC??? snälla nån

MYS


Myser runt i ponchon och önskar att jag kunde använda den och INTE svettas ihjäl (typ). Har duschat idag, har inte gjort det sen tisdags nånting tror jag, och satt på mig riktigt kläder, det känns jättekonstigt. jag känner mig ASfräsch. ärligt haha. men vill egentligen bara dra på mig pyjamasen och lägga mig i sängen och sova och bli FRISK. sara är hemma och jag kan inte träffa henne PGA sjukdom.. SÅ JÄVLA INTE NICE. ska äta nu. puss

.

OCH NU kan jag inte andas genom näsan längre

SKITDAG


ÄRLIGT talat- SKITDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! finns ju ingenting att göra när man är sjuk :S:S:S:S:S:S:S:S:S:SSSs.. skulle tränat imorgon kl 11. kan ju glömma det med:D gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

RixFM 19 aug


1. Johanna, anna och jag. 2. mys-Frida. 3. Eric saade!!!!!! 4. något? 5. fyrverkerier.

RIXFM var bra, förutom att det gjorde mig ännu sjukare än va jag redan var! :D:D:D:DD:D: dhehe. ne men. bl.a var anna bergendahl, erik grönwall, eric saade och timoteij där! VILKET ÖS. nej, verkligen inte. men helt ok iaf. fyrverkerierna var asfina i vilket fall he.
Idag har jag varit hemma, kan inte prata och när ja försöker sjunga med i låtarna så.... går de inte. imorgon kommer sara hem efter över 2 veckor i Dubai! äntligen!
ska bli frisk nu, hejdå!

OKEJ

Var på rix fm blablabla, tog massor kort (88 st exakt) blabla, väntade på spånkan vid söder och så blev det slagsmål (jag var inte inblandad såklart ;)). Två killar, slågs om en brud(?), men iaf, dom slogs. typ en meter framför mig (utan överdrift). OCH jag har ALLTID, ärligt talat, alltid, sagt att jag LÄTT skulle göra nått fall nått sånt hände- men det gjorde jag inte. jag ba stog där. blev helt chockad typ. Kände mig på nått sett ASLITEN och JÄVLIT feg. aja, typ fortfarade chockad hehe, slogs som fan ju, vakter och allt, polisbilar. mitt första (och förhoppningsvis sista) äkta slagsmål om man inte räknar dom gånger jag och min lillebror har bråkat och slagit varandra???


har förresten INGEN röst pga sjukdom..... och det var verkligen skitpinsamt att prata med folk efter rixfm för dom trodde väl att jag kört järnet till erik/c grönwall och saade. hahah, vilket jag IOFÖRSIG KANSKE gjorde men jag var iaf hes innan. jävlit hes. och så skulle jag beställa en glass på mc och ba: en mACflyrru med smartIES och chOKladSÅS (tänk er typ målbrottet) och han i kassan ba: hahaha, har du skrikit mkt eller? ;) man ba: hehehehehehh NEJ.
Men iaf så ville jag egentligen bara tala om att jag inte gjorde nånting när dom bråkade och det är ju inget att skryta om direkt och nu är klockan tolv och jag MÅSTE sova, imorgon börjar jag kl 9.. friluftsdag ju!!!! WOHO

PONCHO+HALSBAND



Poncho 199 kr hennes&mau.SÅ JÄVLA IN I HELVETE SNYGG ÄREN. + ett halsband från ur&penn, 30 kr.

Första dan avklarad! Nya loggböcker och kanske en ny i klassen(?), verkade som att han ville byta haha. Kan inte förstå varför??? Imorgon ska vi ha friluftsdag, jag ska spela kubb. Hahaha. Men i vilket fall så är Erik här nu och tar sönder mina USB-minnen... Ska kanske till RixFm sen. Kanske

LUNCH

dsc00804 (MMS)

LUNCH Sitter på kupolen och käkar lite lunch med Anna! :D


2AN!

Idag börjar jag tvåan på kunskap, samhäll-ekonomi!!!! Ska ner till stan nu och träffa Anna och lite senare Ida! =D PUSSSSS


PIZZA


Tortillabröd, chilisås, ost, rosemarin, oregano och svartpeppar, sallad och vitlökssås. Om vi hade haft fetaost/mozarella, lök och fefferoni hade jag öst på med det också men aa vi hade inget såre blev sådär och det blev också riktigt apgott. 5-10 min i ugn: 200 grader.
Har precis duschat och rakat benen och sånt, JÄVLIT nödvänidigt, var typ en djungel på benen hahaha.. ska fixa mina naglar nu och sen ska jag sova.. tidigt..

he:

Det blir typ inte riktigt som jag vill ha det. Hittar inte alla koder och hur man ska göra.... böööööh. trodde jag var bra på sånt haha

upda 30 min senare: får vara såhär. kanske orkar fixa det sista nån annan dag. DE DUGER I KRIG SÅ ATT SÄGA nhehehehehe . ska se om mamma är hungrig nu, tänkte fixa pizza mmmmm

SISTA DAGEN



LÅG vaken till halv tre inatt och läste Syskonkärlek, så jävla bra bok, kunde knappt lägga ifrån mig den.
Är iaf assugen på att skaffa en ny blogg... (IGEN!) alla som blir förvånade räcker upp en hand!!!! 0. noll. zero. trodde väl det. Byter blogg lika ofta som killar byter kallsonger typ.. men ska försöka hålla mig till den här fast fixa designen lite kanske. MEN aja, åkte till mormor och morfar och hälsade på Sacko, så jävla stor och fin hund alltså. synd att jag inte tål hundar. fast jag har en hund här hemma också. men det är på nått sett alltid roligare att hälsa och kela med andras hundar. HAha

update: Nu vet jag hur jag vill ha bloggen!!!!!!!!! WOOOOHOOO. typ första gången i mitt liv. ska försöka fixa.

HAR precis läst klart Elsas mode av Sofi F...

dsc00772 (MMS)

HAR precis läst klart Elsas mode av Sofi Fahrman, riktigt bra bok faktiskt, vill typ inte att den ska vara slut;), längtar till del 2 hehehehe. NU? SOVAAAAA


ACNE



från ACNE, äckligt snygga med riktigt dyra. 3 795 SEK

SISTA ALLSÅNG

SHIT! Såg klockan och typ flög till TVn och tänkte inte ens på träningsvärken !!! Får ju inte missa sista allsång på skansen! MED MÅNS ZELMERLÖW DESSUTOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAHHHHH


update typ 2 min senare: dör lite på måns. så äckligt jävla snygg.

70 BAST

GÅR runt som en jävla gangster här hemma och känner mig som typ 70 bast när jag var tvungen att stödja mig på byrån när jag skulle ta av mina byxor hahahaha.. fyfan vilken träningsvärk jag har, helt otroligt. får liksom ställa mig framför datastolen och luta mig bakåt, stel som fan, för att kunna sätta mig ner och det är ett helvete att ta sig upp igen hahaha. men nu ska jag iaf ner och se fall de finns nå käk 


TIS-17AUG-DAG

LÄSTE igenom nåra inlägg neråt och i nästan varenda typ 9 av 10 inlägg så svär jag. hahahaa. svär faktiskt inte så mkt irl, men fan är nog mitt favvoord
imorgon börjar augustifesten förresten.... HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ FJORTISAR :D:D


1 dag kvar på sommarlovet


OCH jag är inte ledsen för det inte. ärligt talat så är jag rätt glad. Typ sämsta sommaren ever..... jobb 4 veckor när de var som bäst väder. och sen har de typ varit som på bilden ovan när jag varit ledig. OCH alla planer man hade? hallå? vad hände med dom?? alla drog iväg, jobbade olika, å BAJSfan. hahaha. Fan vill ha höst NU!!!!
Är sjuk förresten. blev ingen träning idag. snyggaste ledaren och allt vare ju. fan.

AUGUSTI 2008

HAHAHAHAHAHA. DET HÄR ÄR ALLTSÅ .. JAG... för två sommrar sen. FJORTIS och JÄVLIGT hahahahaa.. fan... aa... fjortis.


PALLA

KÄMPADE asmkt på skiv-passet förut och när jag kom hem gjorde jag en smoothie med samma ingredienser som jag gjorde för nån dag sen, APGOOOOOOOOOOOOOOOOOD. (överdriver)(men aja). NU mår jag iallafall SKITDÅLIGT, fryser som in i helvete, ögonen rinner, näsan rinner och jag som skulle köra aerobics imorgon ju... Har asmkt kläder på mig plus täcke och tofflor och wick på ryggen och försöker bli så jävla frisk jag bara kan. VARFÖR blir jag sjuk? Jag brukar ärligt aldrig vara riktig sjuk. bara "sjuk"... ibland.
Längtar annars till 11-fikat på torsdag med anna och ida och skolan börjar ju kl 13 samma dag, NICE!

VOV


Sitter på fr&sv med jamp.blogg.se och över...

dsc00763 (MMS)

Sitter på fr&sv med jamp.blogg.se (bilden) och övertalade henne precis att köra aerobics styrka imorgon! Hon är en ängel! Hahaha. Är iaf jävlit taggad nu men vet att jag kommer dö, har inte kört skiv på över 2 månader typ haha, är skitnervös


Testar att mms-blogga! Hoppas att det fung...

dsc00761 (MMS)

Testar att mms-blogga! Hoppas att det fungerar:d ska snart gå till spånkan för att möta julia och sen vidare till Fr&sv!! Ska träna arslet av mig


Hemma-Kväll

NÄSTA stora grejj jag måste göra i livet är att bli medlem på HEMMAKVÄLL så att jag kan köpa ben&jerry:s för 33 kr st. JHEESUS.
Nu ska jag äta potatisgratäng wooho

ÄKTA FAKE


DET lönar sig att åka till maxi med pappa;) Äkta fake förtusan! Nu är jag ashungrig och längtar lite till skiv-passet ikväll. PUMPA PUMPA

update: skorna är från skopunkten och kostade 199 kr. ba så ni vet

09:28

GODMORGON, upp tidigt idag.... somnade halv tre inatt, YEES??!?! Harskrank i rummet som jag inte vågade döda, hjärtat gick i 300 och när jag vaknade upp imorse hade jag ett hårstrå hängandes från munnen, trodde jag. Var ju fan äckel kranken. ELLER?????

PICS


BIKBOK


/bikbok look sharp collection

HENNES&MAU



PIZZA

IDAG fyller min lillebror 13 år och ikv ska vi äta pizza, Yeees. och imorgon ska jag köra skiv - wowowowowo :-D

LITE BAD Å SÅNT

IDAG HAR VI solat och badat typ hela dan och nu håller ja typ på att dö av svält, jag är äckligt jävla hungrig och maten är typ klar om 30 min elle nått sånt. Men har suttit i en asfräsch båt och blir assugen på att köpa en själv (HAHAHA, *be pappa köpa en till mig). PLUS att jag har dyngont i halsen för jag har svalt skitmycket saltvatten och massa kallsupar.


LITE (verkligen skitlite) FRÅN KRÄFTIS IGÅR

MYCKET MAT OCH lite mys med hunden igår och spelningslistan var bra och maten tog slut snabbt. vitlöksbröden var nog bäst. eller inte NOG, de VAR bäst.  


FREDAG

Har spelat kort med pappa och jocke, vann nåra gånger = pappa skyldig mig en platt-tv. Nu dör datorn, hörs imorgon

LADDAR FÖR MAT (är asredo)

Sitter i förtältet på golvet med felicia och sophie och fixar spelningslistan till ikv (kräftskiva), alla får önska låtar/artister haha... ;) Är asladdad för en (eller flera) jävlit stora tallrikar med mat!!! mest laddad inför grillade laxen och potatis. så äckligt jävla sjukt gott ärligt. Blir asattackerad av myggorna och klarar inte av att döda en enda (som den vegetarian jag är) och blir sjukt sugen på att fortsätta läsa Elsas mode när jag ser den ligga framför mig, haha. har typ beslutsångest över allt, ska jag äta? (KLART JAG SKA) ska jag läsa? ska jag sitta vid datorn? ska jag prata med någon eller ska jag ba sitta här på golvet å inte ens klaga över att jag får ont i arselt? eller ska jag kanske ba sluta skriva en massa skit som ändå ingen är intresserad eller ska jag säga som andra - DET ÄR MIN BLOGG, jag skriver vad JAG vill. (nördigt) . PLUS att ja faktikst måste säga - som alla andra- FREDAGEN DEN TRETTONDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det har hänt en jävla massa för mig ska ni veta, de började med att min bikini-överdel var borta... letade igenom min väska. Hittade ingen, hittade en jävla äcklig ASSTOR tvestjärt...... blev skiträdd.
KANSKE ska hjälpa mamma med maten nu rååh, eller göra nått annat. vill helst vara asmkt ivägen :)



BTW- ser ni att jag skaffat en bloglovin-ikon på sidan där???? klicka gärna.. heheheheheh (A=)(A)(A)A()A(A)(A A. OCH att jag fixat 2 nya kategorier, dom ligger under 2010, "svettas lite" och "mat och sånt gott". jävlit nice.

SKÄRGÅRN

Det är verkligen dyngbra väder här och det är första gången jag njuter lite också, har inte solat sen midsommarhelgen tror jag. men ärligt talat så solar jag tamefan inte här heller, jag ba badar å badar.. haha.. och undviker godis så mycket jag bara kan. IKVÄLL blir det grillad lax, qournfärs-paj, potatis och förhoppningsvis lök. LOVELOVELOVE. aeeee, ska ner och bada IGEN med felicia & sophie. ELLER?????????

lite bilder kommer ikv;)

GODIS.....

Får ju inte äta godis, chips, ostbågar - INGENTING..
Har godis i bilen.. Har en jävlit stor skål med ostbågar framför mig.
Bredvid mig ligger några ballerina som jag inte ens gillar men trycker i mig iaf för att minska godis/ostbåge-suget.......

längtar AAAAAAAAAAAAAAAASmycket till hösten

eller?!?!?

Är i skärgårn och har precis kopplat in högtalarna i min dator(<3) och förut så hoppade jag i i en askall sjö/hav/fanvetjag och de va ba typ 19 grader elle nått sånt, hoppade dessutom i med kläderna på!!!! VILKEN GREJJ.... eller gjorde jag verkligen det????????
imorgon blire lite kräftis-skivis, de blir la nice. fast jag hatar kräftor. har vi ens med några kräftor? haha. vi har säkert glömt dom. lovar. ser dom iaf inte nu......... hahahahahahah förstå vad roligt om vi glömt dom hahahahaahaha

SMOOTHIE

Asgo smoothie, lite vaniljyoghurt, en banan, lite hallon och ett rått ägg (mycke proteiner;)). Jävlit härlig träning förresten, alltså har nog inte varit på något bättre pass PLUS att de va med en assnygg kille/ledare, så var tvungen att stajla lite hahahaha.... men iaf, det enda minuset är att det här passet från och med nästa vecka är på lördagar KLOCKAN 11. men lätt värt de. ärligt. så jävla braaaa. ÄR ASGLAD :D:D:D


DIGGAREJ

gick till jullans lilla (hahahaha) fäämily förrut med mamma + lillesystrarna, fika lite, hängde lite i lekparken (åkte lite rutchelkana (HAHAHAHAHAHAHAH, hur fan stavas de?!??!?!?!?!!?!), fick smaka lite jajä(glass) osvosvosv). drog hem och..... åt...


alltså.. ruskigt gott!!!! hamburgarebröd, veg-schntizel (mitt liv typ), sallad, gurka, rödlök, vitlökssås och ketchup(heinz). sämsta var att jag inte blev mätt...
om en timme- träning!!!!!!!!!!!!!!! är så jävla jävla jävla opepp. men kör ändå som den träningsnarkoman jag är...

DINSKO


DINSKO

Idag ska jag träna kl 20 och imorgon åker jag till skärgårn!!!! yES

MIDSOMMAR


MORGONPASS?!!??!?!

läste precis julias blogg om att det är ett morgonpass på friskis kl 7 i nya höstschemat... YEEEEES. tills jag kollade VAD det var för pass..... Core....... "platt mage, stark rygg" skittråkigt verkligen, men lätt värt det ändå. HOPPAS att jag börjar sent på tisdagar (eller iaf vid nio) OCH att jag börjar sent på måndagar (bara för att jag gjorde det förra året/terminen).
Skivpass både måndag, onsdag och söndag!!!! LOVELOVELOVE

MONKI


MONKI 150/300 riksdaleR

DE GÅR ÅT HELVETE MED ALLT

idag lyssnar jag på Lars W och tare jävlit chill i dill. lite besök ikväll. Har passat på att vända på dygnet nu när det är en vecka kvar tills skolan börjar.. att jag alltid lyckas :)

BTW- 2 nya favortilåtar med LW Köpenhamn och överallt (länk) & Hjärter dams sista sång (länk).  Sådäääärja!

HAR EN TILL BILD


ALLTSÅ GAAAAAAAAAAAAAAAAH måste.. ha... nu.... är.... as......hungrig...... MAT.... MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! MAT! MAT! MAT!!!

BLIR VERKLIGEN ASHUNGRIG NÄR JAG KOLLAR PÅ DEN HÄR BILDEN


veg.schnitzel, pomme, tzatsiki, fetaost och sallad. ALLSÅ MMMMMMMM så jävla snuskigt gott

T-V-3


är med och tävlar!!!!!!!!!

Jag är med och tävlar hos Millah (länk) om ett smycke från Mylittlecupcakes.tk (länk). NICE ÖHHH


HALSDUK

Har hittat halsdukarna jag letat efter sååååå länge. Är glad. det här är det bästa som har hänt på hela dan!!!!!!



edit: Gick inte att beställa dom. fan i hRLVEKMETET E Ee.e.e.e typ.


här är dom förresten.......

från bubbleroom

9 aug

Jag vaknade klockan tre idag. det var asskönt

ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE

Neeeeeeeeeeeerå, sover inte än inte. fastnade här..... ovanligt :):):):)
Har i vilket fall hittat lite mer saker som jag.... måste... köpa.


H&M 149/199 kr

TRÖTT

Är jättetrött nu, klockan är inte ens halv elva. Kan det KANSKE bero på att jag och Julia somnade halv fyra inatt? Och vaknade ett. Och gjorde INGENTING på hela dan förutom typ tre filmer, lite disk och en cykeltur hemåt.
Och så har vi en liten överenskommelse (fin stavning va?:)))))) om att inte äta godis/chips osv.osv under en period (julia tyckte till nyår. man ba: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA).


ähhhhh, ska nog sova nu hehehehehe. gråter lite till filmen som finns i nåra inlägg under, så bajsigt fint, ärligt



edit: började skriva inlägget kvart över 10 (CIRKA) klockan är inte ens halv nu.. hahaha.

HÖST

Kan typ inte tänka på något annat än gula, orangea och röda löv, kalla höstpromenader och tjocka halsdukar. Ärligt, längtar så jag nästan spricker!!!!!


remember me/the last song

inlägget under....... driver ba. eller - gör ja de??????

har precis kollat på The last song med Julia  (klicka) och vi grät aaaasmkt, sen kom de en döäcklig tam fluga och förstörde hela feelingen....... blev asarg.


Flugan spelar död.... ÄRLIGT. SÅ JÄVLA JÄVLA JÄÄÄÄÄVLA ÄCKLIGT. spyr typ


HELP ME?!?!?!??!???????????????????

Har börjat fundera på att skaffa ett tema på min blogg.... och de står då mellan hundtema (har en hund hemma)(labrador retriver)(svart) ELLER mat-tema..... Har lite svårt att bestämma mig då när båda av alternativena står väldigt nära hjärtat.


(tyras valpar -06)

VS


(min mat -010)




Väldigt tacksam för hjälp, svara snarast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MMMMM


H&M

CANON G11


4790:- vill så gärna ha

00:46

Vet egentligen inte varför jag är uppe så här länge... gör ju ändå ingenting och imorgon kommer jag sova till tre. man ba: aha, men va kul!!!

aaaaa

Följ min blogg med bloglovin (länklänk)

25 KRONOR


glitter outlet i söderköping/25kronor

I got soul, but I'm not a soldier

Det här är det finaste jag sett, inte ens Victoria och Daniels bröllop var finare (och det var riktigt jävla fint). Jag har tjutit så att jag nu har huvudvärk och min tröja är dyngsur.


8 AUGUSTI

har glidit runt i sörpa idag med Feliciaaaaa, åt lite(mycket) glass, godis och hängde lite på fotbollsplanen, helt nice på en torsdag som denna. Köpte en ring också, visar sen!


HENNES&MAU


ska ha båda, 50 kr styck- SÅ JÄVLA VÄRT!!!!!

RING RING BA DU SLÅR EN SIGNAL


hennes&mau 30:-

AUGUSTI

I måndags var jag på bio med min lillasyster Felicia och vi såg shrek i 3D och det var inte alls så bra som jag tänkt mig, men filmen var skitbra, fast asbesviken på 3D-grejjerna... på kvällen träffade jag SARA (länklänk) och henne hade jag inte träffat på nästan exakt 3 veckor!!!!

igår åkte jag och Anna till Sara och vi åt tacos på kvällen och lite efterrätt (kaktus/citron-sorbé, krossadchoklad glass, kokoschoklad, vindruvor och jordgubbar. SÅÅÅ GOTT!!!) sen sov vi där och låg och pratade superlänge på kvällen och jag kom bara på (igen) att jag är så glad över att jag har dom där.



BÄSTA EVER. love u


MARIA MONTAZAMI



HAHA. Ärligt, hon är så JÄVLA klockren. http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Från Fridas arkiv

http://fridaljung.blog.com

Kollade i min gamla blogg. Hittade en jävla rolig konversation från en mattelektion i nian.

Amalia: så jag har migrän?

Frida: Man kan tänka intensivt på att man inte har ont i huvet, det brukar faktiskt bli bätte. Ibland funkar det ju att intala sig själv saker,…

Linnea: A som när man tänker att man har en stolpe mellan benen!
-
(förklaring: När vi ska stå på ett ben på idrotten brukar vi tänka att en pinne sitter fast i våran fot och rakt ner i golvet för att få bättre balans)
-
Frida Linnea Sara skrattar.
Madde: Va? vad var det som va kul?
Amalia: Nåt om en häst. typ. (Sto-lpe, sto= tjejhäst)
Frida Linnea Sara skrattar ännu mer.
Linnea: Naeeeeee de jag skulle säga ’som när man tänker att man har en stolpe under foten’ så blev det ‘när man har en stolpe mellan benen’
Madde: Varför ska man ha en stolle på moped?
Hahah sjukt kul.  Sven Johan älskar oss innerst inne (mattelärarn).

HERE IT IS


99 kr på bikbok. är så KÄR. + så ser ni mitt mörkröda nagellack. SÅ SNYGGGGGGGGGGGGGGGT. dör lite

FÖRSTA DAGEN I AUGUSTI

Ska snart visa er mitt in i helvetes JÄVLA snygga armband jag köpte idag på bikbok. Är allvarligt helt totalförälskad!!!!

Nu ligger jag och Julia i min säng och chillar lite till en film som får på femman, ska snart slå över till 6an och kolla på Jhonny english hahaha

RSS 2.0