HTC <3

är hos jullan och kollar på ensam mamma söker
har hittat en ny mobil som jag ska... köpa... tror jag


/elgiganten



HEJDÅ

en parentes

(fixade texten för Emelies skull. hej hopp)

söndag

vaknade 20 över 12, sen kom jag på att JUSTÄ, vrid tillbaka klockfan ett varv och JAHA, hade vist bara sovit till 20 över 11. Erik kom typ tio minuter senare.. är det det man kallar främmande besök?? om man nu kallar något sånt? aja. han fick iallafall lite frulle i sig och sen drog han. ska snart till julia, ÄVEN att jag är sjuk och även att hon också är sjuk. Ska till LIDL (<3) och köpa vit choklad.. sen pomme å aa.. sen ska vi kolla på Sally. ikväll ENSAM MAMMA SÖKER OCH BECK §§§§§§§§§§§§§§§§§



nej plutte emelie, tänker inte göra texten större <3

jkfhvkd

nu kommer de väl vara såhär: linnéa.. kan du inte göra din textstil lite större? jag ser typ inte
okej men SYND för det tänker jag INTE göra.

hoppas ni kunde läsa det där så jag slipper nån sån kommentar.
GODNATT alla fula

Världens finaste begravning ♥

Vet inte vad jag ska säga. Begravningen igår var den finaste jag någonsin varit på. Marias pappa Peter läste en text som Maria hade skrivit till sin förra häst Sluggo, så himla fint skrivet och så JÄVLA starkt att läsa den.
Hon avslutade sin text med "Vi kommer ses i himlen sen. Hoppas du väntar på mig". Det kan jag lova att han gjorde.
Och hörde du hur fint kören sjöng? Såg du hur många som var där? Såg du alla som grät? Såg du hur ledsna alla var? Såg du? Hörde du?

VILL BARA ATT DU SKA KOMMA TILLBAKA.

Jag kan inte förstå att det här är sant. Först har jag gått och väntat på den här jävla begravningen i veckor och när jag väl sitter där så vill jag bara ut, ut, UT. FAN. Vill ju inte att det här helvetet ska vara sant. HElvetes jävla fan. Det här får ju inte vara sant. FAN.

Jag finner inga ord. Jag har suttit med det här inlägget i 50 minuter nu.

Ta hand om din farfar nu Maria som kom till dig i torsdags.
Vi syns i Nangiala.


Anna S har tagit bilderna.

Låtarna som sjöngs och spelades: MH





Gud tog fel människa. helt jävla fel. MARIA HELLGREN, föralltid i mitt hjärta. Du är bäst


Begravning

Idag är det begravning.

Föralltid i mitt hjärta, Maria Hellgren

öldkfjhghjkl

Det bara kryper i hela kroppen, typ som att jag inte har någon kraft kvar men ändå bara vill slåss.. TYP. men pallar inte mera nu fmjkdsljhgfdskjhgfdkjbngd hbudso. har några jävliga veckor just nu och fan naturporvet gick så jävla jävla dåligt igår, hade pluggat som FAN och sen så kommer de ba massa jävla saker som jag inte ens läst om. plus att dyslexin slog till ett tag.. läste diabets fem ggr typ innan jag fatta att det stod cancer. GAH.. jag är typ en hypokondiker. (sara med)

aja..........tiden har gått jävligt långsamt idag och faannnnnn imorgon åker jag hemifrån halv åtta, kommer hem vid elva PÅ KVÄLLEN. skolan 8-16, träna 16.30-17.30 + duscha å allt (klar vid typ 18 eller så), äta på stan (PAUS<3) med Sara och sen bio (himlen är oskyldigt blå) kl 21.. som håller på i typ 1½-2 h? EllRE?R? jG AVENNEj dampppppp. jag har nog nån störning på riktigt fan


ni som har följt min blogg länge vet ju att jag har pratat om att jag måste göra en förändring (HAHAHA var tvungen att skriva sådär töntigt). men iaf, vad gjorde jag i typ... torsdag kanske(?)... fick nått ryck iallafall (inte så ovanligt) och tog en sax med typ lim på (var skitseg att klippa med) och klippte av fan typ 10 cm av håret.. blev säkert mer för först tog jag bara det slitna.. sen blev det ojämnt så var tvungen att klippa tills de blev rakt.. har TYP till axlarna nu.. eller okej.. lite längre med hade iallafall till tuttarna förut.. MKEN AJA. jfesiofjdskuoioln nmkjm gjv sdhifs å¨fsdhgydj (saraA och mitt språk:))

fyfan vad arg jag hade blivit fall all text försvann nu (även om de kanske hade varit bäst hehehehehe)

ps. jag har inte varit tillsammans med någon på typ 2 år... .haha :(:(:( ds.

INGEN BILD
(som ni kanske ser.. eller??)

BAJS

Klockan är typ 20 över sju och det är fort...

dsc01600 (MMS)

Klockan är typ 20 över sju och det är fortfarande mörkt, det är is på marken, frost på bilarna, månen är tillomed kvar och det syns när jag andas ut. GODMORGON.


FAN

SNÄLLA... FAN. KOM TILLBAKA... JAG SAKNAR DIG.
vill inte att det ska vara sant

begravningen är om 4 dagar. helt sjukt. snälla...
hur kunde det bli såhär?



Maria, min finaste ängel. FAN vad jag saknar dig.
Glömmer aldrig.


Love


måndag

Jag kom hem nu. Det här är inte normalt. Vad vill man göra? SOVA.
Vad ska jag göra? Plugga

Kan ha varit världshistoriens värsta sämsta måndag?

ord jag använt mkt idag: jag vet inte. fan. fitta

mysig söndagskväll

sitter i soffan hemma hos Sara och kollar på beck.. eller aa, har datorn i vägen för är så jävla rädd. hahaha.. har ätit jättegod pizza och kex&ost blir det nya godiset haha, så himla gött.
ae ni, snart måste ju fan jag och anna sova iallafall, börjar 11 imorgon! TJOLAHOPP TJOLAHEJ.
ps. sånt här borde man ju göra varje söndag med sina favoriter. men har iof ganska mycket pojkväns-sug. men aja......... ds.

10-10-24


Ciccin kom hit vid halv tre och sen dess har vi försökt plugga in allt som har med organismer att göra... Går inte så asbra. har glott lite på kläder, druckit världens kopp med varm choklad och grädde och aa som ni ser så har jag fortfarande inte bytt lakan och sånt där, men aja. Vi ska snart åka till Sara där Anna är iallafall och äta lite pizza och sen ska vi leka typ 30+are med ost och kex och sånnasaker. GÖTT.
men nej, nu måste vi börja röra oss lite, ÄNTLIGEN. har väntat hela dan, har gått så otroligt jävla segt haha..
vi hörs kanske senare, eller kanske inte iof, ska ju sova kvar där och aa, måste ju vara social.. plus att det är EMS och BECK IKVÄLL!!!!!!! TJOHOOO:D:D:D:D: fan blev asglad nu när jag kom på det:D:D YEEESSSSS

HEJDÅ MINA 350000 miljoner läsare. PUSSSSDFFSM:DS:D:D:D:D:

5 km

Jag drömde inatt jag att jag sprang 5 km, utan stopp. alltså sprang, inte joggade, inte powerwalkade, SPRANG. snabbt. 5 km. vilken grej. imorse när jag vaknade (typ halv ett. (hade satt alarm så jag inte skulle sova till tre haha...)) så tänkte jag att det är nog bäst att jag går ut å testar fall jag klarar det nu med.
Men sen såg jag att lillebror hade chips................

Vad gör man egentligen?

Va?

Kör lite bilrace med killarna ;) haha. Sna...

dsc01593 (MMS)

Kör lite bilrace med killarna ;) haha. Snart fifa!


mnfdlsjflsdjflodsf

Okej.. det är lugnt.. ni behöver inte kommentera.

Köpte massor (kändes det som) saker på stan, sen kommer jag hem och visar allt och blir lite förvånad över att de inte var mer.. haha. ett armband måste jag lämna tillbaka dessutom, helt fel tillverkat.. haha.. sen köpte jag typ pannband eller a nivet, ett svart. en spets-typ-mag-tröja, en bok, en liten penna haha (älskar att köpa pennor) och fika såklart... och lepsyl, mineralfondation och något mer.. aa just det, en vit BH.

nu ska jag iväg, HEJS

ändringar

Kom bara på en grej, vi måste nog byta höst-månaderna. eller aa alla månader

nu är det ju (för er som inte har kollen)
vinter- december, januari, februari.
vår- mars, april, maj
sommar- juni, juli, augusti
höst- september, oktober, november

det borde vara
vinter- oktober, november, december, januari, februari, mars, april
vår- maj
sommar- juni, juli
höst- august, september

(det här är tidsinställt, måste ju testa hur det fungerar. är förhoppningsvis på stan nu och antingen fikar (även att jag inte är sugen) eller så har jag MASSOR påsar runt handlederna! HOPPAS!)


Årets första snö som inte var kvar så länge.. TACK


firades med tomtebloss iallafall, frös asmkt när jag gick ut i foppaskor vid sju på morgonen, men a, ska de firas så ska de firas.  men ändå inte helt okej att snön kom nu, först hade vi aslång vinter (typ enda in i april) sen kom våren i typ två veckor sen var det sommar (och då jobbade jag så hann inte ens njuta) och sen kom hösten i augusti och nu är det snö i oktober. MEN OKEJ, DET ÄR LUGNT...................

har varit uppe sen nio idag och Sara kommer hit vid 11 och sen ska vi till stan (gratis spårvagn idag ju hahah), ne men vi hade väl kanske åkt även om det inte var det..... kanske.. haha ne men fan. ska kolla på skor och massor saker och kommer väl som vanligt inte hitta ett jävla skit. men fika finns de väl iaf, men är inte ens sugen på det... hallå??? vem ringer ambulansen??

HALLOWEENKALAS

allt har lugnat ner sig, jag har skrivit sex styckna prov den här veckan. nästa vecka har jag ett prov på tisdagen och jag ska plugga gärnet hela helgen! det är ett jävlit stort prov i naturen på organismerblocket och det är rätt roligt men ändå jävlit mkt saker som är svåra. men de ska gå bra. min lärare tkr om mig så mycket också, han tkr jag ska satsa på MVG tillomed! helt sjukt.
Veckan började så jävla dåligt, åt ingenting, förmkt plugg, förmkt tänka på maria och på begravningen och igår fick jag reda på att två av mina lärare tkr att jag borde satsa på MVG i deras ämnen! = JAG KAN NÅGONTING! Så skönt!

ser nu också att blogg.se (<3) har skaffat in tidsinställda inlägg, så braaaaaaa! tänkte ställa in ett till min födelsedag, men sen kom jag på att jag verkligen inte vill det haha... men aja, får väl använda det nångång.
Nu är klockan tre och om en halvtimme ska jag vara hos Anna och hjälpa till på hennes lillebrors kalas haha. jag och sara hjälper till förståss... . känner lite Eva&adam-feeling, typ, SJUNG KÖP VARM KORV!! VEM VILL HA SAFT? *häller över hela bordet* EHHH HUR LÅTER KOSSORNA?????
MEN nej, nu måste jag leta fram vita kläder och ficklampa! HALLOWEENKALAS!

puss och kjram skumbanan


alltså JÄVLIT snygga skor. från skopunkten, 349 kronor. /bilden är lånad av angelica blick

torsdag

Saknar. Pluggar. Gråter. Pluggar. Pluggar. Pluggar. Pluggar. Pluggar. Gråter. Pluggar. Pluggar. Pluggar. Saknar.
Är det enda jag gör.

Jag hinner inte ens sakna tillräckligt. Är vi beredda på ett utbrott snart igen eller?

rubrik

Idag fick vi reda på hur vi ska redovisa steg 3 i tyskan.. prata muntligt om sin fritid.
vad gör man om man inte har någon fritid då?

Säger som Sara
gråt- och stressattacker är vardag numera!


MARDRÖMSVECKAN

Tisdag- regionsanalys i äckelgeografin.
lämna in geografin (ÄNTLIGEN!)
bokanalys på fuckingjävlaengelska (men får förhoppningsvis byta till torsdag BARA FÖR ATT JAG HAR SKOLFOTO samma tid. de va ju jävlit kul)

Onsdag- MatteC delstegstest 1&2 (sara säger: du frågar ju jättemkt om matten, du kommer nog klara dig bäst. jag svarar: jag frågar ju för att jag inte fattar nått.....)
engelska-grammatik prov
tyska skriftlig redovisning

Torsdag- analysera engelskaboken?

Fredag- Geografi prov... det här känns ju kul

plus att den här veckan måste ALL NATURKUNSKAP vara klar, som tur är är jag klar med instuderingsfrågorna för ganska länge sen.. men alla andra uppgifter? baka bullar? äta vindruvor? alltså VA??? prov nästa vecka, två dar efter det börjar det nya blocket.

va? har jag sagt att jag längtat till skolan? HAHAHAHAHAH

okej men alla kunskapare, DET HÄR KLARAR VI!
extra pepp till SaraA som tamefan går naturlinjen, JAG BEUNDRAR DIG.

vet ni att jag är så jävla trött och helt slut så att jag somnade ett tag på golvet när jag skulle stänga av tvn (nej, jag har ingen jävla fjärrkontroll till min 18hundratals-TV). Är det normalt eller?
Nu? geografiäckelbajs
Sen? SOVA FÖR FAN

slog kanske rekordet i att ha mest svordomar i ett blogginlägg?
ELLER??


kort skoldag............ NOT

Jag kom hem från skolan för en halvtimme sen... Ni förstår inte hur mycket jag har den här veckan.. det är sinnessjukt. läste på en blogg: Skönt med kort skoldag!
Det har jag nog tamefan aldrig sagt......... iaf inte den här terminen. börjar 8 slutar 16.30. INTE MÄNSKLIGT.
NU? Lite plugg har jag väl allt...................................

FY FAN


Påväg till spårvagnen. Trodde jag vaknade ...

dsc01529 (MMS)

Påväg till spårvagnen. Trodde jag vaknade på första alarmet idag (06.30) men nej, såklart inte, då hade det redan ringt i en timme..... 20 över gick jag upp idag, men ändå är jag förtidig till spånkan nu. Det är ju sjukt. Ska till st:olai nu på morgonen med några för att kolla på en kista och se lite hur en begravning går till. Nu är jag framme vid spånkan.. Den kommer om åtta minuter. KUL. kul förresten att jag spillde ut en hel flaska vatten i min säng igår.. Nu fryser jag, HÖRS!


fan

blir asdåligt hela tiden med bloggHELVETET
men kollar på ensam mamma söker nu, har längtat hela veckan. äre nån 21-film sen eller? NÅN BRA????
(får säkert inte ens nått svar på den frågan heller) men a...

STRÖMMEN

HAHAHAHAHAH skulle ändra lite på bloggen med headern som ni förhoppninsvis ser och lite färger OCH HUR BLEV DE RÅ, en somrig header och bajsbrun färg på inläggsrubrikerna och aaa.. fan. anna smsade nyss om en promenad runt strömmen. KLART mAN följER MED

får fixa blogghelvetet när jag kommer hem
HÖRS

jävlit onödig dag

Hahaha fan jag orkar ingenting idag.. vaknade klockan 10 och var jättepigg vilket resulterar till en astrött linnéa typ vid den här tidpunkten... tyvärr kan jag inte sova nu för att a) jag måste läsa ut engelska-boken först b) har inte sett dagens avsnitt av ensam mamma söker och c) jag har inte ätit kvällsmat än. alltså vilket hektiskt liv jag lever i. har gjort massor matte iallafall, eller så långt jag fattade.
längtar asmkt till nästa termin och till trean- ingen matte, ingen engelska, ingen tyska, ingen naturkunskap, ingen geografi, ingen rättskunskap!
shitshithsithisthishtsihti. aaa.a.a.a. men har iaf hittat nåra lägenheter jag skulle kunna flytta till. men det är väl nästan det enda jag gjort idag.

ska nog ut och dra varvet sen (vill jag ens säga hur långt det är?)


MANNEN.MYTEN.LEGENDEN

Snygga färger då, nästan så man blir spyfä...

dsc01514 (MMS)

Snygga färger då, nästan så man blir spyfärdig. wööö får byta imorgon igen


16 oktober

Nybäddad säng, nyrakade ben! HALLELUJAH

En till tävling

jaa vafan, när jag ändå är i farten menar jag... haha

tävlar igen hos Millah och den här gången tillsammans DUNKEN . HOPPAS JAG VINNER hahah skulle va asskojj :D


Är med och tävlar



är med och tävlar hos Millah om det fina halsbandet och som finns hos http://www.phifadesign.se/

10-10-16

Jävlar vilken julig blogg jag fick!
äter chips nu, jävlit gött.

venne vad jag ska göra, skulle ju ha blivit lite galenskaper med julia men hon blev ju magsjuk:):):):):)
nee, men krya fan.

LÖRDAG

NU: powerwalk med sara!



krya jullan <3

CICCIN

23:36.... jhallååå.. jag behöver sova..............
var trött vid tio (eller egetnligen vid nioo men aaa) , sen spelade vi iallafall in massafula vidios på nmär vi sjunger och spelar lite manliga och tar kort med asfula effekter. mm.. men nu har godiset gjort sitt. sova? JA TACK
cicci vill se remember me och visst tusan ställer man upp!


den här bilden tog jag från mappen "ett urval av gamla godingar" hahahahahahahaha. hon är go hon cicci. haha. hon som tagit bilderna förresten. hon kom 4a i NT. (inte med den bilden) (men aa jag har också varit med i tidningen fakitkst, ganska många gånger, alla gånger jag fyllt år (fram till 12) och varje gång jag fått nya syskon (4) och sen kom det nån fotograf och fota mig när jag gungade på en gunga hos mormor, kul. och så har jag varit med med bolibompa-sara, nivet hon sara, supersnällasilversara! och i folkbladet (tror jag det heter) när jag köpte glass i våras. aa det var väl några av alla gånger:) typ nästan känd!)
nu blev jag trött av allt skryt.

heheheh

WHAT A FEELING

SaraA drar med sig mig och saraM på en powerwalk! (till ica hahaha)
ikväll ska ja till cicci.. idol-tittande och godisätande.. klarar mig bara med godiset faktikst... gillar inte ens idol MOHAHA

NELLY.COM


armbandet - 50 kr! skorna - 380 kr.

när kommer mamma hem?`??? vill beställa!!!!!!! shit shit shit
fri frakt dessutom!
/från nelly.com

HUGO

Lilla söta plutte-hugo!!!! 
Hugos mamma: YLVA!


2010-10-14, HENNES OCH MAU




80 kr

80 kr


99 kr


149


149






299

249

299




299

399


399







hennes&mau (länk)


vill.ha.allt


snart kommer jullan så ska vi se på sunes jul
väntar på vit choklad som lillebror kommer med hem snart!!!!! längtar längtar längtar

FIENDE

Fiende- hej linnéa, vad kul att se dig Mo-hAHAhHA HA
Jag- m hej
fiende- hur länge vill du att jag ska stanna mohahah
jag - dra dirket snälla
fiende - NEJ MO-HAHAHAHAHA. jag stannar i EN VECKA MO-HAHAHAHA
jag- dra bara..... jag orkar inte med dig
fiende- MO-HA HA HA HA
fiende- vi hörs om ett tag!

jag äter tabletter
4 timmar senare
fiende - HEEEEEEEEEEEEEEJ PÅ DIG IGEN!! MOHAHAHAHAHA
jag spyr


Bra diskussion

Vill bara tala om att MaMa skrev såhär på min jävla labb 4 amylas som jag spydde (typ) på, speciellt på diskussionen: "Korrekt beskrivning av teori kring amylas, bra diskussion"
BRA DISKUSSION??!?!?! THANK GOD!

nu ska jag plugga arslet av mig och sen ska jag ut och powerwalka med sara!!! PUSS

2010-10-12

Alltså, aa, sånna här dagar, när man slutar skolan vid fyra, kommer hem, hinner knappt äta, byter snabbt som fan om och sen åker igen och kommer inte hem förns typ åtta-halv nio på kvällarna ÄR SÅ SKÖNT! minus att man inte hinner plugga som man borde göra typ minst 5 h på eftermiddagen varje dag....

mamma ramlade av på hästen förut när vi red och det såg asäckligt ut, trodde att hon skulle bryta benen osv-osv, men har man en ascool morsa så slapp jag se sånna saker. SKÖNT

IMORGON ska jag och ciccin till MYRORNAAAA YÄH. måste be mamma lägga in pengar på mitt konto ja.. mm.. kommer nog glömma det. som med allting annat. men hade en liten föreläsning för min moster och kusin om varför man ska äta stärkelserik mat och dricka varm choklad samtidigt. dom blev asimpade.
kollar på matchen nu och ska nog läsa lite tyska, engelska och AA BARA det rå.

GODNATT



20:28

LABBEN ÄR INSKICKAD!!!!!!!!!1 FYFAN VAD SKÖNT!!!!!

nu ska jag se klart på ullared och sen ska jag göra lite matte och läsa i engelskaboken, ska sova senast 22:30 idag woohohohoho, börjar ju ÅTTA NOLL NOLL IMORGON..

10-10-11, MÅNDAG


haha här är jag i sörsjön typ i februari förra året med skolan och det ser riktigt kallt ut, men ashärligt ju. tyckte tydligen att oranget/gult/missbildat hår var riktigt snyggt då också, men kan nog nästan lova att det inte såg ut sådär utsläppt haha;)

pallar inte åka till träningen idag för mina skor är asskitiga och ska nog springa ut på en power om ett tag istället. har bara sammanfattningen kvar på labben sen ska jag inte göra ett skit. kanske matte också, men det är rätt kul. spciellet nu när cicci hjälpt mig asmkt så kan stryka så mkt på planeringen (det är typ det som är det roligaste hlhöhöhöhö)


NEE MEN fan
är assugen på att färga håret mörkt...
kan någon hindra mig eller?!

10-10-11

Är skitsugen att gå till myrorna/någon annan secondhand NU TYP. och assugen på att köpa mer skor.. mer kläder.. köpa köpa... äta paus... MMMM....

BORDE klippa av mig håret, det är så jävla schletet.... så fult :( vill ha nån förändring. N.U.


ska nog förändra mig om nån dag eller två. ska snart till skolan, ikväll köra 20-passet.


mina fina småsystrar <3 LOVE LOVE LOVE


SÖNDAG 3,5 mil!

Nu har jag gått färdigt för den här veckan och den träningsnarkoman jag alltid har velat bli (haha) håller jag på att bli (HAHAHA) ne, men aa. 3 km power med hunden blev det nyss, är skitsvettig nu för jag sprang lite också haha. känner mig som en reklamannons för svett-

sammanlagt den här veckan har jag gått 3,5 MIL! HEJAHEJA!

vad får jag som belöning om inte det allra bästa?
ENSAM MAMMA SÖKER!!!!!!!

10-10-10, 3,2 mil!

Känner mig så duktig!! ärligt haha. har gått powerwalks/snabba promenader varje dag den här veckan förutom i tisdags (då jag red), har blivit sammanlagt 3,2 mil! målet var 3 mil så det är ju ASBRA! ska nog skriva klart labben snabbt som fan nu så jag kan köra en riktig powerpromenad för idag blev det bara en lugn promenad med jullanpullan. MEN ÄNDÅ, 3,2 mil!!! nästa vecka MÅSTE jag köra nåra friskispass också, får ju inga armmuskler av att gå... haha


upd: spyr på labben... fan, varför måste vi kunna sånt? amylas, kommer nog ha jättemkt användning för det när jag blir stor :) verkligen. kör kanske en power istället. är askallt ute så måste dra på mig jättemkt kläder. drar med mig hunden (är hon hemma ens?) så kan jag tjäna nåra slantar också haha ;)


gamla gamla bilder haha, från typ januari/februari eller så
HAHAHAHAHAH såg nu att på den understa bilden ser de ut som att min tumme har gått av.... HAHA. så himla FULT vill nästan ta bort bilden men gör inte det för var ju lite roligt som sagt haha

FAAAAAAAAAAN

såg massor grupper om "jag levde 10/10/10 kl 10.10" och "NEEEEEEEEEJ jag missade 10.10 den 10/10/10" på facebook och tänkte: va?
SEN kom jag på, att de va ju den 10e idag. alltså FAN... jag hade längtat asmkt... skulle ta kort och allt och fira å sånna saker. men OKEJ. sova är ju också rätt viktigt.

ALLTID FULL

kom precis på att man inte behöver skriva orlinnea.blogg.se när man ska besöka man blogg
man kan lika gärna skriva http://linnea.e.alltid.full.nu
yepp, det var det..

nästan dåligt läskigt att vara uppe såhär sent en lördag.. blir ju helt craZzzZZYyyY. imorgon kommer jag INTE garva åt det här


SÄNGEN VA



mmmmm LÄNGTAR!
var astrött vid halv nio.. fick typ inte gå å lägga mig då för mamma tyckte att de va förtidigt.. sen så gick jag och bajsade (aaaa TJEJER bajsar också) vid 22-tiden sen dess har jag varit aspigg

S-N-Y-G-G



alltså , hallå, har jag snygga polare eller?!?!?!?!
man blir väl som man umgås va? TUR

bilder från http://entices.blogg.se (LÄNKLÄNK)/cicci/rydde/o-s-v

/MANNEn myten legendeN

ELIN


åhh min lilla plutte har blivit så stor :( MEN hon blir bara sötare och sötare.
vill ba pussa på henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄLSKAR DIG


10-10-09, det var gött

Maten var asgod, drickan var asgod, efterrätten var asgod. summering = asgott

nu somnar jag nästan.. drar på krafterna att städa och att vara uppe tidigt. IMORGON ska jag sova tills jag vaknar. SKÖNT
längtar redan till ensam mamma söker HEHEH


10-10-09, LÖRDAG

aaa surar som julia idag typ...
måste verkligen fixa iordning mig lite nu, om en timmel ska vi till grannarna för att äta haha. Har ju hört nått om Lax också.. YESYES!



dom enda låtar jag lyssnar på nu
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
Madonna – La Isla Bonita 
Aqua – Doctor Jones
alla tre är länkar till spotten, så aa TUR för er som vill klicka OCH har spotify! synd för er andra.... nee, y(ou)t(ube) är ju typ ute snart så aa... STACKARS


10-10-09

Igår när jag skulle slänga mig i sängen så slängde jag mig lite förmkt åt vänster och slog i betongväggen JÄVLIT hårt.. ville börja tjuta men som den kvinna jag är så gjorde jag inte det... Har västa bulan idag iallafall
Har varit uppe och stojjat sen typ 20 över 9 idag och det är städdag på gården haha, och jag har hjälp till. blir ju korv och läsk sen så de e ju gött
och förresten, förut när jag skulle flytta på äggkokarN lite så råkade jag ta på det asvarma.. mm.. har jättestort brännmärke på fingret nu:)

okej, lite överdrift med det där att jag har ett asstort brännmärke.. det har jag inte. men jag brände mig iaf. och har faktiskt värsta bulan.
man skulle kunna tro att jag varit med i ett krig





har pluttesnuttebilder att visa sen på pluttesnuttelillasyster, sitter vid mammas dator nu så kan inte lägga in dom :)))))))))))))))))))))))))))) A MEN HEJDÅ RÅ



PS. har hittat mobilen nu

22:48

OKEJ men de va ju kul att min mobil är borta också..... har inte sett den sen jag åt... typ alltså 19:45-snåret......... alltså FANFoidashfdsoifhjd ifdpjks328392w19032y9=(¤#(

JÄVLIT ARG

har så tråkigt att jag tillomed funderar på att plugga...
mene aihad ds fan

får väl kolla på en film DÅ

10-10-08

är så lat att jag inte ens orkar gå till toaletten (typ fem m). kissar SNART på mig


10-10-08

Ondaste powerwalken jag någonsin gått tror jag..... fyfan, av 60 minuter så plågades jag jävlit mkt i 20 minuter... FYFAN. fick skitont i smalbenen ville tjuta men fick gå saktare bara och typ stanna och strechsta emellanåt, om jag hade gått med någon hade jag lätt börjat tjuta men tänkte att NAEEEEE orkar inte skämma ut mig.. men sen kände jag inte så mkt. ska gå med sara om typ en halvtimme/45 minuter så hoppas att jag inte känner nått då. :(

Allt annat förutom

plugg.
haha, jag är badat, plockat ordning i köket, lagat mat, ätit mat, ätit frukter, fixat iordning tacokryddor, vattnat blommor OSVOSVOSVO. alltså verkligen INGET plugg. inget inget inget. kollade lite på labben förut men började bara garva... 
härligt linnéa. det blir väl panikplugg på söndagkväll dårå :D YEAH! 

hahahah skrev nyss asroligt men var tvungen att ta bort det haha, blev pinsamt. men iallafall, ska snart ta en powerwalk och sen hämta pluttarna på skolan och dagis och sen ska jag träffa sara och FAKTISKT gå en powerwalk! GRYM!

nu ska jag eehh.. göra nått annat... sneglar lite mot plugget emellanåt men mår bara illa när jag ser det så ska nog lägga in filt över skiten


photo: JAG .

Ja tack!


Behöver en ny vinterjacka, har faktiskt inte köpt nån ny på typ.... 2-3 år tror jag. har ju en asbra IOF men den är mer skidjacka och om de blir så kallt som de var förra året/i år så klarar jag mig nog inte på den FAKTISKT.

har hittat en jättebra fleecetröja på stadium också för bara 199 kr som jag tror jag ska inhandla imorgon eller någon dag framöver, asbra att ha när man går promenader såhär på hösten PLUS att rida i, är ju ingen luva på va? behöver nog reflexer också.. aa. mkt jag behöver- jämt......

ska se om mamman vill ta en power efter maten.. eller innan.
HEJS

10-10-07 Ingenting

Sen jag skrev förra inlägget (för typ EXAKT en timme sen) så har jag inte gort nånting.. Ingenting.....

10-10-07

Jag tänkte förut typ: Varför skriver ingen till mig på msn?!??!?!!?!?!?!?!?!?!
sen såg jag att jag var Visa som offline
då loggade jag in

..... ingen skrev



och när ska folk lära sig att SKJORTA stavas skjorta och INTE shorta?!?!?!?


Studiedag

Tänkte först, YES EN LEDIG DAG, sen kom jag på att JUSTDET, jag går ju på kunskap. Vet dom ens vad vila är? Haha
Har i vilket fall pluggat gärnet från kl 10 till 12 typ, massor matte och instuderingsfrågor. Ska snart åka ner till stan och träffa Emelie och ikväll ska jag göra mera natur. Läste inte jag samhällslinjen?!?!

Imorgon ska jag förresten sova tills jag vaknar. Och sen ska jag hämta plutte på dagis och håller tummarna för att hon inte ska tjuta eller så. får väl muta med en glass eller så som jag brukar göra annars heheheheheheheh



Årets(?) första clementin och Powerwalk!


Har precis avnjutit årets(?) första men inte sista clementin, var skitskitgod! En naturdiet och NU är jag redo för en Powerwalk med Sarahhhh!

HÖRS!

En konstig känsla nånstans

Har en sån jävla konstig känsla nu... vågar typ inte ens skriva det här.. men






..jag längtar till skolan imorgon

har egentligen ingen aning varför för har inte så asroliga lektioner, maC, engB föreläsning, BG, WS och ty2! Vad är det som är kul med det??!?!?!? Va???

men känns så skönt att äntligen kunna stryka massor saker i loggboken och ligga i fas med allting (förutom jävla matteC), har pluggat gärnet idag på naturen! känns så skönt. plus att engelska redovisningen gick över förväntan. ÅHHH allt känns så bra. Gick relativt bra att rida idag också, red på fältet och min häst är ett matvrak (precis som jag:)) så han åt hela tiden och jag tränade mina muskler genom att dra upp hans huvud hela tiden (bra att se nått positivt va haha)

Nu ska jag nog glo på en film, vet inte hur länge sen det var jag gjorde det helt själv. Eller läsa i boken, det är ju också rätt... roligt.


photo: Jag

Önskelista


Sådärja!
Nu väntar jag på att Ullared ska ta slut så jag kan läsa min bok istället haha.

LEV VÄL OCH MYCKET


Ballerina

Har velat ha ett par enkla svarta ballerina aslänge (sanningen: sen jag läste det på Karna:s blogg för typ nåra veckor sen)
OCH nu har jag hittat ett par skitbilliga (99 kronor!) och söta på hennes&mau (vilken affärn annars? haha)
dom finns i rött och grått också! ;)

Måndagkväll

Det enda jag har gjort på typ 2½ h är att läsa halva engelskaboken typ och att äta. Bloggdesignen får vänta tills jag har tagit nya fräscha kort och det där med labben, eeh, aa, den får helt enkelt vänta. 2 dagar kvar i skolan sen HELG!!!!!!

Måndagkväll = Ullared(<3) och Svenska New York-fruar (gillar inte det så mkt men det är det som är minst läskigt kl 21 haha)


Powerwalk


30 minuter powerwalk och jag känner att NU börjar jag om (ne, inte nått med godis eller så haha aldrig, köpte ju tillomed en chokladkaka när jag ändå var förbi konsum).
Innan klockan 20 ska jag
- skriva labb 4 i NkB
- läsa ett kapitel i engelskaboken
- ha börjat göra en ny design till bloggen.
HÅLL I ER.

Nu börjar vi om!
tjolahopptjolahej

Ta hand om varandra!

edit: hahahah FAN labben var asjobbig att skriva så läser väl nåra mer kapitel i boken istället!!
sen kanske en önskelista kommer upp också, fyller ju om en månad ;)

Söndag

alltså Hallåå, segaste söndagen. vaknade vid två, åkte och köpte blommor vid fem till marias minnesstund imorgon sen gjorde jag ingenting förns kvart i åtta då jag skrev ett inlägg på bloggen och efter EMS så duschade jag aslänge och har inte längre nån djungel på benen. SKÖNT! Ska nog stänga av nu och läsa i engelskaboken och aa inte göra så mkt mer än det. Ladda mentalt inför imorgon kanske.

men ae ska nog njuta lite av mina lena ben nu a som sagt, läsa lite i engelskaboken. YEAH.

Trevlig söndag hörni!




Ta hand om varandra

Haha

Fyfan vad trött jag är idag............................. Ensam mamma söker om 15 minuter! ska kolla fall vi har nått gött hemma


Ta hand om varandra


Gubben i Lådan


hennes&mau 299 kr/st.
nu kan jag inte bestämma mig heller. Men begravningen är den 29e så har ett tag på mig att bestämma mig.

Snart kommer SaraM över hit och sen ska vi till SaraA och träffa tjejerna. För tillfället är jag skitskitäckeltråkig och vill helst bara vara hemma och tjuta och äta ben&jerrys men aaaa, får väl ta ett (eller fler) glas läsk (haha fyfan vad fränt) MEN AAAA. FAN. vi ska prata lite om marias minnesstund vi ska ha på måndag och Anna och SaraA ska nog öva lite med, kanske jag och SaraM också måste göra det eftersom vi måste hoppa in fall det skulle behövas (i n t e seriöst). men aa, säger som saraA hoppas på mycket skratt och inte så mycket tårar.

hejdå

Ta hand om varandra.

Maria Hellgren



Våran vän men nu också Våran Ängel



Ta hand om varandra

LOVE, L.

Fredagen 1 oktober

Ska snart få äta pizza. har längtat hela veckan typ

imorgon blire mys hos saraA (länklänklänk) med tjejerna!! har blivit lovad mat och efterrätt! Vad kan gå fel?????????


Jag har Världens. Bästa. Vänner.

1/10-10

OkToBeR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är Så GlAd IdAg!!!

Nu SkA jAg PlOcKa Ut Ur DiSkMaSkInEn, DeT äR KrAvEt FöR aTt JaG sKa Få Bo HäR (sKojJa)



tog aslång tid att skriva det här hejdå

RSS 2.0