rensat


rensat skrivbordet på datorn, erkänn fräscht!!!!!!!!!!!???? borde göra samma grej på mitt riktiga skrivbord också... men aja.. ska göra mig klar nu och kanske klinka lite på pianot (är ju en naturbegåvning så har lärt mig Love the way you lie, One of us OCH Dynamite på typ... tre dar??) WOHO. sen kommer cicci och då ska vi till sara! senare ikväll ska jag träffa pullan!

det regnar på valborg, men det brukar det ju göra så. hoppas vi kollar på nån eld är skitskitsugen på det. men det gör vi nog inte :'(:'(:'(:'( men aja, what to do

- den bästa listan jag har på spotten. passa på å lyssna nu ni som inte har premium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H&M


ca40/100 kr

gamla goa bilder från 2009


Visar några gamla bilder eftersom jag inte har några nya goingar att bju på!!! MEN AJA - what to do????? somnade skittidigt igår (precis som jag sa) och vaknade kl 10 idag och kollade på ronja rövardotter, solade och har TYP precis gjort mig jättefräsh (rakat ben OSVOSV).

idag lyssnar jag intensivt på spotify eftersom det är sista dan man kan lyssna asamycket... sen får man väl köpa fall det ska va så jävlit. Hur ska man annars klara sig?????????????????? WWJD?? :P

freitag



Äter surisar och choklad, kollar på så ska det låta och kommer nog somna jäkla tidigt idag (som varje fredag när jag inte orkar träffa nån). kanske pysslar lite med jullans blogg sen, men VENNEEE.

sjung detta med eric saades popular-melodi:
jag vill ha sommarlov
jag vill ha sommarlov
jag vill ha somm-somm-sommarlov

vovvsen


:)


lunchpicknick


Går ju typ på picknick så ofta jag kan känns det som, men det är ju asagöttit. borde ha en egen kategori här på bloggen med ba picknickar... mmm, ska nog fixa det serrniii!!
Slutade asatidigt idag, mötte upp Julia för lunchfika. äter för tillfället min andra glass för dagen (eller hahaha, de gör jag inte alls!!! men ska hämta den andra glassen för dagen efter jag är klar med det här roliga....) och gör TYP som alla andra och lyssnar på Veronica Maggio som är JÄVLIT JÄVLIT BraAAAAA woooho.

men okej, picknick-kategori vare jaaa. ba å fixa rå

I am a superstar






Åhhhhhh, den gamla M som jag var med påminde mig om dessa låtar, alltså fyyysatan vilka minnen man har till olika låtar ändå!!!!


Nu har erik precis gått efter jag visat upp mina talanger på keyboarden haha, han blev jätteimpad woohooo. åkte ju lite moppe och det va fasen asgöttit


Man ska aldrig ångra det man gjort - bara det man aldrig gjorde



Nostalgiskt, 2008/2009

Nu när jag sitter här, i mitt rum som jag haft i några månader (tänkte skriva år men kom på att jag bytt och hatt mig), så känner jag typ: fasen vad gött jag har det ändå. MEN tänker trots det tillbaka en hel del på ungefär år 2008 och 2009. Då var jag ioförsig fjortis och jag var.. 14-15 bast. Då hade jag A och M som tusan, det var vi - trion! Gjorde TYP allt tillsammans, ett sms på kvällskvisten och fem min senare träffades man. Jag var i kyrkan, träffade MASSOR nya härliga folk och där levde jag och mina goa laspar i några år innan det blev helt förstört. Man skrev med dyngmycket folk på msn och då fanns fortfarande "SKICKA"-knappen kvar. Ägde på röj och livet var jävlit jävlit JÄVLIGT gött!!!

Har pratat med både Julia och Anna att jag saknar det gamla så himla jädrans mycket, Julia = what to do?/what would jesus do? (helt rätt, man lever ju ba en gång och gammalt är gammalt). Anna = JAAA, jag förstår dig!!!!!!!! Jag kan sakna ditt med även att jag inte ens var där!!!
då blir man.. mm, nostaligsk... och sentimental (vet KNAPPT vad ordet betyder men hoppas verkligen det hör till sammanhanget).

MEN gammalt är ju gammalt, och det nya jag har nu äger till 100%. men man får ju sakna, det är också okej.

Och som pricken över i:t, vad ska jag inte göra om typ snart då?????
ÅKA moppe med erik!! som vi gjorde hela sommaren 2009 tillsammans. Synd att man typ är 18 bast och det är "TÖNTIGT" att åka moppe nu och att alla har bil.... men jag är ju ba 17. plus jag är ju en tönt.


Ps. HAHAHAH jag och Sara (näst sista bilden) ÄR SÅ JÄVLA SMÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HAHA. fyfasen!!! det är typ... 2008 tror jag, eller jo, det äre

onsdag - du hör ju att det inte funkar...



Hatar 22-07 rutinen som innehåller, precis som julia sa "gå upp, gå till skolan, gå hem, äta, sova, bajsa, gå och lägga sig, gå upp, gå till skolan, gå hem osvosv" TYP så. jag vill: gå upp, bajsa, chilla i solen, läsa en bok, träffa några polare, äta en glass, dricka lite bärs osvosv, ni fattar. Skolan och jag går INTE ihop nu, har nog aldrig gjort och kommer nog aldrig göra det heller.... :))))))))))))))))))))))))))))

6,5 veckor kvar till sommarlooooooooooooov

tejsdag


Vaknade 15, åt, FÖRSÖKTE plugga, drog till stallet. var med om världens grej, de va tävling upp för backen så dom galloperade som fasen, haha, fick TYP panik. sen började dom bråka lite i skogen så nån av hästarna började sparkas (var ju typ i chock så venne om de va min, emmas eller maries), sen hoppade iallafall emmas häst till som tusan och då fick min häst panik (och jag såklart) å då visste ju inte hästarna vad som skulle göra eller var dom skulle gå så då blev det ju typ krock igen, fysatan vad läskigt. sen så fick vi byta platser i ledet och då gick det bra. MEN sen så höll det på att hända samma sak igen hahah. rätt kul nu men jävlit skrajj var jag när jag var där. De va gött med ploppen och godiset iallafall.

Ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna nu rå?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

måndag

somnade visst förut och sov till TYP två, skönt som fasen. har legat ute i solen och FÖRSÖKT få någon annan färg på mig kropp än min nuvarande vita. saknar julias inlägg på bloggen.. vad har hon ens för sig??? aja, måste väl ta en dusch nu för jag stinker ju rök :))))))))))))))


GÖTT SOM FASEN


Handlade lite på konsum.. hittade en kundvagn mitt på gatan (tog den). gick till vattentornet, slog upp läger (hahah), tände upp en brasa och drack yoghurt och knäppte nåra bärs. Sov under bar himmel med nån som värmde en, tusan vilken go kväll ni. VAKNAR tidigt som sjutton och går hem runt 6, luktar rök och måste egentligen duscha men måste vänta tills familjen vaknar.. wöööö

Godmorgon...?

Världsbäst


Love u

Premiär på halvars (för mig woohohooo)


Julia visar stolt upp sin glass


jordgubb, choklad och chokladsås.. julia tog..ägglikör? eller nått annat äckligt iallfall, konstig :)))))) Sen såg vi några kryp som parade sig och tyckte att de va VÄRSTA grejjen! (det vare ju)

nu är jag hemma, ska snart äta och sen träffa jullan igen. ikväll äre utröstning på BB, hatar sånt för är så nervös hela tiden.... plus vill ju inte att nån ska åka ut heller... sugit.

knäpper den första bärsen

ujujuj


måste ba visa i färg hur goa sara å annas drinkar (och min cola) såg ut!!! erkänn göttt???? NU ska jag ÄNTLIGEN få träffa julia. fasen vad jag saknat tjejan alltsåå.. wööööödkf dsljgfdisg sfd

SKäääÄÄÄääÄRGååååÅÅrN


Jag vill
- till skärgårn
- åka båt
- bada i havet
- mysa (efter ett bad i havet - i skärgårn, i en båt)

Manesa


Myste på Manesa med mina goaaaa 18åringar, dom drack drinkar (säkert svingoda)(fick ju inte smaka) och jag drack... cola.. Livet leker när man är 17 bast!!!!! :-)

nu undrar jag mest.... när kommer bigborther avsnitten ut på internet??? HE-HE-HEEE

BASKET


kollade på lillebrorsans match, mest för att jag TYP blev tvingad av honom att fota lite bara..... synd att man inte har nån bättre kamera till sånt där, MEN AJA, jag har ju sagt det förut nivet ;-) (man kan ju inte alltid få allt).

ikväll vet jag inte vad som händer för alla är så krångliga och jag är ju inte 18 :D:D:D:D (WOHOO *springer ett glädjevarv*) oavsett vad så är finns det ju alltid goa filmer på bigbrother.se.......

TORSDAG



onsdag = letade påskägg hemma hos mormor och morfar. Powerwalk med emelie plus sleeeeeepover, somnar tidigt som vanligt haha, men jag är ju bara 17 så.

torsdag = gym med emelieeee. svettas som en tok PGA vädret (gött som fasen). bestämmer picknickträff med sara och sara, har massor filtar men fryser ändå. drar hem. kollar på Göta kanal och har det ändå rätt gött. bortsett från pollenäckelskit <3<3<3<3 och att jag inte har någon pojkvän. men aja, jag har sagt det förut, och jag säger det igen: man kan ju inte alltid få allt :)

TISDAG

'Vaknar vid 12, solar och gör ingenting ett tag. träffar sara som FYLLER 18 BAST IDAG!!!!!!! (och det gör ANNISEN med!!! - STORT STORT GRATTIS TILL MINA PLUTTAR!!) och har picknick i kolonierna. åker ut till stallet och är där i flera timmar. duschar, kollar på big brother. GÖTTMOS

lov = livet
ute = sommar
jag = inte tid för datorn


ELIN


Idag hämtade jag pluttan på dagiset och sen gick vi till konsum och köpte glasssss, jättegött å varmt. men hon vill ändå ha på sig mössan hahaha, den fula. plus fingervantar haha, så himla knäpp är hon.


blir en prick över i:t ikväll, ska träffa min lilla pulla!!!!! (julia)

första dagen på lovet

och den äger!
pricken över i:t hade varit lite polare nu också, men aja, man kan ju inte alltid få allt. lever gött iallafall, det är huvudsaken.

får för tillfället fotmassage av min lillasyster och kompis,UTOMHUS och vi fryser inte. väntar på grillat och aaa, lever gött, det sa jag ju att jag gjorde!!

stor-datorn är fixad, så fixar en ny design ikväll. denna fula pallar jag inte längre!! HEJHOPPPP


SÖNDAG - picknick


Vaknade ändå rätt tidigt, tog läääängsta frukosten och sen hade vi lite picknick jag och sara. krossad chokladglass och jordgubbsströssel och asagoa saft. sen låg vi i solen i nån timme och ba hade det jääääävlit gött

LÖRDAG - grill och mys


grillade, åt asgött med frukt och smält choklad. kollade filmer och råkade visst ta en powernap hahahhh. jättego kväll tillsammans med sara och cicciiiiiii :):)

FREDAG - 18års middag


Bilderna hamnade visst i HELT fel ordning men AJA. 18års middag för att fira sara och annisen, superbra kväll som slutade mindre bra med att vi fick ringa ambulansen för att annisen fick någon allergichock...... usch å FYYYYY.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATAR min stora dator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kan inte gå in på facebook och blogg.se funkar INTE som det ska. kan inte gå in på mail EJDJIJSIFJAIOFJDAIOFJAM .

stora datorn = msn och spotify

lilla datorn = facebook, mail å allt annat sånt

JFIFJDOIFJADIOFJDAFIADJFDAIJVGFDA. skulle ändra design, klickade på "förhandsgranska" NEJ MEN DÅ ÄR DET "SPARA" knappen dsiofmjhadsiufhdsai8ofjsifjhiofhjsadufoshj är dyngdyngDYNGirriterad. jävla dataHELVETE

Björn


erkänn lite go??? ser ut som en stor å mysig björn juuu :-) man vill ba krama ihjäl mig TYP

14 april

5 timmar nationella.. skrev i 2. kan INTE säga hur det gick för har inte en blekaste aning, tycker att det är jävlit dåligt att man läser om olika skit-epoker å inte om hur T.EX ett inlägg, en recenssion eller artikel ska skrivas. SKIT.

aeeeeee nu ska jag fixa det sista med sara å annas presenter som dem ska få imorgon, WOHO!

har förresten bokat en turkiet-resa i juni tillsammans med Sara, anna och cicci, en vecka innan skolavslutningen, skitskitgött. Charter, ALL INCLUSIVE, rutschkanor och markerat som ett "FAMILJEhotel". hahah, min å saras dröm ju!!!! ska bli riktigt göttttt (30 grader på dagen och 19 på natten woooohooooo)






Ps. HAR LOV NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

JAHOPP

Hahaha, så fungerar det utmärkt (haha,...) med blogg.se på min lilla dator, jävlit irriterande........................



SÅ nu kan jag lägga in bilden jag ville lägga in igår på lilla Gluffra, min nya favorithäst haha, som gör ett skutt innan trav men skitskitgo verkligen. var jättegött att va ute i stallet igår igen efter att inte ha varit där sen i julas. sämsta årstiden nu med pollen + hästar när man inte tål något av det haha. MEN AJA, vad gör man inte....


strulilur

Vet inte vad blogg.se håller på med men min blogg strular iallafall ASMYCKET. så kan inte lägga in bilder ELLER NÅTTTTT wöööööö

har haft engelska muntligt nationella idag, skönt att ha det gjort oskönt att jag är så dålig <3

har läst ut åttonde boken av Prinsessans dagbok nu och mår skitdåligt hahah, mia och michael har gjort slut och nu ska han till japan i ett år och så har Mia råkat pussa Lillys pojkvän som gjorde slut med Lilly samma dag!!!!!! FÖRSTÅ vilka problem. detta måste verkligen lösa sig i sista boken..... är skitspänd (haha)

Lördags:


lax, pomme, grillkrydda-sås (asgo) och sallad. efterrätt: jordubbar doppat i smält vit choklad och ljus choklad. FYFASEN

nu ska jag cykla till skolan och ikväll ska jag rida efter världens lääääängsta uppehåll!!! :-D

GLASS



SKOR


1. stadium/nike 699 kronor. 2. team sportia/adidas 399 kronor.

kan inte bestämma mig.  känns som att jag sviker stadium (<3) fall ja köper dom på teamet. men AJA

Nytt

Ny design + header. tänkte att jag skulle få ännu mer inspiration och motivation om jag hade lite sånnadär goa bilder på headern som man ser TYP hela tiden eftersom jag klickar in på min egna blogg X antal ggr per dag. HEHEHehohoho. ska snart ner till friskis och köra skiv i 70 minuter WOHO:D (julia, du har mycket träning att ta igen när du kommer hem ;-))

(alla bilder på headern är från google.se)


MÅSTE BA SÄGA FÖRRESTEN
att jag fick mvg (okej, med ett litet minus efter då, men ÄNDÅ) på mitt svenska-tal även att det blev förlångt när jag tränade hemma och NÄSTAN förkort när jag hade det på riktigt, och att jag tyckte det var skitdåligt och allt såntdär nivet!!! mvg-, jävlitjävlitgötttttt råååå

fredag-lördag


Igår gick jag och emelie till gymmet direkt efter skolan och körde som fan i 80 minuter, jävlit gött vare, tog 70 kg i benpress (BILDBEVIS!!!). sen åkte vi hem till henne och åt asgo mat (som vanligt??!?!?!?!?), facerapades lite och sen somnade vi skittidigt. drog till friskis och körde medelpass vid 14 och NU sitter jag hos Sara och väntar på att laxen ska bli klar, ska bli jävlit gött det här!!! smält vit och ljus choklad med jordgubbar har vi till efterrätt, FÖRSTÅ vad gott!

HEJDÅ

GÖTT


Gött efter ett aaaaaaaasbra pass!! har kollat på Du är vad du äter som börjat igen - WOHOOOO. ska fixa lite äggmackor till morgondagens mellis nu eftersom det blir jääävlit stressigt imorgonbitti. svenska nationella också wööööööö!!!! har läst det så mycket nu att jag börjar tycka att det är skitdåligt plus astråkigt att lyssna på och ingen mening med det och ingen röd tråd hahaa,fan alltså.

HEJHOPP

Hur många lingon finns det i världen


den här filmen såg jag igår med lite familj osv, supergo var den, både skrattade och grät haha.

mitt tal är 5 min och 15 sekunder.. och det ska vara 5 minuter haha... AJAAA. ska snart till spårvagnen (för man kan inte cykla i det här vädret, man kommer INGENSTANS) och sen till friskis och svettis för att köra styrka, så jävla gött det ska bli!! + JÄVLIT bra att dom ska börja med ki-box igen, fyfyfan vad gött!! OCH kanske en lokal i ingelstad!!!!!! ska aldrig lämna friskis <3


Träning

Haha, alla träningsbloggar jag följde i början av året har lagt ner!!! nyårslöften som håller i en månad - WOHOooOOOOOOoo

WOHO


är skitsugen på gröt, kiwi och äggmacka. ibland får jag sånna jäkla konstiga sug efter saker alltså...

PM = klart
TAL = halvklart
BB = 20 min kvar


First day of my life


frukost med barbapapa-skeden som äger när man ska äta kiwi


min rygg efter 40 min på spikmattan (så jääävla gött att jag somnade. det var jag verkligen värd haha!)

nu håller jag på med mitt tal till svenska nationella som jag har på fredag och ska snart skriva PM:et också. har fyra prov den här veckan och fyra prov nästa. roligt att gå i skolan <3<3 men snart är det LOV!!! fyfan vad gött det ska bli!

förresten så vare jävlit gött när det regnade förut och jag låg och lyssnade på när det small mot fönstret + lite lugn och go musik. sån jävla bra känsla äre att jag blir sugen på att byta teckenstil på bloggen.

NU: PM
SEN: BB

FDFADSfdfsd

Har inte gjort ett skit idag, inte pluggat, inte städat, inte rört på mig, inte gjort något vettigt. sjukanmälde mig pga min axel/nacke. har legat i sängen hela dan. har 1000 saker att göra den här och nästa vecka. ångesten över att jag inte gjort nånting idag då, YES den finns!!!! fan självdiciplin linnéa, var har du den?

nehe.. den fanns inte. ne okej.

SYND

LÄKEROL


för över 400 kronor. Kände oss lite som Ove sundberg.. men aja, vad gör man inte. gratis är bäst!

Står i idolkön med ullis och anna!!!!!! wo...

dsc02183 (MMS)

Står i idolkön med ullis och anna!!!!!! wohooo


Spelade omgångar: 118. Vunna omgångar: 8


Spelar harpan och dricker jodcola med sara. har gjort det sen kl 16 typ. gött å leva

RSS 2.0