HIMYM




Jag gick upp klockan 8 idag för att åka iväg till badhuset klockan 9 med några familjemedlemmar och pappas kompis + barn. Sara och Linnéa 16 år förvandlades till Sara och Linnéa 7 år. Det var kul. Nästa söndag, eller veckan efter det ska vi till Fingspångs badhus XD

IDAG SKA VI ÄTA FISK FÖRRESTEN!!!!!!! <33333 ASO ÅHHH VAD GOOTTTTT
och ikväll hemmagjord pizza med hemmagjord pizzasallad (som J A G har gjort!!!) LÄNGTAR

Ska träffa Sara lite senare också :D:D PUSS

VI+ÄR+SÅ+BRA


ÄR DU KÄR I MIG ÄNNU KLAS-GÖRAN



40 kronor för tröjan i mitten.
150 för den blå/vit randiga. <3
125 för skorna.

315 riksdaler gick allt på. så värt.


VI HAR BESTIGIT MOUNTEVEREST. LOVAR


bästa vi

PICS



tröjan erik har på sig fick han från mig förresten. SCHNYGG VAAA ;D

ETT SÄLLSYNT EXEMPLAR

Vi var hos Erik igår och det var fullt hus. och hans storebrorsa var dösnygg och jättetrevlig. emelie och jag var crAaaAaAaaazy. inget ovanligt i andra ord.

idag var jag ledig och emelie sjuk och vi sov till elva. upp och hoppa ligg inte å dra dig. vi åt lunch. sen gick vi och la oss igen. har fixat naglarna och håret och druckit läsk och ätit upp godiset från igår.

Ikväll hoppas vi på lite fest eller något såntdär. Och sen hoppas jag på en pizza eller nått. eller ja.

puss och hej då och kram och sov gott och lalalala vi hörs.

(btw. eva tåflirtar med en gubbe på bussen!!!)


KUNSKAP I MITT HJÄRTA ♥

Imorse var det kaos hemma hos mig. Hela familjen var samlad nere i köket och det är inte ofta det händer. typ när internet går sönder och man helt plötsligt blir superhungrig och vill kolla i kylskåpet fall det finns något gott. eller när vi äter. eller ja. ibland. men väldigt sällan. så det var alltså mycket folk i köket imorse.
och så var det ju kaos utomhus också. all jävla snö. blir så trött på skiten och ingen orkar fråga någon hur man mår för ingen mår bra just nu och lalalala.
min lillasyster och min lillebror2 åker bil med pappa på mårnarna och dom åker ca tjugio i åtta. om inte senare eftersom lillasyster är seg och alltid ska krama lillalillasyster och lillalillasyster vill inte ge kramar till någon förutom mamma och pappa ibland och då blir lillasyster ledsen och pappa blir galen för att han kommer försent till jobbet osvosv. sånt tillfälle var det imorse och det passade sig inte. det gör det ioförsig aldrig men idag passade sig det ännu mindre pågrundav helvetes vädret.
pappa, lillebror2 och lillasyster kom iväg tillslut iallafall.
mamma, jag, lillebror1 och lillalillasyster var fortfarnade hemma. Klockan var väl runt kvart i/tio i åtta när jag började tjata på mamma att hon var tvungen att åka bort med lillebror1 till badhuset för att han inte fick komma en endaste minut försent för då skulle han inte få vara med eller hur fanken det nu var. istället ringde mamma till mormor och morfar och frågade vart fasen dom höll hus, eftersom dom ska komma till oss och vara barnvakt till lillalillasyster eftersom mamma börjat plugga nu. mamma ringde runt tio i och då satt mormor och morfar fast med bilen i snön. alltså, inte förvånande. alla fastnar ju och krockar och halkar och vurpar och a sådär.
jag hade mer panik än lillebror1 vad det gällde badhuset och komma försent och det där och mamma ringde till pappa som fick komma hem igen när han precis släppt av lillebror2 och lillasyster. lillebror1 blev dölack och gick ut till pappa.
mamma började skolan klockan tio över åtta. och nu var klockan cirkus fem i åtta.
själv hade jag ingen tid att passa förutom att jag helst skulle vara hos en polare innna klockan halv nio. men det var ingen panik så länge. mormor och morfar kom runt åtta och då fick mamma (och jag) panik typ och tog morfars bil och skulle precis köra iväg när pappa ringer och säger att vi ska ta det JÄVLIT försiktigt när vi åker sen eftersom det var döhalt. Och jag tycker att sånt där är så himla läskigt. Vi åkte i högst 30. och när vi svängde var det nästan som att vi stod stilla och nån ensam stackare puttade på där bak.
man måste åka upp för en jäkla stor och jobbig backe när man ska till min kompis och backen var inte plogad och mamma säger "jag kanske måste släppa av dig här nere så får du gå dom sista 20 metrerna" och det enda jag tänkte var "snälla. snälla. NEEEEJ!! KÄMPA UPP FÖR BACKEN!!!!" det blev dödstyst i bilen. mamma kom minst en halvtimme försent förresten.
Men vi kom iallafall upp och jag kunde gå in till meine fruende. (det var lite tyska<3)

Där var det snabba puckar som gällde. På med termobyxor. Halsdukar. Vantar. Hämta sopsäckar. Packa väskan. På med snowjoggersena och ni fattar. Sen fick vi springa allt vad vi hade (haha. shoore) till kättsättersbacken. Och eftersom jag precis varit sjuk och sara säger att hon alltid är typ sjuk (asdåligt immunförsvar har hon. tillskillnad mot mig ivarjefall ;)) så var det inte så jättesmart att springa sådär överdrivet mycket som vi gjorde.
Målet var i vilket fall att vi skulle till kättsättersbacken och dit kom vi. Träffade Anna, Cicci, Cissi och Christina och sen sprang/gick/kröp/dog vi upp för backen typ tusen gånger (kändes det som. vi gick upp högst fem ggr hah) och åkte ner och fikade och blabla hade jättetrevligt helt enkelt. Efter det gick vi hem till Sara och fixade oss lite och klickade jävlit många kort. haha.

Allt var frid och fröjd tills vi skulle ut till bussen. Först ramlar jag och det tyckte alla var superroligt vilket jag också tyckte dårå men a. IALLAFALL. det skulle varit roligare fall någon annan hade ramlat. Vi gick till båset/busshållsplatsen/kalladetvadduvill och väntade på halv-bussen. Den kom inte. Det kom en buss åt andra hållet men den kom aldrig till oss. tjugi-i-bussen kom inte. Men den kom åt andra hållet. tio-i-bussen kom inte. men den kom åt andra hållet. då bestämde vi oss för att hoppa på den eftersom vi var riktigt jävla frusna och något klantarlse hade ju bara convers (inte jag denna gång!!!! helt amazing!) Innan jag ens kommit in på bussen ställer jag frågan "VAR ÄR ALLA ANDRA BUSS" och sen hann jag inte mer för chaffis-aset bara "kliv in på bussen först så blablablabkjam" och då hade jag verkligen ingen lust att prata med henne något mer och så bara något med att jag VERKLIGEN HATADE ÖSGÖTATRAFIKEN NÅGOT ENORMT! (ska lätt gå med i den gruppen på fejjan btw) iallafall så satt vi på den där jäkla bussen med ca 100 andra pers som också hade stått och väntat på busshelvetet i några timmar så det var astrångt och jag och sara satt döbekvämt på några platser där och sa att vi fan inte tänker betala den här jävla resan och att vi fan inte kommer flytta på oss en millimeter för någon jävla människa (men det gjorde vi lite, för en tant som lukta jävla mycket alkohol började prata med oss. eller a. mig. eftersom jag är den enda trevliga -haha- och svarar). men jag var sur som en get och jag är hes som en jävla vafanvetjag och har så mycket jag vill säga och allt kommer bara ut i typ : GAAAAAAAAAAAAAAH JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLT. och jag kan inte ens förklara vad allt är.
jag kom in på pappas jobb och dom blev helt asrädda för mig och ba: ammen, snäälla, linnea. ta en choklad och lugna ner dig lite.... jävla mesar förfan. men a. dom kan va trevliga dom med ibland..

FYINIHELVETE VAD JÄVLA MYCKET JAG SKRIVIT.
typ bibeln nummer 2 eller nått.


STOR JÄVLA KRAM TILL DEN SOM ORKAR LÄSA ALLT!!! blir förvånad fall nån gör det fan.
kommentera då så jag vet vilka (eller VEM. haha) jag ska ge kramar till.

vet inte varför jag har: KUNSKAP I MITT HJÄRTA ♥ som rubrik. men alltså, jag har väl det och vill bara säga det till alla :) typ så. eller vad fasiken vet jag.

NU SKA JAG IALLAFALL SOVA.
BFF SOVER REDAN OCH DET SER SÅ SKÖNT UT!!!
imorrn är jag ledig och jag är lycklig.


ttTTTtTRååÅÅåOooockkKigGggT

JAG
HATAR
ÖSTGÖTA
TRAFIKEN
SOM
IN
I
HELVETE




Visste du...


att jag vill - att det ska bli peace on the earth
att jag har - tvättat mina fönster
att min senaste kyss - är lite rolig. haha
att jag lyssnar mycket på -  FOLK SOM PRATAR. bästa tjyvlyssnarn Linnéa.
att jag funderar på - att leta reda på en hångelpolareee
att jag pratar - snabbt (enligt august och sebastian. haha)
att jag inte gillar – när folk inte vill äta godis å så. HERREGUD! MAN LEVER BARA EN GÅNG
att min första riktiga kyss – var med den jag älskade jäkla mycket
att jag avskyr när folk snackar - om mat när jag är hungrig
att kärlek är – wanderbart och dödens dåligt samtidigt (men aso. vem vet inte det liksom?)
att jag gillar  – 
att jag alltid kommer att – vara JAG
att jag är hemligt förälskad i – Måns Zelmerlöw. Mikael Persbrandt. Ola Svensson. Mattias i EMD. hehe
att sist jag grät var – när jag kollade på Sommaren med göran. HAHAHAHA ANN AHL
att min mobiltelefon är – katastrofal. ni ska få se en bild nångång.
att när jag vaknar på morgonen –  funderar jag på att sjukanmäla mig och sova hela dan
att innan jag går och lägger mig –  borstar jag tänderna och läser bäcker.
att idag har jag – skrattat som ett as till Anders Gunnar. Och varit fly förbannad på busshelvetena.
att jag just nu tänker på - att det ska bli skönt att ta bort det gamla nagellacket sen.
att i kväll ska jag – vara med bff. :D
att i morgon kommer jag –  vara i skolan i 40 minuter och sen ta HELG! OCH WOHOOO :D
att jag hoppas –  att det blir en tripp till London om ett tag. att jag får sommarjobbet hos min moster. att jag åker utomlands. och att jag går på många picknickar i sommar.
att jag verkligen vill –  HA SOMMARLOOOV!!!!


POJKEN I RANDIG PYJAMAS / BAKIS -> RIKSDAN

Blir helt crazy när det är så där spännande på robinson, eller andra riktigt suveräna tvprogram. Iallafall ska dom läsa den där flaskposten! Shit. Kan. Inte. Vänta. GAAaAAAaaaaAAaAaAOUuLEÄÄN.
Har i vilket fall varit i skolan idag! WOHO. Hade Förintelsens minnesdag hela förmiddan och vi kollade på en ashemsk film och jag tjöt. alltså jag är inte förvånad. gråter alltid till hemska filmer. ett tag var jag tillomed nära på att gå ut från arenan för att jag tyckte att det var FÖR HEMSKT. Pojken i randig pyjamas. bra men hemsk


Sen var jag i kyrkan på ett väldigt seriöst möte. haha. Vi bytte namn på BAKIS. Nu heter vi RIKSDAN, tack vare mig. stolt som fan. JIHA. Och så lekte jag och Bianca i snön. JAG HADE CONVERS. Aso. skärpning Linnéa!!!

Imorgon ska jag åka pulka/sopsäck/stjärtlapp/tefat/osv med lite görls. MEN SEN RÄCKER DET MED SNÖ! Taggar som fan för våren!!!!! och sommaren! (+ att WÄJSMAN har lovat mig att jag ska få åka båt med henne. YES! ;D)


SÅATTEEHHHH AA

I brist på fantasi (och i väntan på att PH ska börja. <3) så tänkte jag tala om att för ungefär 5&½ år sen operarade jag mig. bland annat åkte blindtarmen bort. jahaja, kanske ni tänker. Så tänker väl dom flesta. Blindtarmen är ändå inte till för nått viktigt.
Men så en gång.. när jag gick i nian. (inte så överdrivet länge sen, hehe) så pratade vi typ om kroppen eller nått, va vet jag, var inte speciellt bra att lyssna på NO-lektionerna.. MEN. Något jag hör är att Svennis (bästa läraren ever) säger något om att "blablablalb.. och nu för tin har man ju insett att det inte är så bra att ta bort blindtarmen - Det kan ge allvarliga problem"
Då fick vi alltså svar på varför jag är som jag är helt enkelt :)

Får man inte typ pengar för sånt? Skadestånd eller nått?

möjsig bild vaaaa


notetoself: glöm förfan inte att köpa en jäkla big godispåse imorgon. det är du värd.
men tänk på att du inte tränat på ett tag och inte kommer kunna göra det heller så tryck för gud skull inte i dig för mycket av det goda. BRA. HEJA LINNÉA

LOVE-WINDOW-S


i dom där fina fönstrena bodde jag, mamma, emma och marie i några dagar när vi var i italien i september. åt stora vindruvor och drack vin. fint.

SALLAD ALÁ LENNÄJA

väntar på att pappa ska komma hem med ingredinser till min sallad.
kan. inte. vänta.
längtar. så fruktansvärt jävla mycket.


LÅNGA NÄTTER

Ibland finns det så mycket jag skulle vilja skriva här.
Och när jag väl ska sätta mig ner och aa, skriva ner allt.
Så har allt försvunnit. ASO BA. PUTSVÄCK TYP.

Är så sugen på en sallad med mozzarella och saltgurka. Och ägg.
Går runt i pyjamas idag med. Orkar inte sätta på mig vanliga kläder och piggna till lite. Åhhh det är så jobbigt att piggna till.

Någon som har småsyskon?
Typ sådär runt 7-8 år?
ALLTSÅ JAG HAR DET OCH IBLAND (typ nu) NÄR JAG LIGGER HEMMA OCH ÄR SJUK OCH MITT HUVUD HÅLLER PÅ ATT DÖ OCH ALLT SÅNTDÄR BLIR JAG SÅ JÄÄÄÄÄVLA IN I HELVETES TRÖTT PÅ ATT HON TJUTER SÖNDER DÄR NERE!
ALLTSÅ ALLVARLIGT.
Det finns värre saker än att inte få spela spel på datorn. ELLER VAD I HELVETE DET NU ÄR HON TJUTER FÖR.
Blir så jävla trött.
YDFASOJHAD PAIW/jAS HCIJ DSHCckddfnkjdslfdlkfdlk fdso)(/&%&/(I)=)U@€€${{{{4 teoiufdjnskjf hsdkifhdas ifjH FIUDSFDGJHFHGADSGKJFDHJFDH OLGDOIG IPGO dgoj

Typ så arg.

tack snälla att jag fick ta ut min aggrisation (som jag inte vet hur man stavar till) här på bloggen.

Nu ska jag gå ner och FAN SÄGA ÅT HENNE ATT SLUTA TJUTA. JÄVLA FJOLLA FÖRFAN.

ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT BARA VARA HEMMA HELA DAGARNA.
SAKNAR SKOLAN
SAKNAR VÄNNERNA
SAKNAR DET SOCIALA LIVET
DÖD ÅT BASKILUSKER!!!


16:20
update: min 7 åriga lillasyster tjöt för att mamma försökte ta bort hennes läkarörhängen.
moget. hehe


Det skulle aldrig ha gått, när vi stått
på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå
Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helst, vilka människor som helst

VAD GÖR MAN NÄR MAN ÄR SJUK?

Okej.
Vad man gör när man är sjuk alltså.
1. Man kan gå runt i sin pyjamas hela dagen och tycka synd om sig själv.
2. Man kan kolla på Sällskapsresorna.
3. Man kan kolla på massa gamla bilder från typ 2007&2008.
(Eller så kan man ju sova fall man vill. Men det är slöseri tycker jag. (hehehe))
Jag har gjort allt på listan. 
 

Först är det mina tänder med glugg. Sen är det mina tänder utan glugg.


Här leker jag med Sophie, Nicklas och Felicia typ i maj 2007 i västervik.


Det spöregnade nån gång. Jag gick ut och hoppade i alla vattenpölar jag kunde hitta.


Jag spelar cool och Felix har huvet i ett glas med nudlar. haha
 

FirreN. Konfirmationslägret mars 2008.


HERREJÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR. FJORTIS-LINNÉA!!!!!!!!!!!!!

TILLÄGNAT EN MÄNNISKA SOM KANSKE VILL BO I EN VALMAGE

Alla har vi väl nån gång frågat oss ifall:
EVA SKULLE KUNNA ÖVERLEVA I EN VALMAGE?

Jag har i alla frågat mig det ett X antal gånger.

Alltså. Det här är riktigt svårt.
Det beror ju helt på egentligen.
Får hon ta med sig mat?
Internet?
Någon att hångla med tills läpparna är helt svullna, tungan avdomnad och tills hon inte känner matsmaken när hon äter sen?

Och om jag säger såhär då
Hon får ta med sig mat!
Hon får ta med sig internet!
Och hon får VERKLIGEN ta med sig nån pojke att hångla sönder med!

Skulle hon överleva?
kanske i nått dygn. eller två.

Men herregud. Nu kan jag verkligen tänka mig Eva i en valmage!!!! HAHA



tyvärr är det en haj. jag hittade ingen val :(

Just nu diskuterar jag och Eva på msn att vi är ganska lika och att Eva aldrig varit så nära på att kissa på sig som när Knut hoppade på hennes kissblåsa förrut. JAG FÖRSTÅR KÄNSLAN!!!
Och att lax är godast med sås.
Eller hur EVA!!?

OCH BARA SÅ DU VET: DU SKULLE NOG KUNNA ÖVERLEVA I EN VALMAGE!
TA MED DIG MIG och så nån du kan hångla med! OCH EN RUND SÄNG!!
KLOCKRENT

OCh förresten: EVA KOMMER ALDRIG, NEVER, NIEMALS FLYTTA HEM IGEN!!!!!
Flyttar hon till valmagen - stannar hon i valmagen!


TAGG


ÅHHH JAG KÄNNER MIG SÅ HIMLA OFRÄSCH!!!! OCH DET ÄR DÄRFÖR ATT JAG ÄR SJUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag blir aldrig sjuk *peppar peppar ta i trä*
BAJSFiokjufn ds9aoklaskjhfbndfvmpfäkid7Y9829E4876FGTRHNUEIFJKDSNC åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhH

Ska iallafall käka lite allergitabletter nu så jag kan vara hos kusinen och äta korv med bröd. Har längtat hela dan. He. he. he. Jag gillar korv sååå mycket.

JAG ÄR INTE BARA SJUK.
JAG ÄR TRÅKIG OCKSÅ

NU ÅKER JAG
HEJDÅÅÅÅÅÅÅ

VILA I FRID

MW ♥


SÖRSJÖN 10 FEBRUARI 2009


DET STOD ATT DU VAR SNYGG MEN DU ÄR FUL - JAG HAR BLIVIT LURAD


photoby:me

Getingen/humlan/biet/flugan/myggan/ELLERVADFANDETNUÄR är riktigt äcklig.

Förresten så vill jag bara tala om att jag fick VG, nästannästan MVG på min tyskaredovisning. (tack till wäjsmän <3)

JAG ÄR SÅ HEE-EET SÅ HET - KAN INGEN SVALKA MIG. /björnrosenström

Det går en stöt genom hela min kropp,
du och jag på en strand och i mitt blodomlopp
går allt med dubbel fart, jag ska få känna dig snart
och allting känns så jävla... Underbaart!



Ska snart åka in till stan och träffa Felicia och Jocke! :D
PUSS


HUR SKA MAN ÄLSKA NÅN SOM HAR ÄLSKAT NÅN FÖRRUT? /melissahorn


nu säger vi hejdå till äckelpäckel vinter och mörka kvällar och säger hej till våren. sommaren. försommarn, sensommarn ljusa kvällar och picknickar. och lite Winnerbäck. och skärgårn. och shorts och linne och halvars. ååååååååååhhhh. och massor kalla ölar med mycket skum. (vad heter öl i plural?) (blev rättad: och massor kall öl. haha. "snillet")

HOPE FOR HAITI



Skicka ett sms till 72950.

10KATASTROF (10 kr)
KATASTROF (50 kr)
HAITI200 (200 kr)




DU, JAG OCH HITLER

Vilken dag råååååå.
(längtar till friskis imorgon - bästa station förfan)
 
Har varit i skolan i 12 timmar. Helt sickt.
Och sådär på kvällen blir ju alla helt aströtta och garvar åt ingenting.
Så attehh aaa.. det var roligt. Vi hade öppet hus alltså.

bästa: ♥


<3



Jag tänker på dig hjärtat.
Du är bäst

NYTT

Idag köpte jag en ny penna, en orange sånhär:





Och så tog Sara och jag en fika på espressohouse. Helt klart värda det efter att ha kämpat med Matte B i 90 minuter ^^


DET-LIKSOM-SKRIKER-I-MIG

.





ger


dig





en

kram.

SKIV


kommer nog avlida ikväll. Skiv är riktigt kämpigt
armmuskler here i come!!! (snart jävlar kan jag slå ner dig erik ;))

Ska till skolan snart.
laddar för ett möte. basgrupp. engelska föreläsning och tyska.
åhhh shit. om jag inte dör i skolan så dör jag nog när jag tränar ikväll.

EN/GÅNG/ÄR/INGEN/GÅNG TVÅ/ÄR/LIKA/MED/NOLL

Björn Rosenström – En Gång Är Ingen Gång

JOHAN FALK

Kommer knappt ihåg vad jag har gjort idag.
Tränat har jag i alla fall. Trodde jag skulle dö (som vanligt alltså)

Igårkväll var jag hos Erik med Sara. Haha. Vi spelade in musikvideor ;D
barbie och ken. HAhaha. ja.
Och så lekte vi poliser. Riktigt seriöst var det ett tag. Typ fem sekunder

Imorgon är det måndag = skola + läxor + träning (<3)


M. JAG SAKNAR EN WEBCAM


Passar på att ta nåra bilder när bff stod i duschen. hahah. Har inpackning i håret. Ska snart fixa naglarna och sen ta en ansiktsmask. Eftersom vi inte gjorde nått av de igår. HEhehehe.
Förresten så tränade vi inte imorse.

Jag lovade att smsa min mormor och skriva om vi var och tränade
kl. 09:30 smsar jag och skriver: Jag är vaken. Men för slö för att åka ner och träna
Mormor svarar: Jag är inte förvånad. Älskar dig.

Jag har en sån förstående mormor jag.

AE-VI-KÖR-PÅ-BAH



ganska crazy efter några color å så. Vi har bara gjort sånadär saker som man brukar göra när man umgås med en jäkla bra vän
typ
a
tex: Skrikit till Rosenström
Gjort videobloggar
Skrikit till metalica.
VARIT JÄVLIT SURA OCH SKAKAT AV ARG-HET
ätit massa glass
lagat pyttipanna med vändstekta ägg.
tjatat lite på varandra
och sånt där. ni vet.

tjejsnack också. ganska mycket. 
BFF ♥

Imorgon ska vi träna kl 11. HAHAHAHAH DÖR

GLASS MED OBOY OCH RÖDA SLINGOR



Vi äter glass och dricker fanta/cola. Snart ska vi göra inpackning i håret och dra på oss en ansiktsmask. Vi la i lite röda slingor i mitt hår förrut och orangea i Emelies. Men jag fick en lila slinga. Men det blev apsnyggt iallafall. '

NU ÄR JAG RIKTIGT ARG
SKRIKER OCH HAHAHAH. AE FYFAN

GILLAR-BILDEN


photoby: Emelie

Någon Gång Måste Du Bli Själv

Du är inte så fin - men det är nått med dig.
Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag tillslut.

Det är så logiskt alla fattar. Utom du.

2009!!!!

Det här har jag kämpat med hela dan.
Det jag gillar mest med filmen är att den slutar så roligt.
Låten tar slut mitt i. Och ja. jhahhahahaha. jag tyckar att det är asroligt



En text eller liknande. Kommer kanske upp.
Kanske inte.

SHITHISHITSHIT

ÅHHH JAG TRÄNADE I 75 MINUTER. STATION MEDEL. JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ. JAG HADE BLODSMAK I MUNNEN OCH JAG ANDADES SÅ SNABBT ATT FOLK MÅSTE HA TROTT ATT JAG ALDRIG HADE ANDATS INNAN. VILLE BARA LÄGGA MIG NER OCH DÖ ETT TAG.

MEN JAG KLARADE MIG!!!!!!!!!!!!


*applåder* *jubel* *busvisslingar* WOIHHHHHHHHHHHHHHHHHOOO

AMMEH JAG BEHÖVER INTE DET. DE LÖSER SIG. LOVAR

Jag skrev nyss ett inlägg om att jag jag ångrar att jag köpte en cykel utan växlar men att jag har en ny cykel nu MED växlar. Sen skrev jag att jag ångrade att jag inte köpte en dator med inbyggd webcam.
Sen råkade jag klicka på tillbaka knappen och då raderades allt. Och nu orkar jag inte skriva om det. Aso. Åhhhhh. Vad typiskt.



Det svåraste ord att säga är: typiskt.
Det är svårt att stava också.


HAR ONT

Var i skolan i 30 minuter. Åkte hem. Ledig resten av dan. Ledig imorgon.

Hade tydligen lovat mamma att baka en kladdkaka också. Jag har ont i hela kroppen. Ska träffa Angelica och Emma vid fyra eller runt där nångång. Och sen ska jag träna med Julia kl 19 - 20:15.


Aaaaa..a.a.a..
Nu ska jag fixa spotify här på mammas dator och sen ska jag bort till köket för att visa mina kunskaper. Ioförsig är ingen hemma. Åhh. Allt blev helt plötsligt bara så meningslöst. Varför ska jag göra nått bra när ändå ingen ser på?

HAR.ONT.I.HUVUDET.VAD.VILL.DU.MIG.?

Jag känner ingenting.

Eller jo.
typ såhär: HGAUIJSAÖLDIASJUDIYfe387r8u230498y3edshslakjfsadsnbdsksadkuadsmdsahipöadHajuhsluASHL

Obeskrivligt. Alltså.


Är så trött.
på allt. 


Eller jag kanske bara är trött för att jag har varit barnvakt i tre timmar till mina småsystrar. Dom tar på krafterna. Väldigt väldigt mycket.
Eller så är jag trött för att jag vet att jag måste sitta uppe halva natten för att läsa tyskan.
Eller så är jag trött för att jag inte somnar förns 2 om nätterna och måste gå upp kl 7. Kanske därför.
Fast.. vad vet jag egentligen?

BARNVÄÄKTARNA

Sitter i soffan med mina småsystrar, kollar på Lilla prinsessan! ;)
Vi har precis ritat klart och den minsta busungen har färg i hela ansiktet. Snart ska vi fixa iordning lite lax :-D

Nu måste jag ge bebisen lite uppmärksamhet!
CIAO

VÄNTAR PÅ ATT SARA SKA SMSA SÅ VI KAN ÅKA OCH BLI BRUNA

Gå in i inkorgen. Bläddra neråt 5 ggr. Gör så efter varje fråga. Det kan bli roligt.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Sover hon?

Vad gillar folk bäst hos dig?
Haha. Men ska du byta? 

Vilken raggningsreplik faller du för?
fisk.

Vad var det första du sa imorse?
asså fyfan, dom hitta en larv i våran mat :S spyr typ ärligt!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Om du fortfarande sover så blir jag sur. Jag har jävla matte!

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Godmorgon poodie :D

Vad säger du under förspel?

Sex is good. Sex is fine. Doggy style or 69. Just for fun or getting paid. Everyone love getting laid! I'm horny, I'm from Sweden. I like to do it hela tiden. ;)

Och efteråt?
okej, hehe

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Okej kan jag ringa?

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
åh. vad dom babblar ;)

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Spara till nått viktigt istället. Puss


Roliga sms jag får vaaa

-I-LOVE-MY-SELFE-

Kl 12:00 - 15:00 = jobbat med engelska. (en rast på 15 minuter också. men ändå!!!)
Har pyttepyttelite kvar. Är stolt över mig själv att jag tog tag i den där tråkiga uppgiften.  

har lite tyska att läsa sen också. Men det blir till kvällern. (ändå inget bra att se på tvn?)

Kl. 16:00 = sola med Sara.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Angelica och Emma. För det var länge sen. Väldigt länge sen.

Snart börjar matte B och jag är döpepp!


MEN A. HEJDÅ RÅ

Jag bråkar hellre med dig, än älskar någon annan.

8 JULI(A) 2010


VAAAAAAAAAAD KAN FINNAS DÄR I???????



Alltså. Åhhh, vad jag är glad! :D ♥


JAG-ÄLSKAR-DIG



Efter dom där korten bröt hon ihop. Och sen somnade hon. Plutten ♥


ska nog hämta ut Lars Winnerbäck biljetterna idag med JAMP. :-D


Döseg i hela kroppen idag, kom inte upp imorse typ. Kom försent till mötet jag hade imorse och är fortfarande asseg och orkar ingenting. (Skulle orka att åka till Media Markt el.dyl. och köpa en mobil till mig. Men något annat orkar jag nog inte)

A. Men tjarå. Och ha ett bra liv.

VILLE BARA SÄGA GRATTIS TILL BFF SOM FYLLER 17 IDAG!!!! ♥


Bild sen i somras! :)

ÖNSKAR DIG EN SUPERBRA DAG GUMMAN. LOVE UUUUUUUUUUU ♥

KLAPPAT Å KLART

det är fortfarande jobbigt. väldigt jobbigt.
men jag skulle bara tala om att jag har beställt Lars Winnerbäck biljetter nu!!!!! YESYESYESYEYEYYEYSYYES





Snart tillbaka!

rast

Det är lite halvjobbigt just nu.
Kommer igen om ett par dar.

BUHUU :(

En av mina lillebrorsor har:
1.20 säng. (MIN GAMLA!!!!!!!! gjorde döont i hjärtat att ge bort den...)
Platt-tv
och har precis köpt/fått en ny mobil.

Jag har:
90 säng.
Tjock-tv
En skitmobil. (egentligen inte. har inte ens haft den i 1 år. men det ser ut som att ja haft den i 10)

Jag har bestämt att jag inte vill ha någon mer dator.
Jag vill ha en ny mobil.

Jepp


KÄTTSÄTTERBACKEN MED SARA



HEEELT CRAZY ÄR JAG

JAG HAR DET DÄR .. LILLA EXTRA ;)


Annars då?
Fint besök här. Madde med familj. Madde gick hem. Jag spelade plump med mamma, pappa, Lena och Johan. Jag vann med flest plump. hehe.

Har tillgång till BFF:s systemkamera = tusentals foton på mig. <3 egenkär (eller vad heter det?). behöver minsann ingen pojkvän här inte. ;) (kommer ju spricka av kärlek sånnafall. hah)

letar hångelkompis.
hör av dig fall du är frivillig.

WOHO

Är hemma hos Sara. Ligger på hennes golv. Sara är på toa. Snart ska vi ut och leka i snön. :D
Sen ska vi nog dricka varmchoklad. Det blir vi värda. :)

ALLTID VI, MIN BÄSTA VÄN


Älskar tjejen. Älskar bilden. Älskar tavlan.

NÄR MAN STÄDAR

..kan man hitta sina dagböcker från 2005. haha




HAHA FYFAN ANGELICA. KOMMER DU IHÅG DET HÄR??? XD




Varför skrev jag köttEbullar? OCH HUR FAN KUNDE JAG TRYCKA I MIG 18 STYCKNA??? HAHA


VARFÖR?
jag hade fått löss. haha

VAR HAR DU KÖPT DIN TRÖJA?

VILKEN DAG!!!

Först vaknade jag inte när jag skulle..
Sen åt jag mat.
Sen försökte jag få upp min 1.20 säng till rummet längst upp. helt omöjligt. blev ledsen.
Sen kom mamma hem.
Sen åkte jag och pappa till Jysk.
Sen åkte vi till SOVA
Sen åkte vi till Sängjätten
Sen åkte vi till MIO
Sen åkte vi till MEDIA MARKT (<3)
Sen åkte vi hem.
(Vi letade efter en asatjock 1.20 madrass till mig. hittade en. köpte den inte. ska till IKEA pckså. mmhmhm puss)
Ville ändå byta rum.
Övertalade (ganska svårt) mig själv om att jag skulle kunna överleva med en 90 säng några dar.
Övertalade (inte så asasvårt) pappa om att jag skulle ta Felix (lillebror) säng och han min så vi kunde byta rum
Pappa gick med på det.
Sen bytte vi rum.
Det tog ASALÅNG tid.
Sen kom Emelie efter typ 3 timmar. (TYP!!!)
Vi drack varm choklad med grädde. <3 
Vi städade mitt smink.
Vi städade mina kläder.
Vi städade.
Och pratade.
Sen åkte hon hem.
Jag gjorde kvällsmackor. (runda mackor med smör och gurka + örtsalt)
Blev irriterad för ALLA killar skrev massa siffor på fejjan. (jag å emelie e ju bäst så vi kom på va de va tillslut!)

Och nu..
joo..
tänker på att jag ska sova i en 90 säng inatt.

kommer rulla av. haha


EMELIE OCH JAG. aso bäst elle vad??


glad Linnéa hittar en burk med socker i garderoben. Klockrent bevis på att jag är sockerberoende. hehe (bästa tröjan också. <3)


KANSKE

Jag


hålller








att





...



.
....
.
.
..
...


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHÖH


av


M
E
N
S
V
Ä
R
K




.



....

ps. har inte fått nån ny dator. ÄN.
ps2. ska byta rum imorgon.

kanske ska äta tacos ikväll. eller spaghetti å kött(NEHE!!!)färsh.
blir nog ingen fala-FEL. :(

aee


:(



175:- kvar på kontot.
HÄRLIGA TIDER

FÖRÄNDRING

Iställer för att sönderdeppa kärleken så här på kvällen typ: ÅÅÅÅÅÅHH. JAG ÄR SÅ KÄR!! JAG MÅSTE HA HAN . osvosv. (jag är ju inte kär ens. hahahaha.döööör)
så deppar jag SÖNDER för att det inte är sommar än. (och att det inte är några träningspass på friskis på HELA veckan)(OCH för att jag inte har bokat en endaste utomlandsresa iår...)

ÅHH VAD JAG DEPPPAR


BU-HUUU :'(




ska nog köpa den här datorn .. snart...
fall jag får det för pappa det vill säga.. (SNÄLLA. JAG BEEEEEEEEEEEEEER!!!!!)


Apple MacBook MC207S/A.
9 990:- på elgigääänten.

aso. jag är kääär.


i datorn alltså.

haha


haHAHAHAHHJAHAHA
D
ÖÖÖÖÖRÖR
R
R
R
R

HAHAHAHAH

ne. förlåt. SKÄRPNING.

ÄNNU GLADARE LINNÉA


Fick precis glass med jordgubbar och blåbär av Emelies UNDERBARA MAMMA!!! :D ASO DET ÄR SVINAGOTT JAG LER ASA MYCKET

GLAD LINNÉA


..... OCH SNYGG LINNÉA

Funderar på om jag ska köpa mig en mac-dator. Schnygga som fan, och Emelie säger dessutom att dom är riktigt bra också ;D (plus att de finns webcam också, så man kan ta så där snygga foton som jag precis har gjort. Se ovan)

Har spontanköpt massa skitsaker på stan & maxi idag! Första gången jag vergkligen på riktigt spontanhandlar. tror jag.

Jag är så bra.


Och angående inlägget nedan där jag skrev att jag ville ha öl, MAMMA(!) jag GILLAR öl (asamkt). JAG KOMMER BLI ALKOHOLIST. OMMMMMMMMGG.

Ska äta lax snart. jag längtar <3

KLOCKRENT # 2




Spelningslistan + en båt (eller en filt/picknick) + sommar + sol + bra vänner + en kall öl = U N D E R B A R T

KALL

Är så himla sugen på en kall öl.
Men mycket skum.


JAG ÄR KUNG IDAG. OCH imorgon


KLOCKRENT


oavstående (hö?) ord är en LÄNKLÄNKLÄÄÄNK.


godnatt!!!!

SOMMAREN 010

(a, jag kommer nog säga 010. inte 10. mesigt)

FÖR ER SOM LÄNGTAR NÅGOT OTROLIGT MYCKET TILL SOMMAREN SÅ SÄGER JAG BARA: VARSEGODA! (spotifylänk. ni med spotify: congratijuläjsens, ni kan klappa er på magen. ni utan spotify: ...........)


TYRISLÖT SOMMAREN 09.

2010 01 01

Tänkte göra en årsresumé av 2009 (förvånande) med text OCH BILDER.
och så funkar det inte att klicka sig in på bilderna. så JÄLVA typiskt.

jag hade ett förskräckligt bra nyår iallafall.

men nu är jag lite halv sur.
heheheheh
har nagellack på benet också.

RSS 2.0