HEHE FREDAG

dålig uppning härni men jag spelar snake mest hela tiden



BLÄ

Jag hatar typ nyår, valborg, midsommar osvosv typ sånna dagar man MÅSTE göra nått på....... VEM HAR BESTÄMT DET? VEM FUCKING VARE????? .... hehehehehehe.. nee. men det är så tråkigt för det blir ju aldrig som planerat. tralala.
Sara har iaf kommit hem från primark (london) nu och hon köpte med sig en ring och ett par solisar till mig. tack snälla supersilversara;)
går skitdåligt på xpert och jag å anna fattar inte när vi får spela match??? Vad går det ut på engentligen? Kunskapsligan nekade oss..... så jävla .JIFEKJUFADIFO:@2)/#(E#Y heh.


photoby: Cecilia Rydgren:)

XPERTELEVEN MED ANNA

Höhö, vi har xperteleven nu och vi fattar inte så mkt:) när får man spela match????? har haft nationella engelska och jag skrev 335 ord!!!!!! woooohohoo. trodde inte ja skulle komma över 100-sträcket. hehehehehe. nu ska vi ha natur-workshop :):): kul. askul. verkligen.

TRÖTT OCH TRÅKIGT


by: C.rydgren

JAG ÄR BÄST PÅ SNAKE!!!! <3<3<3<3 inget annat räknas. wooohohohoo:D:D:D

TRÖTT-SOM-FAN

Åhhhh, jag är så himla himla himla trött!!! lkjfabcskdclsödlskjf. har varit ute typ hela dan med Cicciii och fotat tusen mkt mer än vad vi gjorde igår haha =D för tillfället är jag barnvakt till den minsta men lillebror tar hand om henne nu.åh så skönt. för jag orkar verkligen inte hehe...


haha världens vurpa gjorde jag hahahaha. picsby: Rydgren


Elin håller på att ta på sig skorna nu och det går skiitdåligt verkligen så frågar man om det går bra så säger hon ba "aa". fast naee, plutten, nu tjuter hon snart (inte så pluttigt) och så säger hon "dumma....dumma...". nu drar hon på sig stövlarna istället haha. måste pussa på henne. tjarå


VACKRA CECILIA


picsby: mannen.myten.legenden/orhagen/jag

1 BILD


picsby: Cecilia Rydgren

åhh vi har tagit så mycket kort idag meeed och det är så himla bra väder och man är så lycklig!!!! livet leker

BILDER


picsby: Cecilia Rydgren

blev helt frälst i att skriva i luften så klickade säkert minst 40 kort på ba det. haha. fränt att vi ritade av oss själva förresten. mer bilder kommer. nångång. :)

TREVLIG SÖNDAG MED CR

fina fröker rydgren åkte precis hem och nu väntar jag otåligt på bilderna. vi tog över 300 stycken och köpte godis för 60 kr. PÅ EN SÖNDAG. men det är nästan helg ju :))


CECILIA RYDGREN

joinar mig med thé-drickande och in i helvete mycket praaaaaaat.

mannen.myten.legenden. ORHAGEN

JÄVLA FÅGELJÄVEL


tog en fika på fräcka med finaste Anna och sen köpte jag ett linne för 50 spänn på hennes&mau som inte var på rean. amazing. och en jävla äcklig skata/kråka (vet ej skillnad) satt och glodde på oss och fyfan vad vi skrek hahaha... folk måste trott vi var dumma i huvet. plus att vi hade 4 filtar på oss också för att vi självklart skulle trotsa vädret (det ser kanske underbart ut men ickeicke, kallt som fan vare haha). Nu har vi haft gäster osv och jag åt mest mat som vanligt. :)))) imorgon skulle jag ha tränat men jag har fortfaranade inte fyllt på mitt fr&sv kort och jag venne ens om ja kommer göra det igen. känns inte som det. dör typ........................................... (gjorde riktigt ont i hjärtat att skriva det där. riktigt ont. MAMMA?????????)

.-fsdmfiosdufgdsoifjms

.............................................................................................................................................

lyssnar på tomas ledin. hejdå

redan lördag.

har gjort min blogg massor bredare och headern sitter askonstigt. men orkar inte fixa det, iallfall inte nu. kanske inte imorgon heller. kanske aldrig. kanske lägger ner hela blogghelvetet. (SHIT MINA FANS SKRIKER ATT JA INTE SKA GÖRA DET NUUUU..... men får se)


nu ska ja göra 15 armhävningarn på fötterna seeeen ska ja sova. :):):):):)

lördag. söndag. måndag. tisdag = LEDIGT. ojoj vad skönt.
skola onsdag & torsdag. ledig fredag!!!! ;)
ÄLSKAR KUNSKAP <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

SOLEN SKINER GLADA MINER


1. Cicci. 2. jag & sara. 3. söp mig redlös tsm med julia (grabbhalvan 2006-glas :):):):))

skolan tralala, gjorde mindmapen och ingen matte eller idrott.
sen till halvars .... tog choklad, vit choklad & noeisettsås.... sen drog jag ;ppPPpppPp
kvällen: jullan. musikvideor. jävla mkt skratt och prat om livet.. typ.

GU VA HON E LÄCKER

Arvingarna – Gud vad hon är läcker
Thore Skogman – Tiotusen Röda Rosor
Drängarna – Kung över ängarna
Freestyle – Dover Calais
Alphaville – Forever Young
Värmlandspojkarna – Genom eld och vatten
Bo Kaspers Orkester – I Samma Bil

äsch, här är hela spelningslistan förresten;)
KLOCKRENT

UNDERBART



vaknade upp med detta stekande i ansiktet. brukar i vanliga fall somna varm och vakna skitkall, men idaaag - somnade varm vaknade ÄNNU VARMARE!!!!!! FYFAN VAD UNDERBART!!!! Behöver egentligen inte gå upp förns om en timme men måste fasen njuta lite av vädret känner ja haha :D:D igår var det snö och blask och äckligt regn och idag ÄRE SOL!!!!!! aprilväder jaaa...

lyssnar på carola och ska snart äta saltgurke-macka fall inte saltgurkan är slut dvs. förvånar mig inte om den är det........... men blir fan arg då............ VÄDRET ÄGER IALLAFALL!!!! ska till halvars med ciccin idag meeeeeeeeeeeed :D wooooooho

klockan är och den går och tick tock tack

Kl är 00:29 och jag inser att det kommer ta ett bra tag innan jag somnarrrrrrrrrrrrrr...r.r.rrrr
om ja inte gör det nu dvs.

jag somar
mina ögon
slocknar
jag ser inget nu
jag chanars när jag skriver det knsks esynd eller javenne. är ju rätt bra påtangetbordet iallfall ;) haha.

nu kollar jag .. snart. ..
kklockan är 00:31 (nu kollade jag) och vi är en dag närmare sommarlovet. .. kanske 50 dar kvar eller nått. skönt vaaa


FREDAGGGGG

haha. jag sover inte än......

men lika gla e jag för de men gladast e nog räven. tjohadelittanlej tralalalala... kan den typ inte hehe


har lagt upp massor bilder på fejjan från 9ans middag. jag tror det uppskattas. INTE hahahaha. ska snart sova:):):):):):):):)):


ASRÄDD

Tror inte jag suttit uppe såhär länge vid datorn på en vardag med skola dan efter på riktigt jävla skitlänge!! Det låter som fan utomhus typ som att nån skjuter raketer fast värre? emelie och jag trodde de va ett flygplan som krascha och sen skrev vi haha efterråt men det kanske inte är nått att skämta om. börja bli lite skrajj häär vaava. hörs i klocket/skarphagen/vilbergen/smedby ÖVERALLT. VAD HÄNDER??? några säger att det är KRIG men det tror inte ens jag på. plus att den där pipen skulle låtit för länge sen.


ok. uppning 2 sek senare: det är hageby centrum som låter....

RÖRIGT

Fick rycket och ville ba uppa bloggen lite men då glömde jag bort (hade inte ens kommit på nått) vad ja skulle skriva så jag får gå och lägga mig istället. MAJGAAAAAAAAAAADH VÄRLDEN GÅR UNDER TYP..... nwerå fkgm
har ba lite (mycket) tråkigt.... ska ja va glad eller ledsen för att mitt friskis&svettis kort gått ut nu eller?? haha. gråter av skratt kanske. är ledig imorrn men drar till skolan iallafall som den pluggis jag är HAHAA . jag är ingen pluggis och kommer nog aldrig bli det helller.. kanske om ja slår i huvet ordentligt, då kanske jag börjar äta kött också. sammanfattning: DEN DAGEN JAG BÖRJAR ÄTA KÖTT - DEN DAGEN LEVER JAG INTE MER. typ. leva livet ska man görah inte ba pluggination all day.. nejnej.. kanske voore lite bra men vill inte dö i förtid känner jag. :) rörigt inlägg. som vanligt alltså. men det är nog rätt rörigt där uppe för tillfället. och då blir det bra att röra ner allt i ett inlägg på en blogg? kanske. (kollar facebook varannan sekund för att se om nån kommenterat nått)(ibland när det inte hänt något på fb överhuvudtaget så tror jag alltid att det är nått fel på hela skiten. samma om ja inte får kommentarer här..... hahahhhaha)
jag är så jäla skön ibland. älskar mig själv och galenskaper.


picsby: LINNÉA. 2007-11-03

ROLIG FÖRELÄSNING?


Cicci & sara somnade på föreläsningen.... hahaha.. jag höll mig vaken genom att smsa... hahah..... ae........... dåligt hörni!! XD

och nuuuuu har jag lagt in massor carola i telefon och nu ska jag snart äta sen ska jag göra klart mindmapen. längtar inte. (till mindmapen alltså)(längtar som ett töntigt as till maten!!!! <3<3<3)

SKA SNART TILL SKOLAN MEN INNAN:

BEST OF CAROLA


de va ba de. hejrå

APRIL

 

Visste ni att det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen.


En människas hårstrå kan hålla för 3 kg.


Längden av penis är tummens längd gånger tre.


Lårbenet är hårt som betong.


Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.


Kvinnor blinkar två gånger mer än män.


Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.


Kvinnan har läst hela den här texten.


Mannen tittar fortfarande på sin tumme


2 BILDER BARRRRA


1. blhommmha. 2. fina fina fina lillasyster elin

jag är inne i en träningsperiod igen efter 4 veckors uppehåll, vill ba träna träna träna träna träna så fort jag får tid. men neeeherååå, då blir jag sjuk. sjuk. sjuk. äckel jävla geggamojja, SJUK. S J U K ......... jag hostar och hostar och när jag hostat upp allt slem så hostar jag upp resten av sakerna som finns i halsen. snart pluppar väl halsmandlarna upp också, skulle inte förvåna mig. men trlalala, sånt e livet fan.

kollar på simpsons nu och jag är klar med 49 energi-frågor och imorgon hoppas jag att ja kan gå till skolan och göra lite nytta.. annars då? ae måste till skolan iallafall för att hämta lite papper, matteböcker osv.

de går bra nu??!?!

21 april

idag e jag sjuk. har gjort 25 energi-frågor. tänkte göra mindmapen som ska vara klar på fredag också men insåg precis att pappret is gone och jag hittar den inte på porten. vilken osis.. får bli lite mer NK-A och kanske lite tyska och idrott.

åker förresten inte till London på lördag pga askan, får bli en annan gång:) yeppyepppp

nu ska jag på toa, hejrå

spelade in musikvideor...... kollade på dom...... sen tog ja bort dom ;ppPPPPPpppPP

kan typ inte andas för jag garvar så mkt åt mig själv hahahahahahahHAHAHAHAHahahahHAHAHAHA

HAHA

HAHAHAH JAG ÄR SÅ JÄVLA KLOCKREN XD
hahahahaha

GRATTIS TILL FÖDELSEDAGSBARNEN:


Sara och Anna!!!!!!! PUSSPUSSPUSS <3<3<3

Startade dagen med en fika med flickorna ovan och Cicci på bagarstugan, RIKTIGT MYSIGT :D:D Kände oss som gamla tanter, sjöng till Lasse Berghagen och Måns Zelmerlöw(<3). sen vare BG och sen hade jag nationella i engelska........ om ja inte får G så kommer jag undra varför..... Seeeeen var jag på intervju på Mariabacken, superfräscht fan. Kirrat sommarjobb har jag ju också gjort såklart ;) Ujujuj,... de går bra nuuuu



HA EN FIN DAG!!!!!

och grattis, igen, till SARA och ANNA!!!! :D ÄLSKAR ER.

HHOH

Hahaha... Jaaani.... så de ska va... haha

LÖRDAG

bloggtrafik i mitt hjärta eller? haha
112 besökare igår, yeahyeahhh

träffade erik F, gick promenad & trotsade vädret med glass på halvars. mycket övertalning och sen låg vi i min säng och glodde på wild kids(<3) OCH MÅNS ZELMERLÖW!!! TRODDE JAG SKULLE SVIMMA, ÄLIT!!!!!! och så körslaget såklart, älskar ju lottogragningen :)

lyssnar för tillfället på melissa horn och det är en sån speciell känsla.. känner jag... det är en bra känsla alltså.. mysigt typ.
ska träna imorrn så bäst jag lägger mig nu kanskähhh och sen är det måndag. redan. även att jag hade en extra ledig dag (fredag<3)

men just det!!! igår hade vi det jääävlit trevlig hos sara när vi firade henne och Anna som fyller 17 på monday ;))) mycket skratt och jag kan nog tänka mig att Christina är bland dom skönaste människorna som existerar!! HHAHA. men ajaaaa...

god
natt
 hörrrniii


(btw. mamma + hennes polare måste bila hem från spanien/barcelona. stackarsstackars. å jag kanske inte ens kommer till london på lördag.... men har hört att flygen börjar flyga igen senast på torsdag? Meeen.. man vet ju aldrig)


MER BESÖKARE

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=orlinnea

tralalalalaa

mamma packade.... tog hårsprayet... sen drog hon.. ;pppPPppPPPP

Vad kan de va tror ni? 25 grader i solen? ahhhhhh. men typ. fatta vilken sommar vi kommer få!!!!!!!!!!!!!! (fall inte den där askan från island blir meeeeeeer.....då kanske jag måste dra nånstans. kanske gå till spaninen. går det ens???)

jag lockade håret, mamma har tagit med sig det enda hårspray vi har till barcelona.......... KUL. VERKLIGEN............ va ba in i duschen å duscha ..... bfkjgnsfdlkgsl,flkdödsfl,... aja. nu har jag precis bjudit hit CICCI/RYDDE/GRENEN/OSVOSVOSV för jag har skittråkigt.
men ikväll ska vi fira ANNAAAA OCH SARA som fyller på måndag!!!:D jag har en asfin sak till poodie/nuudie/naawi/SARA. hihi:):):)

men aahaja.


fortfarande KLOCKRENT som gäller ;)))))) yesyes.

NE
MEN
vi hörs väl
antar jag
johrå
älskar min bloggg mer än allt. <33333333333333333333333333333333333333333

mannen.myten.legenden.
/orhageN

FREDAG



befinner mig i detta ögonblick hos mormor & morfar och har gjort det sen igårkväll. god mat, god frukost och det är framför allt tyst och lugnt och skönt!!! har varit väldigt effektiv sen kl 10 idag faktiskt, sov inte bort hela dagen som jag annars skulle gjort. har blivit klar med idrottsplanering för 4 veckor framåt, har gjort klart matteplaneringen för denna vecka och håller just nu på med engelska (why is it important to know English?). Det är pannkakor i skolan idag men jag ska få en jävlit god vegetarisk lasagne istället som min fina mormor håller på och gör nu.... :)):):):):):) för er som ville veta menar jag. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehe, tebax till engelskan då.

notetoself: intervju på måndag kl 15!!!!

hemma för dusch + mat

men ska snart kila till skolan igen för att ha matte.... vet inte om jag ska skratta eller gråta. men det är en sån fin dag idag och igår skulle ja inte glömma att gå till min PH kl 9 idag, men det glömde jag. jag blir inte förvånad.

nuuuuuu ska ja te skolan iaf. ´
förresten, körde stenhårt igår på passet var helt död efter och idag hade vi fys på idrotten - FY IN I HELVETE vad jobbigt det var. var döskönt med en kall dusch förruuuuuuut

majen kan dö - ät korv me brö
mannen.myten.legenden./MVH ERAN SON/ORHAGEN

ISLANDSHÄST


Fyfasen vad mysigt det var. skritt/töltning/utiskogen.
Nu: helt slut
på torsdag: träningsverk..

imorgon ska jag äntligen dra mig till friskis & svettis efter 3 veckor tillsammans med sara. citerar damen "välbehövligt för oss båda" haha.

ser fram emot framtiden

HEJ LOO BRE


Vilken lugn och jävlit skön kväll. hHppas den fortsätter såhär.

LYCKAN KOMMER LYCKAN GÅR

Har precis fått winnerbäck-biljetterna sålda!!!!!! trodde det aldrig. åhh så skönt. Nu ska vi kirra nya haha ;)

MAN LEVER BARA EN GÅNG

Jag vet inte skillnaden på humlor och bin så vi säger att det är en humla. Ah, humlan flyger iallafall på fönstret hela tiden stackarn fattar inte att ca 20 centimer till höger så finns friheten. jag har ingen lust att hjälpa honom heller, har ju annat för mig. Jag gillar vädret, det är trevligt, sitter ute på baksidan/altan till och med. helt otroligt. 12 april. vilken dag.. Vilken jävla dag. och klockan är inte ens sju. ska jag jobba effektivt idag eller ska jag njuta av livet?


njuter av livet.
det går inte i repris.

M-M-M-MMMON-DAY

Det har varit en fin morgon och jag har gråtit. Det var så skönt, för jag har inte gjort det på superlänge.

FINNER INTE ORD

Lars Winnerbäck, 100708. - Blir inget.


GICK TILL MAXI. DET VAR JOBBIGT. DROG HEM


1. kinderägg<3 2. finajulia

fick skoskav.

åkte till glan... bada lite..... drog hem... :ppPPPppPPPPPPppPPPppp


picsby:ceciliarydgren

saknar fortfaranade bilderna från när vi badade. kommer imorrn. tror jag. lovar inget


SÖNDAGKVÄLL

kollar på wallander - fotografen och längtar till långreklamen så jag kan hoppa in i duschen.

köpte apsnyggt nagellack på maxi/ingelstashopping/hennes&mau förrut. yes. hejdå


YES-TERDAY


grymma tjejer tar första doppet i Glan

SÖNDAG

är jag förvånad över att vi inte kommit iväg en? vi är segare än segast. men jag gillar det ändå

Gavin DeGraw - FOLLOW TROUGH

Oh, this is the start of something good
Don't you agree?
I, haven't felt like this in so many moons
You know what I mean
And we can build through this destruction
As we are standing on our feet

So, since you wanna be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
you to stick around
I'll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

These reeling emotions they just keep me alive
They keep me in tune
Oh, look what I‘m holding here in my fire
This is for you
Am I too obvious to preach it
You're so hypnotic on my heart

So, since you wanna be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
you to stick around
I'll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through

The words you say to me are unlike anything
That's ever been said
oh what you do to me is unlike anything
That's ever been
Am I too obvious to preach it?
You're so hypnotic on my heart

So since you wanna be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
you to stick around
I'll see you everyday

So since you wanna be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
you to stick around
I'll see you everyday
But you have to follow through
You have to follow through
You're gonna have to follow

Oh, this is the start of something good
Don't you agree?

SISTADAGEN

idag borde jag pumpa musklerna för jag har inte gjort det på 3 veckor men istället drar jag iväg på äventyr med juliaaaaa.
söndagar... m. helt ok. kanske



SATURDAY



har varit på äventyr all day. orkar ingenting nu. har nog aldrig varit så här trött. aldrig

FINT JULIA, VERKLIGEN JÄTTEFINT

julia skicka denna bild till mig precis

jättefint. verkligen supersmickrande........ hehehehaheihoi

imorgon har vi stora planer tillsammans med Cciicicicii/Rydde/grenen/osv
det är nästan att man vill lyssna på här sitter vi och har det bra men Gavin DeGraw – Follow Through är ju så jävla in i helvetes braaaahahah!!!!!!!!!

lovelovelovelovelveovleovleovevLOVE


SÅ HET SÅ HET

smider planer med jullan ujujujjjjj.

2 BILDER BA


öland09



och ibland så saknar jag dig. så mycket. vill bara krama dig och säga förlåt, förlåt, förlåt.

BEBISEN



älskar dig av hela mitt jävla hjärta

nu ska jag äta en choklad! ;)

baluten.blogg.se

grim blogg, grim design, grim kille som älskar livet. YESYESYEYPPP YEPPP.

klicka klicka klicka ;;;)))

http://baluten.blogg.se http://baluten.blogg.se  http://baluten.blogg.se http://baluten.blogg.se http://baluten.blogg.se


FREDAG I'M IN LOVE

DET ÄR CAPSLOCK DAY IDAG OCH JAG SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG (NÄSTAN GRÅTA) FALL PAPPA KOM HEM MED EN IPHONE TILL MIG (KAN GLÖMMA DET.... MEN ÄNDÅ. - JAG SKULLE VERKLIGEN BLI GLAD) (SKULLE TILLOMED LOVA ATT PLOCKA UR DISKMASKINEN MINST EN GÅNG I VECKAN UTAN ATT NÅN SKULLE BEHÖVA SÄGA TILL. DE'NI!)

SKA TRÄFFA JULIA IKV.
INGEN ÄR VÄL FÖRVÅNAD

VISST KÄNNS DE LITE SOM ATT JAG SKRIKER NÄR JAG SKRIVER DET HÄR BA FÖR DET ÄR STORA BOKSTÄVER HAHAHA. JAG SKRIKER INTE

FAST JAG GÖR TYP DET I HUVET NÄR JAG SKRIVER. MHM. JAA. HEJSVEJS


VEM VAR SVENSK EGENTLIGEN?



Vi hoppade i sängen och skrek till Främling tills alla ramlade på varandra, men sen reste vi oss ba upp och fortsatte. Tralalalalalal. Man ska icke ha fördomar. nejnejnehehej. MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG. och igår var jag både singel, lesbisk OCH upptagen och jag ville inte vara otrogen. Hhaha. ;)

Kille: Dansaaaa med mig
jag: Helst inte
killen: varför?
jag: jag dansar helst med tjejer
killen: varföööör?
jag: JAG ÄR LESBISK!!!!!

senare
sammakille: neej, stanna här ute
jag: JAG HAR POJKVÄN!!!! OCH JAG TÄNKER FAN INTE VARA OTROGEN

senare
sammakille: är du singel?
och då undrar jag om det är jag som förklarar dåligt eller om det är han som fattar riktigt jävla trögt?!
facebooksnekning osvosvosvos.. hahahaaha
MEN om man bortser från det, jädra kul faktiskt.

nu vilar jag. hejs

UJUJ VILKEN DAG

Först så sov jag till kl 12 när jag skulle varit i skolan kl 10. sen så tog jag de jävlit chill ba och åt tacopaj med mamma och hennes polare Sandraaaaa och gulliga bebisar. ShheheheheheeeeN så träffade jag ERIK furänheeeeed och vi gick 3h promenad och denna gång var det INTE jag som gnällde om trötta ben och onda fötter hahaha och sörpingbor säger tshirt lite... specellt. men ANNARS så var det jävla trevligt!!! ;) Sen träffade jag jävla fina JULLAN PULLAN och snacka lite skit och till imorgon är everything löst. BA MAN ÄR POSITIV OCH SER LÖSNINGARNA OCH INTE PROBLEMEN. YEPPYEPP. De va en vis man som sa det till mig en gång.


jullan

MANNEN.MYTEN.LEGENDEN. /orhagen

MESIGT

Låtar som jag fortfarande inte kan lyssna på utan att börja stortjuta

Eva Cassidy - Fields of Gold
Ras Cricket - Skin
Rie Fu - Life Is Like A Boat

5 MIN

och på köpet - tråkig tisdagskväll.
har gjort nått med mitt liv varenda daaaaaaaaag sen i torsdags (INTE LIKT MIG)
men nu sitter jag här. ruttnar.. igen.. och åter igen. igen. igen. igeeeeeeeeeeeen



MATTE-B:INGENURSÄKT

Imorgon vill jag träffa jättefina vänner, engångsgrilla soyakorv, skratta som aldrig förr, prata som om jag aldrig pratat tidigare, umgås, mysa med filtar ossssssssssvvvv. MEN NÄERÅ, hela dan (från kl 10 till 12) ska jag vara i skolan bara för en praktikants jävla fel att ja får ig i matte b. ROLIGT. VERKLIGEN JÄTTEROLIGT.
(kan ju försej träffa fina vänner efter kl 12.  men känns som hela jävla dan förstörs ba för ja e i skoolan. PÅ ETT LOV. PÅ ETT FAKING JÄVLA LOV. då ska man ju fan va ledig)(är arrrrrrrrrrg som ett BIHIIHIHIHI)


JULIA TJATAR.......................

Jag har varit barnvakt hela förmiddan och snart ska jag ta cykeln till saaaaaaari. vi höres och synes osvosvosv. hejhejhejhejhejhejdåååå.
(SNART JÄVLAR ÅKER VI TILL LONDON DÖH :D: :_D:D:D:D:D OWHOHOHOHOHOHOH)

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

Vädret tillåter inte grillning men jag mår rätt bra i alla fall och vi ska träffas på fräcka istället för lite fika osv. det blir bra det meeeed.
har ätit 3rätters hos mormor&morfar och jag är döööömätt fortfarnade. jag äter alltid mest. förrätt, varmrätt x2, efterrätt x3.hahahahaha jajajfkafasajajajgfak fds-fd-f-fd-g--gfg-f.fg.g.g.fg..fsh.fgjh.frfseda..


snaaaaaaaaaaaart ska jag åka, ska ba bytaahahaaa om, har klänning och sen blödde jag näsblod och min klänning blev röd när den egentligen är blå med vita prickar. fejnt

ni får hareeeeeeeeeee så jävla bra. HEJDÅ

(hate sverige)(iaf näre snöar)(igår kunde jag gå utan jacka. hade inte strumpor i skorna. idag måste jag ha vinterjacka)

-

Klockan är 00:58 en söndagsnatt i april och nu ryker alla sms i mobilen. Tack och hej allt gammalt och fint. Och jag välkomnar framtiden av hela mitt hjärta.

Detta fält måste fyllas i



NUUUUU SKA JA NOG MÅLA MINA NAGLAR TROR JAG. KANSKE OM JA ORKAR ALLTSÅ. YEPpp. Om jag känner mig själv rääättttt, som ja vet att ja gör, så orkar jag inte. heh

GRYMTJEJ



Imorgon vankas det engångs-grillning och tuffa brudar. om vädret tillåter dvs. :) jag har så fina vänner. jag är så glad.

ÅH VILKEN FIN DAG


chipsen<3

Julia och jag skulle ha tränat idag men vi tyckte att de va sån fint väder ute så vi gick och köpte chips istället och gick en aaaaaaaaaaslång promenad. Mycket bättre ;) . Och så spelade vi in musikvideor och lekte ascoola. som vanligt alltså

hejs

IDAG HAR DET VARIT SOL

Så jag och Julia gick 3h promenad och åt jordgubbsglass med plastskedar.


Sen var vi ba coola typ och smutsade ner Julias nya convers.



Sen låg vi i sängen hela kvällen och glodde på körslaget och tänkte på chips och choklad. Yeppyepp

HEHHOHOEHAHHAE



Sara och jag har dansat och sjungit till Svenska schlagerhits hela morgonen (typ) och snaaaaaaaaaart ska jag träffa Juliiiiaaaaaaa

KAN TYP INTE SMÄLTA DET



http://www.folkbladet.se

"Det svåraste att komma till Halvars är att det finns så otroligt många smaker att välja på, suckade Sara och räknade till nästan 50 olika varianter..."
HAHA. Dom ba hittar på en massa saker. jag sa inte att jag kan rekommendera hallon/saltlakrits heller, det enda jag sa var att jag tyckte Ferrari var barnslig.
Och jag räknade faktiskt med MER BILDER på oss med tanke på hur jävla många dom tog hahaha.

COOL


gagagagaahahahahahahaahahaa...

Coool tjej drar till halvars

TORSDAG

Ojojojojojj, vilken daaaaaaaaaaaaaaaaag. vilken kväll och VILKEN JÄVLA NATT. (de ska bli förjävla skönt att sova)
Julia och min kväll: julia leker kung och tar mest plats i sängen, blod på tvn, mycket skratt, raggning av killar, bloggar osvosvosvoosvosvosv. ah. nice ivarjefall. imorrn ska vi till halvars <3


mongo, love uuuuuu

och så kolla vi igenom massor gamla bilder från typ 2006 och ja hittade tusentals bilder på valpisarna och jag kom precis på att jag saknar dom.. buuuuuhu. titt ba va söt

plutten <3333333333333333333333333333333333333333333333

aja. sova nu kanske. ska till halvars imorrn kl 11. typ.

HOS EMELIE


Lämnade in det stora jäkla in i helvetes jobbiga uppdraget idag och sen åt jag första glassen på halvars med fina Anna. och nu befinner jag mig hos Emelie och det har jag gjort dom senaste tre timmarna. vi har fotat och jag ska snart åka hem för att äta. sen då??? Julia!!!!!!. ska vi göra nått så hör av dig fall du kaaaaaan.
Jag känner att detta är en fin dag även att det spöregnade imorse och jag trodde jag skulle dö. Finfint. Hejs

RSS 2.0